Sháním v Roztokách kadeřnici a vizážistku na svatbu

Profilova fotka
Holky, sháním kadeřnici a vizážistku, která by byla ochotná mě učesat ve svatební den u mě doma. Jsem z Roztok u Prahy. tady v Roztokách sice kadeřnice jsou, ale nějak se mi nezdají. Nemáte někdo nějaký tip. Budu vám opravdu moc vděčná. Děkuju.
Odpovědět
Jana Dufkova z atelieru Polys. Je sice prazska, ale jezdi i mimo a do Roztok by asi prijela. Zatim jsem byla jen na zkousce, ale jsem nadsena. :-) Za dopravu chce po praze 500,-, mimo 200,- +10Kc/km
Odpovědět
Jo, stranky ma vizaz-image, koukni do galerie.
Odpovědět
Profilova fotka
A Romane Beitlove jsi volala?
Odpovědět
Profilova fotka
iriel : díky za kontakt, do večera mi dá vědět, zda bude mít volno, je teď na horách jasnenka27 : ne, nevolala, zaměřila jsem se na kadeřnictví na Praze 6 - blízko bydliště, ale zjišťuju, že je to vlastně úplně jedno, buď jsou ochotni a nebo ne a nezáleží na tom, z které pražské části je, zatím si tvůj tip nechám v záloze, děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj potřebuju taky nějaký tip (včera mi moje kosmetička, co mě měla příští týden líčit bohužel termín zrušila, neboť ji manžel koupil zájezd :-( takže teď narcychlo sháním někoho kdo by přijel za mnou a za rozumnou cenu .... moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
vecernice : zkus ty tipy, co píšou holky, paní Dufková je v zahraničí tak ji pošli maila nebo v neděli brnkni, to už bude v čr, mrkni na její stránky - ale nepřesouvej svatbu na moje datum x-) x-) !!!
Odpovědět
vecernice: ja budu mit Stepanku Podrouzkovou, doporucila mi ji kamaradka. Prijede ke mne domu. Koukni se kdyztak na jeji stranky: kosmetika-vizazistika.
Odpovědět
Profilova fotka
díky moc, snad se na mě usmálo štěstí a už jsem si domluvila Šárku Křivanovou, naštěstí má volno a dokonce stihnu i další svatební líčení ;-) stojí to 1200 všetně zkoušky a cesty, ale to je asi tak cena obvyklá ... :_) tak za dva týdny budu moct poreferovat teď ještě kdyby se mi konečně ozvali hudebníci (ani na sms ani na mail není reakce), a snad mě přejde i nervozita :-( tak všem držím palce :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Také jsem měla Šárku Křivanovou, ale jen na líčení, česala mě kamarádka... Ale vím, že Šárka umí i česat... Dá se určitě vygooglit pod svým jménem a mohu ji jen doporučit.
Odpovědět
A někoho v Brně nemáte? Mám svatbu už v 10:00. Potřebuju aby přijel někdo k nám domů, kdybych se měla někam štrachat, tak to nestihnem.
Odpovědět
Ahojky. Moc bych potřebovala pomoct. Svatbu jsme si naplánovali na Svojanove u Svitav. Protože jsem ze Stare Boleslavi, nemám zkušenosti s¨žádnou vizážistkou z okolí Svitav. Můžete mi prosím někoho doporučit? Strašně moc by mi to pomohla.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
dnes založený profil a 4 příspěvky, z toho všechny doporučují kosmetičku... Něco tu zapáchá, což?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?