Samoopalovaci krem - zkusenosti

Ahoj, chtela bych se zeptat jake mate zkusenosti se samoopalovacimi kremy a konkretne jake znacky doporucujete. Zvazovala jsem nastrik, ale nestihnu to vyzkouset a tyden pred svatbou to zkouset nechci, co kdyby se vyskytla nejaka alergicka reakce. Na solarko taky ne, uz ted se mi delaji pigmentove skvrnky v obliceji, takze nejaky ten krem mi prijde jako nejvhodnejsi reseni. Jsem hodne bila a moc se neopaluji, takze ani nestojim o cokoladovy odstin, ale proste at mam aspon trochu barvu :) Dekuji moc za vase reakce a doporuceni!
Odpovědět
Ahoj, ja jsem spokojená s mlékem od Palmer´s, ale nevím, jestli jde koupit i v ČR. Objednávala jsem ho na feelunique http://www.feelunique.com/p/Palmers-C... Balíčky chodí celkem rychle, do konce týdne bys ho mohla mít. Používám ho hlavně na jaře, nedělá fleky, opaluje postupně. A podle mě smrdí o trochu méňe než ostatní samoopalováky. Kdysi jsem měla i nějaké z drogerky, už nevím přesně. Vždycky v pohodě, žádné fleky. Je dobré se před aplikací namazat, hlavně lokty, kotníky. Nebála bych se toho.
Odpovědět
@katka_20150606 diky moc! Ze se mozna neprodava v CR neni problem, protoze v CR neziji:) Mrknu se na to tady u nas. A jak to jinak myslis s tim mazanim pred aplikaci? Namazat se normalnim kremem at to lepe chyta?
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, namažte se tělovým mlékem. Přeci jen jsou lokty a kolena taková sušší, tak aby to pak celkově dobře vypadalo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám výbornou zkušenost se samoopalovákem od Sisley (prodává se v lepších parfumeriích). Je sice dražší, ale nedělá absolutně fleky a barva je velmi přirozená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe můžu vřele doporučit tónovací krém od Sally Hansen, je s extraktem z mořských řas, můžeš si vybrat ze tří stupňů opálení. Já jsem byla ve stejné situaci, chtěla jsem mít hezčí barvu, ale solárko ani nástřik nepadal v úvahu, u samoopalováku jsem se bála skvrn, takže tohle je ideální řešení, efekt je vidět hned, navíc i hezky voní, ne jako samop.. Mají ho v DM asi za 260. :-) Ať už se rozhodneš jakkoliv, přeju krásnou a veselou svatbu! :-)
Odpovědět
Já používám značku Vita Liberata samoopalovací pěnu 2-3 týdení opálení, já sice dost drahá, ale jsem s ní 100 % spokojená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Já mám suprovou zkušenosti se samoo. pěnou značky St.moriz. konkrétně s řadou Mousse. Je fakt dobrá, dobře se nanáší, nedělá fleky a je hlavně cenově dostupná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?