Sháním vizážistku v Příbrami a okolí, případně i v Praze

Jsem z toho trošku už zoufalá, nemohu sehnat vážně šikovnou vizážistku, která udělá krásné nalíčení. To samé s kadeřnicí. Děkuju moc za všechny tipy. Sháním opravdu profesionála, myslím, že sama se umím nalíčit poměrně dobře ale den D si žádá něco víc něco extra a to já už si netroufnu. Budu moc ráda za všechny nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
Velmi doporučuji Štěpánku Kotalovou, spolupracuje s naším studiem několik let, je velmi příjemná , sympatická a líčení umí opravdu dobře. Její reference hovoří za vše, líčí pro focení, přehlídky, natáčení, filmy, zahraniční produkce. Dělá i soukromé make-up kurzy a začínající vizážistky se k ní chodí učit líčit. Můžete ji kontaktovat prostřednictvím našeho fotostudia. Zdeněk
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyssa já slýchávám chválu na vizážistku Lucii Průžkovou (zadej do googlu..) myslím, že je z Prahy a na česání za mě doporučuji známou Lucii Záhorovou je ze Sedlčan a v Praze pracuje v salonu Tribo (je tam i tetovací salón, i kadeřnictví...) a určitě ji najdeš i na FB ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat můj profil, případně je tam odkaz na facebook... Dělám jak svatební líčení tak i účesy. Jezdím po celé ČR. Vaše Petra. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?