Šikovná vizážistka a kadeřnice v jednom - svatba Praha pátek 26.srpna obřad od 14:00

Ahoj/Zdravím, hledám nějakou vizážistku co mi zvládne udělat i vlasy a co má ráda styl á la lesní víla nebo boho. Potřebuji někoho kdo mi zvládne udělat perfektní make-up na problematickou šupinkující pleť, zakryje pár nedokonalostí, sjednotí barvu pleti, vytvaruje obličej a zařídí abych se celý den neleskla =) Zkrátka někoho kdo pracuje s kvalitní kosmetikou, ví, že svatební make-up je o tom udělat ho dostatečně výrazný a trvanlivý aby vypadal hezky na fotkách a zároveň abych nevyděsila hosty a sama sobě se líbila. Hledám někoho, kdo se neučil líčit jen v Make-up Institute Prague, pokud takové vizážistky ještě existují (bohužel zatím co jsem vždy viděla holky co vylezly od nich, tak líčí tvrdě a na jedno brdo bez citu s pocitem jak je to umělecké a jak to umí). Někoho, kdo to dělá srdcem citem a zároveň má k tomu zkušenosti jak zařídit hezký vzhled i v horkém počasí. Chci vzdušné vlny se sponkou a náznakem falešného copu, což je kumšt aby to vypadalo dobře. Líčení chci jemné ale aby bylo poznat a ráda bych využila i umělé řasy a poradenství s přípravou obočí na svatební den. Snad nějaká taková slečna co žije zkrásňováním něvěst, stejně tak jako jsem já dříve žila poradenstvím při prodeji korzetů, existuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám k ruce velice šikovného vizážistu v Praze, léta s ním spolupracuji a za jeho práci ručím :-) Stará se o makeupy i celebritám a vlásky zvládne také velice dobře, zvláště styl, jaký požadujete. Pokud byste chtěla, mohu Vás nakontaktovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné velikonoční pondělí :-) Vámi poptávaný termín mám ještě volný a s velkou radostí se Vás ujmu - pokud Vás moje práce zaujme .... Dělám jak líčení tak i vlasy - a s poradenstvím nemám problém :) dokonce teď navšťevuji kurz kosmetiky - jelikož chci svým nevěstám - klientkám - nabídnout více kompletnější služby... Budu se na Vás případně velmi těšit... S láskou Petra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?