Séra na prodlužování řas - vaše zkušenosti?

Ahoj, o prodlužování řas jsem tady našla jen příspěvky o řasách umělých. Chci se ale zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s přípravky jako Relash, Biohar a podobně. Já osobně jsem asi před 3 týdny začala používat na růst řas a obočí přírodní ricínový olej od Saloosu, a zatím moc žádné viditelné výsledky (asi to trvá dýl). Přemýšlím, taky nad jinými přípravky, ale určitě ne s obsahem bimatoprostu (Lumigan - na snížení nitroočního tlaku u glaukomu) a zajímají mně vaše zkušenosti. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám Renikol lash lash poradila mi ho má kosmetička. Mohu říct, že jsem tomu moc nevěřila, ale říkám si zkusím to vdávám se jen jednou. První účinky jsem pozorovala po 3 týdnech. Měla jsem krátké řídké řasy. po 6 týdnech mám řasy delší, hustší a pevnější. Neříkám, že jsem mrkací panenka, ale kvalita řas je lepší a všiimlo si i okolí. Neničím si řasy nalepovacími a přitom vypadají mnohem lépe :-). Tak za mě určitě pozitivní zkušenosti.
Odpovědět
@katulkazmrzka hezký večer, můžu vědět kde se to sérum dá sehnat? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě ho objednala přímo má kosmetička ale koukala jsem na netu jsou nějaké e-shopy kde ho mají.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. já používám FEG eyelash enhancer téměř dva měsíce. Jak píše katulka, řasy mám určitě pevnější a hustší, méně vypadávají, jsou asi i o něco delší, ale ne o tolik, aby si všiml někdo jiný než já:D Takže na hustotu a pevnost super, prodloužení je vidět s řasenkou, mám celkem světlé řasy a "neviditelné" konečky řas, takže délku vidno pouze s barvou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
delam prodluzovani ras, prisla mi nova klientka s obrovskymi mezerami mezi rasami a po 14ti dnech pouzivani sera hair plus, nemela jedinou a rasy ma hustejsi, delsi a krasnejsi. sezenete na heurece
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?