Spolehlivost vizážistek - Praha, máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, chtěla jsem se zeptat, na vaše zkušenosti s vizážistkami v Praze. Kontaktovala jsem už 2 poměrně vychvalované slečny, ale u každé z nich jsem narazila na problém při komunikaci. Ani jedna z nich mi neodpověděla na můj dotaz zaslaný e-mailem ani po týdnu, vzdycky jsem se musela připomenout, abych vůbec nějakou odpověď dostala. Je to u těch vizážistek normální? Komunikuji teď se spoustou lidí ohledně svatby a vždy dostanu odpověď maximálně do dvou dnů. A právě pro ten perfektní přístup s ostatními firmami jsem byla přístupem těchto slečen dost zaražená. Máte podobné zkušenosti? A pokud ne, můžete mi prosím doporučit nějakou zkušenou vizážistku z Prahy, která se nebojí používat jak umělé řasy, tak příčesky a je spolehlivá a profesionální? Děkuji.
Odpovědět
tak s tím jsem se nesetkala... napsala jsem email, do 2dnů přišla odpověď a pak pro upřesnění všeho jsem volala... asi po měsíci jsem potvrzovala telefonicky termín a vše potřebné a paní vizážistka mě měla již uloženou, takže věděla o koho jde a i mi řekla jménem což bylo příjemné a ne jako na běžícím pásu :-)
Odpovědět
To jsem možná mohla upřesnit. Hned úplně první dotaz, kdy jsem žádala o nabídku a dotazovala se, zda-li má můj termín volný byl zodpovězen poměrně rychle, asi do 2 dnů. Poté jsem ale za pár dní měla doplňující dotazy a na ty se vůbec neozvaly. Já jsem raději chtěla mít vše potvrzené e-mailem, proto jsem ani nechtěla volat, navíc bydlím teď v zahraničí a volání do ČR mám dost drahé.
Odpovědět
Ahojky, tak to sem rada ze jen ja si nemyslim ze najit dobrou a spolehlivou vizazistku je zazrak. Ja jsem sice kontaktovala Brno a okoli Vysociny ale vetsinou mi vizazistky neodpovi vubec na email a nebo se se mnou jako napriklad Katerina Hrabalova z Brna domluvi na termin zkousky a pak mi pote co jsem prijela z Prahy na zkousku zatelefonuje a suse sdeli ze si neumi vest diar a ma tam vlastne na termin me svatby jinou nevestu...fakt desny jednani. momentalne uvazuje moje svedkyne ze si to na me postupne natrenuje a objedname jen kadernici. Jo a napsala jsem par kamoskam co se v poslednich letech vdavaly mail s dotazem na vizazistky a dve mi odpovedely ze prace a komunikace vizazistek je tak nenadchla ze se malovaly radeji samy. Takze drzim palce at narazis na aspon jednu spolehlivou a schopnou vizazistku :-) urcite minimalne jedna mezi nima bejt musi...
Odpovědět
@olli222 Tak tvůj přípklad je ještě "lepší" :-S Držím palce se svědkyní :-) Jenom pro představu, jak pracují jiní..: V pátek jsem v úplně stejnou dobu kontaktovala už třetí vizážistku, agenturu přes šaty, fotografa, floristku a DJ. Přesto, že je víkend, tak jsem dostala odpovědi už od všech lidí, opět kromě zmiňované vizážistky. Já vím, že je víkend a je normální, že lidi nepracují, ale jenom to srovnání s ostatními podnikateli, co jsem kontaktovala ve stejný den a oni odpověděli i o víkendu, je podle mého zajímavý.
Odpovědět
Ahoj, tak já s vizážistkou jsem byla domluvená hned, mám zamluvenou Romanu Čížkovou. Spíš jsem se setkala s delším čekáním u fotografky kterou jsem chtěla, a pak docela trvá komunikace s cukrářstvím..
Odpovědět
@aishenka29 Bezva. Děkuju za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám dobré zkušenosti s vizážistkou ze Studia 7Krásky, poměrně často chodím na líčení a vždy jsem byla spokojená:) Mě na svatbu bude líčit kamarádka-dřív dělala vizážistku, je strašně moc šikovná, a přece jen každá ušetřená koruna se hodí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nesetkala, ale chápu, že tě to dost otráví. My takový problém řešíme s knězem :-. Zmíněnou Romanu Čížkovou mohu též doporučit, taky mě bude líčit a česat a komunikace byla bez problému :-). Stejně tak s její sestrou Nikolou Miláčkovou, zkus jak mají volné termíny :-)
Odpovědět
Ahojky, slyšela jsem chválu na líčení v YVES ROCHER (Anděl, Václavák:-) - komunikac super, už jsem jim psala:-) a za běžné líčení cca 199 Kč:-)... já půjdu asi sem...
Odpovědět
Holky děkuju za tipy. Jestli odpoví až za týden i ta třetí,zkusím napsat asi všem,co navrhujete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe taky můžu doporučit Romanu Čížkovou, případně Nikolu Miláčkovou. Bezva spolupráce.
Odpovědět
Profilova fotka
já můžu doporučit Šárku Grygarovou, na FB má svoje stránky jako svatební líčení. Je fakt dobrá , bezva spolupráce a není až zas tak moc drahá ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No jo no...ono je to těžký..za spolehlivé a zodpovědné vizážistky si musí člověk připlatit...každej by chtěl za málo peněz hodně muziky ale takhle to ve službách nefunguje..hold za kvalitu se platí
Odpovědět
@nikiiisek92 Tak to rozhodně není pravidlo, zvlášť v dnešní krizové době, si přece ani ta nejlevnější vizážistka nemůže dovolit být nespolehlivá a neodpovídat na maily?! A jen pro informaci, ta první slečna, která zklamala nejvíce byla ze všech nejdražší!
Odpovědět
Profilova fotka
Sice jsem z jiného kraje, ale myslela jsem si, že vše okolo svatby bude náročné, hlavně si zamluvit vše potřebné.... ale upřímně to, že nejhorší bylo sehnat dobrou vizážistku jsem nečekala... bylo to to nejzdlouhavější shánění profi z celé svatby :) ale nakonc jsem našla... fotka je v mém albu a myslím, že líčení se povedlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a ještě na komentář nikiiisek 92..... bylo mi celkem jedno, kolik za to dám, hlavně když budu vypadat hezky.... ale když jsem vyplácla 500 Kč za zkoušku líčení, kde mi dala jeden stín a to ještě šílenej, ruce smradlavé od cigaret, pořád se mě ptala, jestli ten stín chci tam i tam apod., tak jsem zhnuseně odcházela a řekla si, že to teda ne.... naprostá neprofesionalita... a výsledek byl šílenej... to se umím nalíčit sama líp
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe můžu doporučit Romanu Čížkovou... komunikace na předsvatební focení na 1. Komunikace byla a je suprová. Při první poptávce jsem dostala odpověď do druhého dne.
Odpovědět
Profilova fotka
@suleska to potěž teda. Já jsem si dřepla... jen se mě p.Romana ptala jak se líčím a zda mám podkladovej krém, pak mi řekla co by mi slušelo a po 15-20min jsem odcházela jemně, ale přitom výrazně nalíčená. Přítel je háklivej na zmalování a tady sám uznal, že mi to moc sluší a že jsem přirozená. Což mě potešilo nejvíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@helam
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, nerikam to tu poprve, ale jmena Romana Cizkova a Nikola Milackova jsou zarukou kvality a spolehlivosti. Spolupracuji s nimi jiz nekolik let a je to supr parada :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jeste jedno doporuceni a to na Romanu Beitlovou. Je sice z Kladna, ale dojizdi. Vim o ni, ze je mimoradne spolehliva a lici a cese nadherne !
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@olli222 Dobrý den, náhodou jsem narazila na tuto diskuzi, ve které figuruje moje jméno. A ráda bych uvedla situaci na pravou míru, respektive bych ráda přidala moji reakci. Ano bohužel jsem ten den, kdy jste měla přijet za mnou na zkoušku, zjistila ráno v diáři, že máte svatbu ve stejný termín nevěsty, které jsem již líčení slíbila před Vámi. Bohužel jsem si to špatně zapsala, to přiznávám. Jsme jen lidé a nejsme neomylní. Navíc se jednalo "jen" o zkoušku. Jen mě mrzí, že píšete, že jsem Vám to sdělila suše. Ihned brzo ráno, jak jsem to zjistila, jsem Vám volala a několikrát se omlouvala, což neberu jako suché oznámení. Vaše svatba měla být tuším na Vysočině, což pro mě taktéž jako brněnskou vizážistku není zcela běžné, jezdit za nevěstou tak daleko. Vyhověla jsem Vám, omluvila se asi 100x a teď zde čtu tohle. Mrzí mě to. Věřím, že reference zde v mém profi profilu budou dostatečným měřítkem při výběru.
Odpovědět
jednou jsem oslovila vizážistku také mailem....ptala jsem se na tři věci, hodně stručně mi odpověděla na jednu otázku. Tak jsem se zeptala znovu a bylo mi odpovězeno opět stručně a zase na jednu otázku, že samostatné líčení nedělá, že se jí to nevyplatí, pouze pokud budu chtít líčení i účes. A cena byla dost přemrštěná. Vizážistka má sice skvělou reklamu, ale její písemná formulace mne tedy dost odradila. Našla jsem si jinou na kosmetickém veletrhu, méně známou, tedy alespoň pro mne a rozhodně jsem nelitovala....na můj mail, reagovala vyčerpávající odpovědí. Zkouška dopadla výborně a ve svatební den mi byla dokonce pomocnou rukou. Ochotná, milá s profesionálním přístupem. Díky Míšo. :-)
Odpovědět
Já doporučuji Lucii Průžkovou. Výborná komunikace a výsledek fantastický ;-)
Odpovědět
@olli222 Proc brecis ze ti neco dluzi kdyz sis o to sama nerekla? Kdyz mam pocit ze jsem byl poskozen a mam dostat nahradu tak si o ni reknu a nechodim pak s brekem ze sama neprisla proboha...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?