Silonky ve spreji, máte zkušenost?

Ahoj, chci se zeptat, mate nekdo zkusenost se silonkama ve spreji?? nebo jak to resite? mame svatbu v srpnu a silonky na me nikdo nedostane:) a nevite o necem co by treba i dokazalo zakryt tetovani??? dikyyy..
Odpovědět
To by mě také zajímalo. Určitě je to pohodlnější než klasické silonky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, za sebe velice doporučiji Airbrush Legs!! Jsou to silonky ve spreji z Dm a mám s nimi velice dobrou zkušenost. Dobře roztiratelné, nedělají žádné fleky, jen když se člověk potí, tak malinko zašpiní oblečení, ale to je pochopitelné a dá se to v pohodě vyprat. Každopádně nohy vypadají jak se silonkama, kdo si nesáhne, nepoznal by. To je moje zkušenost. Jinak na svatbu v létě doporučuji síťované punčochy. My měli na svatbu hotový vývar (35 stupňů) a já vůbec necítila, že nějaké silonky mám a navíc vypadaly moc hezky :-)Hezké vybírání přeji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, silonky ve spreji jsou skvělá věc, určitě doporučuji! Co se týče zakrytí tetování, zkuste si v lékárně make-up Vichy Dermablend, je bezkonkurenční. Hezký den, Martina
Odpovědět
Profilova fotka
@holubing Mně včera dorazily Air Stocking.. Sestra je používá už 3 roky a naprostá spokojenost.. já už se nemůžu dočkat, až je vyzkouším.. Taky se vdávám v srpnu a myslím, že silonky ve spreji je ideální řešení... :-)
Odpovědět
@holubing taky mám svatbu v srpnu, pokud bude bude horko, jdu určitě bez silonek, prostě jen tak. Co se týká tetovaní, taky mám a nezakrývám, patří to ke mě :)
Odpovědět
Taky mě lákají,ale ne na nohy,máme svatbu v srpnu,budu mít dlouhé šaty,tak tohle neřeším,ale slyšela jsem,že se dají použít na celé tělo,že krásně vyhladí kůži,dodají opálený vzhled. Nezkoušel jste někdo na dekolt,ruce? Ale bojím se,že zašpiní šaty a v salonu mě pak zastřelí... ]-(
Odpovědět
@janka000 a můžu se zeptat, na kolik použití ten Airbrush Legs asi vystačí (vím, že záleží na velikosti stříkané plochy, ale jen tak pro orientaci) díky
Odpovědět
Profilova fotka
@luciene1 nezkoušela... ale zkusím... ;-) Některé prý barví, některé ne... záleží na značce... upozorňovali mě na to i v salónu.. Na fotkách nohy budou určitě vidět, i když mám dlouhé šaty... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishon Já si ho koupila před svatbou, tedy v červenci, a pak se s ním stříkala ještě celé léto :-)
Odpovědět
a aky efekt to robi? vyzeraju nohy krajsie?
Odpovědět
Pod dlouhé šaty je zbytečné řešit jestli nastříkat nebo klasika. Podle etikety je zcela v pořádku i varianta bez silonek. Když si zajdete párkrát do solarka tak to bude lepší než cokoliv jiného. U silonek ve spreji nikdy nedocílíte toho aby vám alespoň trochu nezašpinili šaty. Za celý den se pěkně zapotíte. Pokud se jedná o zakrytí tetování někde na viditelném místě, tak doporučuji Airbrush (některé vizážistky ho mají a ten dokáže zakrýt dokonale cokoliv. A nebo když už nechcete aby šlo tetování vidět, tak si pořídit šaty které ho zakryjí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
ja mam ted vyzkousene Sally Hansen Airbrush Legs je to teda spis tonovaci krem, takze to vypada spise prave jako ze solarka a drzi to pokud netancujete o sto sest to doporucuji neco jineho :D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?