Spadlé víčko - jak se nechat nalíčit?

Profilova fotka
Ahoj, mám dotaz.. Mám spadlá víčka (jedno víc, jedno míň..) Co se týče líčení, tak používám jen makeup a řasenku.. Stíny vůbec a výjimečně linku.. A tak nevím, jak se nechat nalíčit na svatbu.. Líbí se mi stíny, kouřové líčení i linka, ale myslím, že to s mými víčky moc nepůjde.. Je některá z Vás, která by měla stejný problém? Případně máte někdo ukázku Vašeho líčení? Na netu jsem hledala tipy na svatební líčení nevěst se spadlým víčkem, a moc jsem toho nenašla.. Díky za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neznáš náhodou někoho , kdo dělá Mary Kay? Ty holky na to mají školení, když jsem prodávala já Mary Kay, tak jsme měli i takové knížky, kde byly fotky. Už si to přesně nepamatuji, ale pohyblivé víčko se dělalo světlým stínem a nepohyblivé se dobarvovalo tmavší.
Odpovědět
Profilova fotka
@brambora28 https://www.google.cz/search?q=fallen.... Zkus mrknout sem.
Odpovědět
Profilova fotka
kdybych viděla fotku jak to vypadá možná bych ti poradila ale takhle si to moc nedovedu představit, jak moc to máš spadlé
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky, zítra jdu na nějakou konzultaci s Mary Kay (domluvila jsem si to na veletrhu), tak jí poprosím, ať mě zkusí nalíčit.. Fotku můžu poslat jestli chceš :D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Šla bych k nějaké znalejší kosmetičce než Mary Kay. Ta může mít jen pár kurzů a ne moc zkušeností. No uvidíš, když tak sem dej fotku z líčení a holky tady ti to posoudí. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to určitě. K té MK jdu jen proto, že už mě to toho xkrát někdo lákal, tak jsem si řekla, že to ted, při té příležitosti svatebního líčení, zkusím.. Ovšem nevím, jestli mě vůbec bude líčit, ale na veletrhu to tvrdila, tak na tom budu trvat.. :-) Jinak kosmetičku na svatební líčení taky nemůžu sehnat.. A nechce se mi dát přes 2000,- za líčení.. Předpokládám, že u mě to bude opravdu jen makeup a řasenka...
Odpovědět
Hmmm, já mám velmi podobné oči a líčila mě Mary Kay. Byla jsem spokojená.
Odpovědět
A "znalejší kosmetička" se na mě vybodla týden před svatbou :D Tak jsem byla v podstatě nucená jít k té babě s Mary Kay a myslím, že to zvládla celkem bravurně. Ono je taky potřeba si vybrat nějakou, co v tom už trochu umí chodit a pár nevěst už nalíčila.
Odpovědět
Profilova fotka
@marvie a nemáš prosím fotecku?
Odpovědět
mám stejný problém. Nevím, jak mě viážistka nalíčila, ale bylo to krásný. Každopádně by to nejlépe měla vědět ona :)
Odpovědět
Lepší jsem v té rychlosti neprohrabala, snad na ukázku stačí :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, myslela jsem na tebe a našla svůj manuál na líčení převislých víček. A upřímně znám spoustu žen, které pracují či pracovali s MK a musím se zastat toho, že holky který se tomu opravdu věnují, tak mají ty nejlepší školení na líčení a péči o pleť jaké znám. Nás učili vyzážistky, které jsou špičkou v ČR i zahraničí. Ale nemůžete srovnávat holku co se zaregistruje a myslí si, že je z ní hvězda přes noc a pak paní, které se pravidelně i několik let účastní školení a mají spoustu zkušeností. Vždyť i Miss líčí MK :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady ta fota, snad je to dostatěčně vidět..
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzulek Děkuji moc :-) Na "hodince krásy" u MK holky jsem byla, a upřímně mě to vůbec nenadchlo.. Tím neříkám, že MK není fajn.. Určitě je, ale nedám 500,- za odličovač, kterej je sice fajn, ale ta cena je naprosto neadekvátní.. Ale tohle je určitě super, díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@brambora28 nj je to jen o tom, kdo ti to předvádí, odličovač je fajn, ale dá se bez něj žít :-D :-D :-D snad ti ty obrázky trochu pomůžou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?