Řasy Ostrava - tip + jak moc se permanentními řasami zničí ty vlastní?

Doporučíte, kam na permanentní řasy v Ostravě? Máte někdo zkušenost třeba se studiem Violet Lashes poblíž Masarykova náměstí nebo s kosmetičkou Andreou na Kotvě ve Studiu Relax? Řasy jsem ještě nalepené neměla - jak moc se pak ničí vlastní řasy? Jde mi o to, že když si teď řasy zkusím a nebudou mi vyhovovat, nechám si je sundat, abych pak na svatbu neměla vlastní řasy zničené, ohnuté. Děkuji za vaše zkušenosti.
Odpovědět
Nikdo nic? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nevím sice kdy máš svatbu ale určitě bych si řasy dala prvně na zkoušku...někomu to třeba sedět nemusí. Já chodím na řasy pravidelně už rok. Teď jsem si řekla, že si je před svatbou nechám vypadnout a udělám si nové až den před svatbou protože se mi zdá, že ten první až třetí den jsou nejkrásnější...po roce pořád řasy mám takže pohoda :) studia v Ově neznám, takže s tím neporadím. Každopádně určitě vyzkoušej a asi bych si je nenechávala odstraňovat ale počkala bych až vypadnou samy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko Ahojky, jak píše nelly nade mnou, někomu třeba nemusí sedět. Já jsem byla ve Violet lashes a řasy byly sice krásné, ale v samém fofru nebyla dotažena korekce (já spěchala zdobit stodolu, paní spěchala jelikož tam nervózně stepovala už další zákaznice) a já skončila s červeným okem v den svatby. Na fotkách to sice nejde až tolik vidět, ale starostlivé dotazy "ježíš, máš to dobré?" mi moc nepřidaly. Řasy pak vypadávají s tvýma, takže jsem po tom, co mi konečně odpadl ten kus lepidla, co mi dřel oko, ještě asi měsíc měla výstavní řasy jako panenka (na dovolené v Tatrách mi to přišlo i vhod, jelikož jsem vypadala fakt dobře i v takových podmínkách). Suma sumárum asi bych si je dala znova, ale ten proces, kdy si raději vystřiháváš svoje řasy než abys tam měla pár chlupů, bych zase obrečela. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka dělá krásné přirozené řasy. Kvůli stěhování jsem si nechala řasy udělat u jiné paní a katastrofa, napuchly mi oči a řasy byly těžké a moc umělé. Takže můžu srovnávat. Kamarádka jezdí tady do Ostravy za rodinou a vždy dělá řasy.
Odpovědět
Profilova fotka
pridam zkusenost za par dni. jdu si je radeji nechat udelat s predstihem.. mam kontaktni cocky tak uvidime jak to snesu... bude mi je delat kosmeticka Andrea Gadulova najdes na face ;-)
Odpovědět
@nelly228 Jojo, určitě bych to zkusila chvíli před svatbou. Bude koncem září, tak teď je asi ta doba...
Odpovědět
@misa0605 Mmm, škoda, že nejdou vidět na tvých fotkách. Jak dlouho před svatbou sis je nechala dělat, že ti to oko zčervenalo v den svatby? To zní dost hrozně. Četla jsem na netu, že málokterý salon používá lepidla bez ethylakrylátu. Jak dlouho jsi řasy měla a jak pak vypadaly ty tvé? Některé holky píšou, že měly řasy zničené tak, že se nemohly ani malovat :-/...
Odpovědět
@clarkaa A kam tedy NEchodit? :-) Kamarádka používá lepidlo bez ethylakrylátu?
Odpovědět
Nemám sice umělé řasy, ale jestli můžu dát tip... Začala jsem používat sérum na řasy (hair plus) a neskutečně mi po tom vyrostly. Trvá to tedy cca. 2-3 měsíce při každodenním používání, než je vidět výsledek a cena je přes 2 tisíce, ale zase nemusí člověk chodit na doplňování a nic mu nevypadává. Takže pokud máte ještě čas, nebála bych se zkusit to.
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko tady prikladam fotku, kde jsou pet dnu po svatbe... Nutno rict, ze mam od prirody sice dlouhe, ale totalne rovne rasy, ktere se nejakym rasenkam a klestickam jen smeji.. Rasy jsem si nechala delat den predem, protoze po aplikaci maji tendenci padat vice a az pak se to tak nejak "ustali" tak jsem nechtela riskovat prazdne mista. Oko me nebolelo z lepidla, ale jak jsem psala, nebyl cas na korekci, takte mi tam uschl cancourek na spatne prilepene rase a to me celou dobu skrabalo (rozcesat kartackem uz to pak neslo, tahala jsem si za svoje rasy). Rasy mi vydrzely cca dva mesice hezke, pak uz vypadavaly nerovnomerne a musela jsem je zastrihavat. Jinak mi se zdalo, ze se mi pak ty rasy naopak po celkovem opadani zlepsily, protoz jsem cca tri mesice nepouzivala rasenku a nezmoulala je kazdy vecer odlicovacyma tamponama. Tak snad jsem nejak pomohla :)
Odpovědět
@petamatej Dík za tip, to možná po svatbě ;-) , ale za ty peníze teď ne, to radši půjdu do jistého výsledku, na permanentní řasy.
Odpovědět
@misa0605 Diky :-) , do Violet teda ne (sice jste obě spěchaly, ale i to není argument pro profika-mela te varovat)...a pred svatbou minimálně dva dny předem, jestli:-P.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kocisko jasne no, ale já se taky mohla vrátit, že to není dobré :) Už to neřeším, červené oko se zahojilo a hlavně jsem se nemusela kontrolovat v zrcadle :) zkus na netu podle recenzí třeba někoho jiného ;-)
Odpovědět
@misa0605 Jasne, chápu, mi se stala podobná věc s kadeřnicí a taky jsem se na to vykašlala. Jj, hledám :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?