Solárko před svatbou na jaře. Co mi poradíte?

holky, budete se taky některá vdávat hned z jara jako já? Přes zimu jsem přišla o veškeré zbytky opálení z léta a teď je ze mě ředitel vápenky :-( Tak uvažuju o solárku, ale slyšela sem, že výsledek nemusí být takový jak bych chtěla a můžou mi i naskákat fleky :-. Taky sem zvažovala samoopalovací krém, ale tam je prý stejný problém. Tak nevím jestli nebude lepší zůstat přirozená bez jakékoli chemie. Šaty mám čistě bílé a jsem brunetka. Jak to řešíte Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
koukni do prispevku krasa... je tam docela dost diskuzi na toto tema ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/group.ph...
Odpovědět
Ja tiez rozmyslam o tom solarku, ale to by som musela zacat dost skoro a pravidelne tam chodit. Moja kamoska sa vydavala minuly rok a nejaky tyzden pred svadbou sa dala nastriekat niecim a potom vyzerala opalena, staci to iba raz a stalo to tusim okolo tisicky.
Odpovědět
díky za tip, ale já sem se chtěla bavit konkrétně a s lidma, kteří tento problém řeší právě teď
Odpovědět
Profilova fotka
Bryanna: Ahojky,Já se taky vdávám ve Zlíně,ale až 2 měs.po tobě,ale určitě začnu v dubnu chodit na solárko,na samoopal.krémy se vykašly,vyzkoušela jsem i drahé a je to všechno stejně na ...Ze solárka určitě mít fleky nebudeš,pořiď si nějaký dobrý krém do solárka a začni třeba v únoru chodit,až budeš mít barvu,která ti vyhovuje tak pak už stačí třeba jednou týdně. Ve Zlíně je určitě nejlepší Avangarda. ;-)
Odpovědět
danka1..tak to je docela dost..ale pořád mám trošku obavy co by to s emnou udělalo, mám dost citlivou pleť :-(
Odpovědět
Profilova fotka
danka 1,to u Vás teda máte sunfix pěkně drahý,na nastříkání občas chodím,ale tady to stojí 350-450 ;-)
Odpovědět
slyšela sem, a kolik to stojí? Stačí mi to jenom lehce, zas nechcu být za indiána ;-) A z kterého salonu máš saty? Já od Svozílkové
Odpovědět
Profilova fotka
solarko urcite, my chodime oba dva 1x tydne a udrzujeme zdravy vzhled pleti a rozhodne se citim dobre.....je to super...
Odpovědět
skus sa na to informovat, urcite o tom budu vediet v solarkach, ale myslim ze to je omnoho lepsie ako samoopalovaci krem, z toho by si este mohla chytit nejaku alergiu. Ale toto nastriekanie je vyborne, vyzera to rovnomerne, prirodzene, ved skusis sa popytat a uvidis. Ja mam bledu plet a zostat prirodzena (mam tiez biele saty) to by som splynula so satami.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj brzanno, já se vdávám v dubnu a na solárko určitě chodit budu, přes zimu se mi na rukou dělají takové suché flíčky, které vždycky se sluníčkem zmizí... tak snad zmizí i na solárku, zkušenosti s tím nemám... ale prý mám začít chodit tak 1 a půl měsíce před svatbou, každý týden... nechci být moc opálená, spíš aby se moje barvička tak pěkně sjednotila :-)
Odpovědět
vivieni: aha sunfix :-) nevedela som ako sa to vola.. :-) no to je dost velky cenovy rozdiel, mozno to aj u nas trocha zlacnie :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
bryanna:taky od svozílků,mám je ve svém albu,nevím,ale kde ve Zlíně dělají sunfix,hlavně nechoď na Moskvu!! :-(
Odpovědět
to nastříkání ale zní dobře, to mi přijde lepší než chodit pravidelně na solárko, tak mě jednou pofíkají a bude klid :-) to dělají v každém solárku?
Odpovědět
Profilova fotka
gillian 80: solárko rozhodně nééééééééé každý den. Max.3x týdně a dost,chudák pokožka!! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
bryanna:nedělají to v každém solárku!! Jen tam kde na to jsou vybavení,pokud chceš být opálená jen tak 10 dní na svatbu tak je to super,ale fakt nevím kde ve Zlíně to je :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já napsala každý den??? ]-( nene, dobře jsem to napsala - uff :-D každý den, to bych si dala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
gillian 80:promiň špatně jsem to přečetla ;-)
Odpovědět
to neva, zkusím to zjistit. díky moc ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bryanna:ale určitě si na to zajdi teď a uvidíš jak to bude vypadat a jak na to bude tvoje pokožka reagovat,když jí máš citlivou a pokud se ti to bude zdát super tak pak na to zajdeš před svatbou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky nevěstinky,já na solárko chodím už čtvrt roku a je to super.bezva odreagování.určitě ale nebudou stačit tak tři návštěvy,chce to tak měsíc předem 2krát týdně :-)
Odpovědět
na internetu sem zatím nic nenašla, kdybys náhodou někdy zjistila kde se to dělá, tak mi to prosím písni. Jinak doufám, že nevadí chodit na solárko těhotná ;-)
Odpovědět
Holky,já solárko nemusím,tak jsem zvědavá,jak to vyřeším :-|
Odpovědět
Já jsem taky chtěla začít chodit na solárko tak 2 měsíce před svatbou, ale byla jsem v úterý u kosmetičky a ta mi říkala, že mám chodit jen měsíc před svatbou ať se mi nevysuší pleť a obličej ať si nechám slunit jen tak 3x, že se lépe líčí světlejší obličej. Tak uvidím, asi se rozhodnu pro zlatý střed :D Měsíc a půl :D Mám strach, že za měsíc to nestihnu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
bryanna na solárko je podle mě zákaz v těhotenství
Odpovědět
no já se toho bojím jak čert kříže tak snad se dokopu aspoň k tomu sunfixu, jinak to vidím na přírodní barvu
Odpovědět
cože?? tak to nesmím jít ani na sunfix, jsem ve 2.měsíci
Odpovědět
Profilova fotka
bryanna: na sunfix jít můžeš,to je jen barva,tam to neva ale solárko jsou paprsky a tam by to vadilo
Odpovědět
Profilova fotka
Bryanna: Opsano ze "zasad opalovani v solariu" : V těhotenství se opalování v soláriu doporučuje jen po konzultaci s lékařem. (http://www.svetkulturistiky.cz/articl...)
Odpovědět
no mám rizikové těhotenství, takže nebudu riskovat, miminko je teď nejdůležitější. Takže budu holt bílá nevěsta v bílých šatech :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?