Sháním vizážistku na svatbu v okolí Brna/Vyškova

Sháním šikovnou vizážistku, kosmetičku z okolí Slavkova u Brna, případně Brna/Vyškova, která mě nalíčí na svatbu u mě doma.
Odpovědět
Zkus tu v profesionálech http://www.beremese.cz/catalog/vendor... , přijede kamkoliv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje sestřenice:-), je z Heršpic u Slavkova, kadeřnice a kosmetička, líčila a česala mne (koukni do alba) pokud máš zájem pošlu kontakt do IP
Odpovědět
Profilova fotka
Já znám skvělou paní, která dělá i kosmetiku i nehty, řasy... je z Bučovic, má tam salon na poliklinice. Jmenuje se Andrea Kučerová a je opravdu skvělá. Taky mě bude malovat. :-) Pokud budete chtít, dám Vám číslo.
Odpovědět
na facebooku Zdena Šedová - vizážistka, hrozně šikovná holka a levná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nelli Vaněčková :)
Odpovědět
Profilova fotka
achaila a klarkak : Odkud? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte na můj profil, jsem z Prahy, ale pocházím z Blanska...:) a diky tomu bývám dost často pracovně v Brně. Za cestovné si vždy účtuji pouze cestu z Blanska například do Vyškova... Krásný sluníčkový den přeji ... Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky kde mame nabidky partneru vsetne vizazistky, ktere s nami spolupracuji pri foceni a nataceni ... :)
Odpovědět
Já doporučuju Šárku Gottvaldovou - s dojížděním nemá problém, je velice šikovná a rychlá, má cit pro to, co komu sluší. Líčila a česala mě teď na svatbu a byla jsem z ní a její práce opravdu nadšená.
Odpovědět
Bára Smigová z Brna
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu doporučit naši vizážistku Jitku Kalousovou pokud chcete napíši Vám na ni do IP kontakt.
Odpovědět
Dobrý den, rada Vám pomohu, nabizim své služby profesionální vizaze, licim v Brně a okolí. Spolupracuji také s kadernickym salonem Puls, můžete si u nás objednat balíček pro nevěsty, pokud shanite také kadernicke sluzby. V případe zájmu mne kontaktuje, můžete se podívat také na mou práci na fb a kontaktovat me, pokud se budete chtít na cokoliv zeptat.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jsem svatební vizázistka,zajistím účes i líčení, přijedu kamkoliv ,záleží jaký termín. Působím od března i ve Slavkově u Brna.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj , mě líčila a česala Simona Buchtová, je to profesionální vizážistka. Přijela k nám domů i na zkoušku líčení a účesu (já mám mimi, tak bych ani nikam dojet pořádně nemohla). Pokud budeš chtít na ni kontakt, pošlu, nebo ji najdešna FB (stejně jako ukázky její práce), spolupracuje s fotogarafy. Opravdu doporučuji, je velice šikovná a příjemná! Pokud budeš chtít, pošlu i fotky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?