Příprava doma ,salon

Profilova fotka
Ahoj holky je lepší v den svatby pozvat kadeřnici (kosmetičku) domu nebo nechat se učesat u ní v salonu? Jaké máte zkušenosti? :-) Děkuji :)
Odpovědět
Tak mě prijede domů, už jen protože je z jiného města
Odpovědět
Já měla "doma" no prostě v místě, kde jsem se chystala. Nebudeš mít čas a ani náladu někam jezdit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A můžou tě vyfotit při přípravách, můžeš si dát šampaňské, kaficko vklidu v zupanu ☺ mě taky přijede domů
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem i s mámou a svědkyní jela k ní a mělo to jen jednu výhodu, a to, že jsem až do té doby, než jsme sedly do auta na cestu domů, nebyla vůbec nervozní. :-) Ale jinak z časového hlediska rozhodně doporučuji, aby přijela domů, pokud na to máte prostory. :-) My máme malý a docela tmavý byt, tak já jsem se rozhodla sama, že to doma není dobrý nápad.. Ale přijela jsem domů a měly jsme 20 minut na oblečení šatů a jelo se. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně taky přijde lepší varianta, pokud vizážistka ve svatební den přijede ke klientce. Je to pro nevěstu už tak dost hektický, natož ještě někam dojíždět a trápit se s cestou navíc :-)
Odpovědět
Ahoj, už to mám za sebou a rozhodně doporučuji, aby přišla k tobě :-) zaprvé z toho budou hezké fotky, za druhé uvidí přímo na místě šaty a všechno, co si bereš (a může pak případně doladit ještě nějaké detaily účesu/líčení). Taky pak můžeš jet rovnou na obřad a nemusíš dojíždět a za třetí: nevím, kdy máte obřad, ale my měli až po poledni a přesto jsme začínali česat v devět a jen tak tak to vyšlo. Myslím, že kdybys ještě přejížděla ze salonu domů pro šaty a pak na obřad, bylo by to strašně hektické. Dobré je v den D eliminovat všechny případné stresory a komplikace, aby sis to jen užívala a byla v klidu :-). Ať se to vydaří! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ke kadeřnici jdu do salonu, protože mi bude mejt vlasy a nechce se mi krčit doma nebo v hotelu u vany. Jinak bych si jí taky vzala domů :-)
Odpovědět
já jdu jak ke kosmetičce tak i na vlasy do salonu a to je kazdy jinde. Mám pocit, že nebudu tolik stresovat kdyz nebudu doma a navic vim, ze u sebe v salonech maji 100% podmínky pro to aby to bylo vazne skvely... Zidle, kresla, svetlo, vsechny pripravky, mohou tam improvizovat a znam to tam a citim se tam dobre :-) ale z toho casovyho hlediska je stopro lepsi mit to doma. Ale ja proto zvolila obrad az v 15:00, abych se nemusela od rana s nicim stresovat
Odpovědět
Za mě doma.. pohoda, kafíčko, sledovala jsem šum, jak se sjíždějí hosté, povídala se svědkyni, fotografkou. Nechtěla bych být od toho všeho odtržená.Sice mě všichni viděli až u oltáře,ale já je šmírovala z okna, jak jsou na zahradě:-D...
Odpovědět
Profilova fotka
Mně dopoledne hodil manžel ke kadeřnici/vizážistce a jel pro kytky. Do salonu za mnou pak dorazil fotograf a svědkyně, která mě vezla i domů. Fotograf odjel asi po půl hodině k nám, aby nafotil přípravy manžela. My si se svědkyní povídaly, přinesla mi svačinu a tak. Doma jsem pak zůstala sama v našem bytě se svědkyní, která mi pomohla do šatů (už u toho byl fotograf). Měli jsme obřad odpoledne, u nás doma se všichni scházeli kolem poledne (byli na zahradě, já v baráku, nikdo mě neviděl) a pak se jelo na svatbu (cca 40 km a všechno probíhalo tam na jednom místě). Takže za mě to žádnej stres navíc nebyl. Ale kdyby přijela za mnou domů, možná by to bylo lepší, ušetřila by se tak půl hodina, ale nějak jsem nad tím nepřemýšlela.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Holky, me kosmeticka rekla, ze by bylo lepsi jit k ni do salonu. Svatbu mame za mesic (takze listopad) a prej to bude u nas doma tmave... ach jo, mame fotografa a kameramana a chtela jsem byt radsi doma. Mam to riskout nebo jet radsi do salonu?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych trvala na tom, ať přijede... Budeš mít starostí nad hlavu, ještě někam jezdit, to by se mi fakt nechtělo.
Odpovědět
Článek se načítá
@drabik a s tim svetlem to vidis jak? Urcite to nebude takovy problem jak mi to licila ona ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevím, jestli bydlíte ve sklepním bytě a svítíte petrolejkou, tak možná jo. :-D Nevím, já nejsem odborník na líčení, ale na tuty vím, že někam ráno před svatbou jezdit by mi vadilo. Mě líčila slečna v podkrovním pokoji, kde jsme byli ubytovaní a žádné super světlo tam taky nebylo, rozsvítily jsme si, a nic neříkala, že by se jí tam zdálo málo světla a měly bychom jít jinam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?