Salon Probuď labuť, máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost se salonem probuď labuť ? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@kytkka Slečny s Probuď labuť pro nás češou na svatbách a dalších akcích. Se všemi jejich službami jsme moc spokojené. Rozhodně doporučujeme. Vše vždy perfektní. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, nedá mi to a musím přispět do tohoto vlákna, snad to pomůže některé z budoucích nevěst.... Na své víkendové svatbě jsem využila od holek z Probuď labuť líčení, česání i fotografování. Musím říct, že z jejich strany bylo vše naprosto perfektní a velmi profesionální. Všechny tři holčiny byly moc šikovné, trpělivé a ochotné. Tím, že se navzájem znaly, dokázaly rychle přispět k pohodovému průběhu celých dopoledních příprav. Nádherně mě nalíčily a učesaly a krásně zkrášlily i svatebčanky. Dopoledne jsem měla velké nervy, protože jsem mi v salonu nepřibalili k šatům spodničku, která za mnou nakonec jela 100 km taxíkem. Do posledních minut jsem měla byla neskutečně vystresovaná, ale tahle úžasná parta mě neustále držela nad vodou a pomáhala mi si udržet optimismus, že se vše zvládne. (Nakonec nabral obřad jen 15 minut zpoždění). Fotografka Martina byla naprosto dokonalá. Respektovala přirozený průběh svatby, nevyčnívala a nenápadně pořizovala nádherně přirozené a upřímné reportážní fotky. Z pózóvacích sólo fotek jsme s manželem měli trochu strach, ale rychle nás rozhýbala a dostala do pohody. Zkrátka perfektní parta po všech stránkách! Pro nevěsty, které chtějí skutečné profesionály je to skvělá volba. Navíc je výborné, že nevěstě se tak sníží počet dodavatelů, se kterými si je potřeba si mailovat či telefonovat a sníží se tak i počet faktur, na které je potřeba myslet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pani_k Jsou prosím někde k vidění ty fotky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Konkrétně naše fotky nikde zveřejněné nejsou, ale hodně ukázek jejich práce je k vidění na jejich facebookovém profilu. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?