Prosim pomoc, nevim kdy oblect svadebni saty, pred cestou ke kadernici a vizazistce nebo az po

Profilova fotka
Ptam se skrze zpusob oblekani satu, nejsem si jista jestli je nebudu muset oblekat shora, tedy pres hlavu tak si lamu hlavu jak to udelat abych kdybych uz byla nacesana a nalicena si nerozhodila uces nebo tak. Prosim jak jste to mely vy, poradte, dekuji
Odpovědět
měla jsem kamarádkou šité šaty s krajkovým vrškem a roláčkem až ke krku. Musela jsem si je obléci před líčením a česáním, nebyl to vůbec problém.. záleží jakou máš sukni, já měla splývavou, hodně pohodlnou..
Odpovědět
Zkusila bych nanečisto obléct šaty s pomocí - uvidíš, jestli to půjde. Pokud ne, tak si je oblečes dopředu a necháš rozepnuté, aby ti bylo pohodlně. Kolem krku hodíš prostěradlo nebo takovou tu plachtu od kadeřníka, aby se ti neušpinily šaty při líčení a pak tě doupraví. Já jsem se oblékala po líčení a česání přes hlavu a bylo to v cajku. Ale je fakt, že mi pomáhala svědkyně a šaty byly po kolena... :) A kdyby se při sezení šaty trochu zmuchlaly, tak tě napaří žekličkou a ono se to srovná :)
Odpovědět
Moje šaty se oblékaly přes hlavu a jak byly šité na míru a byly přesně na tělo, šlo to hodně špatně. Ale i tak jsem se oblékala až učesaná a nalíčená, protože kadeřnice a kosmetička nepřišly ke mně domů, ale já za nimi musela do salonu. Líčení bylo v pohodě (jen jsem si dala přes obličej šátek, aby se šaty nezašpinily), o vlasy jsem se dost bála, ale nic zásadního se jim nestalo (během dne se mi účes začal uvolňovat, ale to bylo podle mě horší fixací od kadeřnice a ne oblékáním). Spíš byl problém v tom, že narozdíl od krejčové moje svědkyně, která mi pomáhala, na to nebyla zvyklá a neuměla pak třeba šaty tak hezky upravit, jako jsem to měla na zkouškách. Tak si to třeba ještě před svatbou zkuste, abyste to pak nedělaly poprvé až v den D jako my :-)
Odpovědět
Já si šaty oblékala přes hlavu,tak jsem se nechala česat už v šatech,jinak by to ani nešlo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty to hodně často řeší tak, že si dají přes hlavu šátek :) Vypadá to vtipně ale zřejmě to funguje a účes i make-up to uchrání. Spíš to chce ke kadeřnici mít na sobě volnější košili, aby šla snadno potom sundat - např. tričkem si účes zničíte.
Odpovědět
Nejjednodušší je vzít si ke kadeřnici rozpínací halenku, ne tričko. Při oblékání nejdříve obout boty, pak spodničku, pokud je a nakonec šaty přes hlavu. Před tím si dát přes namalovaný obličej a přes účes velký lehký šátek, který hlavu uchrání. Výhodné je mít při tom pomocnice.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem učesaná, nalíčená, šaty jsme oblékaly přes hlavu a nebyl problém. Svědkyně si stoupla na postel, kamarádka je držela, já dala ruce nahoru a šaty na mě "spustily' a bylo to :-) Měla jsem je na šněrování vzadu.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem sukni a korzet, takže ke kadeřnici a kosmetičce v rozepínací halence, a pak normálně šaty spodem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?