Přiměřená cena za svatební make-up a účes v Praze

Ráda bych se zeptala, jak se pohybují ceny za make-up a účes v Praze? Máte nějaké zkušenosti nebo doporučení? Termín svatby máme 6.9.2019 (vím, že už moc času není) a to poslední co mi chybí je toto. Mám nabídku (komplet za 5 500), ale nevím, zda to není zbytečně vysoká cena. Účes i makeup plánuju spíše jednoduší do pinup stylu, své vlasy mám dlouhé a husté a pleť více méně bez problémovou. Díky
Odpovědět
Za me adekvatni cena, pokud je to i za zkousku. Jako byvala vizazistka ty ceny jakz takz znam a sikovna holka vam pod 5000 nepujde. Kvalitni produkty, jejich skoleni atd se v cene odrazi, neni to jen o tom, ze nalici a jde. Naopak me ale prekvapuje, ze ma nejaka sikulka jeste takhle rychle volno, pokud jste videla portfolio a libi se vam, navic ma volno fakt mate docela stesti a sla bych do toho :) Ony sikovne holky byvaji zamluvene vazne hodne dopredu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den preji, jsem profesionalni vizazistka a mohu potvrdit, ze cena 5500 Kc je prumerna cena za kvalitni a zkusenou vizazistku, ktera pracuje s kvalitni kosmetikou :-) Samozrejme najdete i levnejsi nebo dokonce drazsi. A je potreba si uvedomit, ze kvalitni a dlouhotrvajici kosmetika neni levna zalezitost, skoleni a kurzy take neco stoji. A hlavne to, jak budete nalicena a ucesana je na fotkach zcela zasadni. Preci jen Vam ze svatby zbydou pouze fotografie. Takze na vizazistce a fotografovi urcite nesetrete :-)
Odpovědět
Moc děkuji za reakce. Počítala jsem s cenou kolem 4000 -4500kč, tak to není až takový rozdíl :-D. Spíše mě zmátly místní diskuze za kolik se dá pořídit svatba (tak jsem přemýšlela co dělám špatně). Cena je včetně zkoušky účesu i make upu a slečna přijede na místo chystání. Portfolium slečny se mi líbí, doporučila mi ji i kamarádka, která s ní má osobní zkušenost (ne na svatbu).
Odpovědět
Za mě taky adekvátní cena, platila jsem podobně, cena byla vč. zkoušky.Raději dát tisícovku navíc za někoho, čí práce se mi líbí a vím, že to bude krásné než zrovna na téhle položce šetřit a nebýt spokojená...
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem měla vizážistu na líčení i účes z Prahy a platila jsem za vše i se zkouškou 4000 Kč. V případě zájmu mohu předat kontakt.
Odpovědět
Mohu poprosit o kontakt happynika i terry11111?
Odpovědět
Profilova fotka
@terry11111 Dobrý den, já osobně svatební balíčky nenebízím, pouze dárkový poukaz, který je opravdu myšlený jako dárek pro nevěstu, pokud např. kamarádky se chtějí na něj složit. Ten mám zkalkulovaný na horní hranici včetně fotek a hotového účesu na zkoušce a dopravy po Praze. Poukaz stojí 5400Kč. Jinak mě přijde serióznější nabízet služby odděleně. Nevěstu to přijde výrazně levněji. Hlavně účes. Jinou cenu mám na husté vlay do pasu a jinou na krátké mikádo. Líčení účtuji 980Kč, zkoušku totéž, makeup je stejně kvalitně vypracovaný a zafixovaný jako ve svatební den, navíc si některé nevěsty přejí vypracovat víc variant. Zkoušku účesu mám od 700Kč, tam záleží na délce a hustotě vlasů, jestli se použijí příčesky, clip-in vlasy, na složitosti a pracnosti účesu, do jaké míry si nevěsta přeje účes vypracovat, jestli v něm chce odejít atd., a v neposlední řadě na počtu zkoušených variant. Jinak hotový účes mám 800-1800,-Kč. Na zkoušce vždy spočítám kalkulaci, kolik bude vše stát ve svatební den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?