Prodloužení řas - jen pár řas na konci oka, dělá se to?

Ahojky holky, není tady nějaká slečna, která má prodloužené řasy - ale jenom 4-5 na konci oka? Ať vám to jakože prodlouží oko? Dělá se to vůbec? Díky za rady,tipy,názory a info :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela na svatbu lepene trsy, v kazdem oku par trsu cca na tretina vicka k vnejsimu koutku, uz jen ty nalepene trsy neskutecne i bez dalsiho make-upu uplne zvyraznily oblicej :-) po svatbe jsem pul roku nosila prodlouzene rasy a myslim ze ty lepene trsy udelaji uplne stejny efekt, takze pokud je chces jen jednorazove, tak bych do nich urcite sla :-) akorat jestli na lepene rasy nejsi zvykla tak si je nech dat hned brzy rano jako prvni, at mas chvilku na zvyknuti a pokud by ti to i po hodine vadilo tak je muzes bez problemu sundat
Odpovědět
Profilova fotka
dát řasy jen na konec oka bych nedoporučovala, bude to vypadat jako by sis namalovala jen kraj oka, na kraji to budeš mít hustější...a zbytek se oproti tomu celkem ztratí, nechávám je totiž teď povypadávat, tak vidím jak to příšerně vypadá :-)
Odpovědět
martaveg : já jsem si to zkoušela lepit, ale moc mi to nešlo :) nechala bych si je prodloužit od někoho profesionálního:) @tessie187 : Já mám hodně řas a i docela dlouhé. Jen se mi líbí, když má někdo 2-3 řasy úplně na konci oka delší. Nikde jsem nenašla takovou fotku, takže to nemám jak ukázat a blbě se to vysvětluje. Chtěla jsem si právě prodloužit jen 2-3 řasy na konci a pak zbytek domalovat řasenkou. Myslíš tedy, že by to vypadalo blbě? Díky za rady ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@miavit a víš že klasické líčení narušuje lepidlo, že jo ? :-) pro prodloužené řasy se používá speciální na bázi vody :-) oleje lepidlo narušují, a ty jsou právě v kalsických šminkách .... 2x sem si pořádně namalovala řasy obyč řasenkou a z každého oka mi cca 4 vypadly....ale dělám to momentálně úmyslně, aby sem je nemusela odstraňovat tím agresivním sajrajtem :-)
Odpovědět
No doufám, že mi ty 2-3 řasy nevypadnou zrovna na den D :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?