Sháním na svatbu kadeřnici a kosmetičku. Moravskoslezský kraj

Chtela bych poprosit o pomoc pri hledani kadernice a kosmeticky v tomto kraji. (kdyby to bylo vse v jedne osobe, tak by to bylo nejidealnejsi). Moje sestrenice planuje svatbu z Anglie, tak se snazim alespon nejak pomoci. Prosim Vas, jestli nekdo mate zkusenost, poradte mi... Diky Alena
Odpovědět
Profilova fotka
A odkud presne je? Ja mam kadernici a kosmeticku sice ve dvou osobach, ale z jednoho salonu a jsou schopne i dojet domu... Salon maji v Ceskem Tesine.
Odpovědět
No az v Mnisim, pobliz Koprivnice... To by bylo asi trosku z ruky... Ale moc a moc dekuji
Odpovědět
Ahoj, po dlouhé době jsem tu zavítala, vdávala jsem se sice před rokem, líčily mě a česaly ve studiu Bosorka v Ostravě. Dojedou domů, nalíčily a učesaly i některé hosty doma. Byli jsme spokojeni. Hodně štěstí Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem byla max. spokojena s kadeřnictvím I love na Kostelní ulici v NJ a kosmetičkou v Bílovci - Martina Štenclová! Ale pokud by pro tebe byl Bílovec z ruky, tak mám kontakt na moc šikovnou kosmetičku v NJ!! ;-)
Odpovědět
diky moc Vam vsem... Nakonec uz jsme nasly. jeste jednou dekuji
Odpovědět
alinko - mam kadernici v Kozlovicich a kosmeticku v Brusperku (s tou uz jsem se dlouho nevidela a moc ji neznam), ale za kadernici rucim, do Mnisiho je to kousek :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?