"Stabilizace" pleti

Ahoj holky, poradíte mi, prosím, mám pleť někdy suchou, někdy pupínkovou, někdy takovou, někdy makovou, nějaký krémik, které by ji dal dokupy a vypevnil ji?
Odpovědět
@xkveta01 Krémík sám od sebe nezabere. To chce komplexní péči odborníka. Řekněte si vizážistce, která Vás bude líčit, aby Vám dala kontakt na schopnou kosmetičku. Ta Vám dá pleť do pořádku. Za sebe mohu doporučit značku Larens.
Odpovědět
@xkveta01 Krémy (kosmetika) jsou podle mně na nic, jen tlumí důsledky problému. Mně dost pomohla dermatoložka, a pak změna stravy...
Odpovědět
@xkveta01 Důležité je hlavně zdravě a pestře jíst, vychytat, jestli netrpíš nějakou potravinovou alergií nebo nesnášenlivostí a hodně pít. Jinak prostě nefunguje, že by sis koupila krém a tím skončila tvoje péče. Chce to pravidelně čistit pleť 2x denně, odličovat se před cvičením, používat krémy určené na tvůj typ pleti, nezaměňovat denní a noční přípravky. Za mě dále vynechat parfemace a pokud trpíš na pupínky, tak i veškeré oleje. Co se týká značek, doporučuji třeba Avene, Clinique nebo Esteé Lauder, od drogerky raději ruce pryč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?