Přemýšlely jste o vybělení zubů před svatbou?

ahoj premysleli jste o vybileni zubu pred svatbou? popripade mate s tim nekdo zkusenosti?-jaky je vysledek, kolik to asi stoji...atd
Odpovědět
1
2
8
ahoj, když bělení zubů tak jedine s firmou Rembrandt. Kup si ve speciálním obchodě bud belici pastu nebo gel od Rembrandta a budeš spokojená. Bělím si jím zuby již několik let a stoprocentne to funguje. Eleni laserem nedoporucuju protoze je to drahe a nefunguje to.
Odpovědět
nikkita - na kolik vyjde pasta?? A kde se dá koupit?
Odpovědět
Tak o bělení zubů na svatbu - nejen kvůli fotkám - taky přemýšlím. Zrovna jsou všude reklamy na pasty a gely a tak. Neznám ale nikoho, kdo by to používal, takže uvítám jakoukoli radu, doporučení nebo varování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja se vzdycky ptam zubare,jestli by to doporucil a on rekne ze ne.ale myslim ,ze jednou si to dovolit muzem :-) .napis prosim tu cenu.dik
Odpovědět
ALis: stoji kolem 300 http://www.lekarna.cz/p/pece-zuby-dut... jinak ja je kupuji ve speciálních obchodech "na zuby" - které jsou v různých nákupních centrech. V praze konkrétně na chodově nebo smíchově... ale fkat doporučuju, mě se zlute zuby dooost vybelily az o 5 odstínů
Odpovědět
nikitta - na Chodově v nák. centru?? Které obchod, příští týden tam jedu juhůůů, tak bych se mrkla
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já používám pastu Rembrendt ale také bělící gelové násadky (nebo jak se to jmenuje) od White pearl - to mají v každé lékarně a tam to bělení šlo hodně rychle vidět, cca za týden mě už všichni chválili, jak mám krásný zoubky. Stojí to cca 500,- to větší balení ale už to mám rok a používáme to s přítelem a máme ještě asi půlku té tuby. Takže ceny bych se nebála.
Odpovědět
jmenuje se PROFIMED - péče o zuby a na Chodvě je v nultém patře :D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak bělení zubů laserem mě odrazovala i ta paní co to dělá. Prý se tím hodně naruší zubní sklovina a pokud si chci uchovat vlastní zuby co nejdéle tak bělit jinak.
Odpovědět
dekuji moc za info :-) zni to perfektne, jenom nevim co to udela s plombou kterou mam na prednim zubu... nemate s tim taky zkusenosti? asi se stejne budu muset poradit se svym zubarem...
Odpovědět
nikitta - jasně Profimed, už jsme doma ;-) ;-)
Odpovědět
ta pasta je v klidu a plombam nevadi ...vim ne ;-) jen nedporucuji ji pouzivat dvakrat denne nonstop...
Odpovědět
Článek se načítá
Taky jsem o bělení zubů uvažovala, ale z laseru jsem měla strach. Jsem z Brna, Profimed tady máme 8-) Zajdu si ji hned koupit :-D
Odpovědět
nikitta - jak teda často čistit bělící pastou? Třeba ráno a večer pak klasikou??
Odpovědět
Alis: no ja jsem vždy dva dny čistila rano i večer a poté už jen rano..... záleží jak ti bude ta pasta sedět. Pokud tam i od Rembrandta budou mít i bělicí gely - doporučuji ty a potom tu pastu jednou tydne na udržení belosti... nevím co konktrétně mají CR ale bude to vypadat takhle podobne http://www.amazon.com/Rembrandt-Hour-...
Odpovědět
klbikova, ty gelové násadky, to funguje jak přesně? Za jak dlouho bych teda viděla výsledky a stihnu to do svatby, která bude někdy příští rok?
Odpovědět
Díky ;-) něco vyberu....
Odpovědět
nikitta - díky za info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak profimed ma i eshop ;-) , jinak holky k tomu beleni, byt s vami se nejdrive s vasim zubnim lekarem :-) A pokud mate fotokompozitni vyplne tak ty to nevybeli ;-)
Odpovědět
veru, co jsou fotokompozitní výplně?
Odpovědět
no zubní lékař - ne všichni rembrandt doporučí protože obsahuje práve peroxid - ten je ta belici slozka. ALe zase pasty a pripravky bez toho fakt nefunguji.
Odpovědět
Profilova fotka
skaf bile :-) nikit no ja to vim, ale zase musis zvazit to zda chces mit hezky usmev nekolik let nebo cely zivot :-D
Odpovědět
verusinek: ja vim, je to kazdeho volba. ja pouzivam rembradt asi už pet let a v pohode, pravda je ze ted uz jen 2 - 3x mesicne na udrzeni. ale verim ze asi ucinkuji i jine veci.
Odpovědět
Profilova fotka
Lenkaaa, tu plombu ti to nevybělí, udeš muset znovu k panu zubákovi, aby ti jí předělal (mám doma zubařku, tohle sme řešily xkrát) - mě bohužel bělení nedoporučila, pač sklovinu nemám žádnou a hubu plnou plomb... holky vám závidím, že s tím něco můžete dělat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje sestra používala Rembrand, ale začala mít strašně citlivý zuby. Tak si nechala u stomatologa udělat přesný "násadky" (nevim, jak se to jmenuje) na svoje zuby...jsou to jako gelový odlitky. Do nich si na noc jednou za čas dá speciální gel na bělení a má fakt zoubky jako z reklamy. Ty odlitky stojí sice necelý 3000, ale jsou už napořád a dokupuje jenom ten gel. Je to účinější než ty co se dají koupit v lékárně, páč ne každý má rovný zuby podle šablony :-D
Odpovědět
To nikitta...dívala jsem se na tvoje album, mám zamluvené stejné šaty jako ty :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky-kamarádka bělila Rembrandtem, ale už asi půl roku používá Swissdent a tvrdí, že Rembradt je oproti tomu břídil. S těmi gelovými odlitky začínala, ale prý se v noci pořád budila s pocitem, že se dusí :-| Přes den pro ni bylo nereálný to nosit. Ale efekt měly největší :-)
Odpovědět
Jak na ty bělící pasty a gely reagujou zuby s počáteční paradentozou? :-(
Odpovědět
ahoj holky, zrovna nedavno jsem si od zubare nechala doporucit beleni zubu..nejdrive predelat plomby z amalganu na bile..to je dnes asi uz standard ale ja na to nejak nemela cas, ale k tomu beleni..udelal mi otisk hornich a dolnich zubu a za tyden mi už dal hotove "gelove" rovnatka do kterych se aplikuje belici gel a nechava se pusobit pres noc, takze to pouzivate kdyz spite..cena cca 3000 kč, roznatka a dve inj. strikacky beliciho gelu. Muj bratr je kurak a pije hodne kavy..a zuby mel do 3 tydnu jak perlicky pri kazdodenim pouzivani..po nejekam case se to obnovuje, taky bych uvedla ze na prvni beleni vyuzil jen jednu strikacku gelu.. doporucuji.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a ještě mě varovala, že jsou pak zuby víc citlivější....
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?