Pouze linky a červené rty?

Ahoj holky, mám problém s make-upem. Byla jsem u své kosmetičky, která i líčí a jsem u ní objednaná. V týdnu jsme měly zkoušku líčení a nemůžu si pomoci, prostě mi vadí stíny. Necítím se v nich.. Ani se mi moc nelíbilo jak mě namalovala. Možná vizážistkou.. Každopádně když jsem jí řekla, že bych chtěla pouze namalovat linky širší, výrazné tak se tak blbě ušklíbla, jakože chci být na svatbu obyčejně namalovaná. Což mě zaskočilo a bylo mi to trochu líto.. Tak jsem jí stíny povolila ať pro zkoušku zkusí. A prostě ne :( Myslíte si, že je to opravdu takové nevýrazné? Přemýšlim jestli ji zruším a budu se podomácku učit malovat :-D
Odpovědět
@missa2 a nemůžeš si najít jinou vizážistku, která tě bude respektovat? Jinak linky, klidně s umělými řasami (ne nutně), lehká kontura tváře a rtěnka bude určitě vypadat dobře. Ale stíny bych úplně nezatracovala, může ti oko jen vystínovat béžovým a matným hnědým stínem, aby vypadalo hezčí a větší. Pokud ale stíny nechceš, musí to vizážistka respektovat.
Odpovědět
Možná jo... Akorát k ní chodím na kosmetiku, tak jsem teď taková v rozpacích jak se teď zachovat... Béžový a matně hnědý by mi snad ani nevadil, ale měla takové ty perleťové, co se lesknou a mně to vůbec nevyhovuje. Bydlím v malém městě tak mám i celkem obavy, abych tady vůbec nějakou vizážistku, která by mě nalíčila dle mých představ, našla :-/
Odpovědět
@missa2 třeba to s ní zkus naposledy. Dej s ní ještě jednou řeč , že stíny fakt nechceš . Třeba už to pochopí a udělá co chceš.
Odpovědět
Asi jo, ještě jí zítra zavolám, ať zkusíme ještě jednu zkoušku. A pak to dyžtak zruším.
Odpovědět
@missa2 Odkud jste? Chtělo by to zkusit jinou vizážistku. Ne kosmetičku. Jsem vizážistka. Třeba bych Vám mohla pomoci.
Odpovědět
Profilova fotka
@missa2 zkus ji to jeste jednou vysvetlit a jestli nepochodis, hledej jinou vizazistku. Ja jsem tez moji rekla, ze chci jen velmi jemne liceni a vzala to v pohode. Udelala mi linky, nalepila rasy a pouzila trochu velmi svetleho stinu na rozjasneni, krasnou jemnou kremovou rtenku a malicko tvarenky. Fakt moc sikovne si s tim pohrala a proste moje prani respektovala. Samoze se zeptala jestli muze pridat tam ci onam, ale to mi davala doporuceni a nechala na me jak se rozhodnu. Ty jsi nevesta, ty se musis citit pohodlne a krasne ;)
Odpovědět
Jsem kosmetička a vždy respektuji přání svých klientek. Sice poradím, řeknu svůj názor, ale poslední slovo má vždy zákaznice. Zkus s ní promluvit, kdyžtak hledej jinde. Vždy je nejdůležitější to, aby ses cítila dobtře ty.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som vizážistka a nikdy by som si nedovolila sa iroicky pousmiať na názore zákazníčky. Ona je tá ajdôležitejšia a ide o JEJ deň, ktorý sa snažím jej splniť aj v rámci vizáže. Mne sa tiež najviac páčia výrazné linky a červené pery na neveste. Je to neskutočne krásne. A ty si predsa nevesta, ona je len vizážistka, ktorá ti musí splniť tvoje prianie. Inak je to od nej dosť hnusné. Ja tiež chcem na svojje svadbe niečo také, ako je na tomto obrázku. Proste sa v takom líčení cítim výnimočná, preto si nemyslím, že je to "nevýrazné", či dokonca obyčajné neslávnostné líčenie.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tu je tá fotka :-D
Odpovědět
HOlky moc vám všem děkuji za podporu a za názor. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo s "obyč" líčením souhlasí. Vizážistce se ozvu, že chci ještě jednu zkoušku, najdu obrázek jak si to představuji.
Odpovědět
@missa2 Pokud si ni nejsi spokojena, nemusi ti byt blby ji vymenit.. je to tvoje svatba a musis se citit nejkrasnejsi :)
Odpovědět
já si maluji místo stínů jemně přepudruju celé víčko až k obočí, širokým štětcem, tvářenkou, zlehka, jen nádech. A dávám si hnědé silnější linky a černé řasy a červenou rtěnku. Mám hnědé oči. Určitě to nepůsobí obyčejně.
Odpovědět
Článek se načítá
@missa2 Mně se to líbí.
Odpovědět
@missa2 Dala bych linky klidně ještě výraznější. Jinak takhle to vypadá dobře, ale obyčejně. Chce to lépe zpracovat makeup, použít tvářeknu/konturovací pudr, aby se tvář trochu vytvarovala. Stejně tak bych vytvarovala a prohloubila oční důlek. U rtěnky se mi nelíbí, že je lesklá, ani odstín není ideální. Dala bych opravdu rudou nebo zářivě červenou, nejlépe matnou. Ale to je pouze můj názor.
Odpovědět
@kacenkakaca Díky za rady! Tvářenku jsem dala, ale asi málo. Takovou dorůžova. Silnější linky s tím souhlasím. To s tím makeupem - jak myslíš zapracovat, aby se vytvarovala? Jsem trochu laik, protože se moc běžně nemaluju:-/ Oční důlek myslíš jako pod víčkem nahoře? Trochu vystínovat? Hůů, opravdu rudou, to si snad ani netroufnu :-) Zrovna tento typ se mi moc líbil, že není právě tolik výrazně rudá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@missa2 ja se naucila linky malovat behem tydne (ruzny sirky a zakonceni). Koupila jsem si tekuty ve fixu a s tim to jde fakt samo. Verim, ze takovy jednoduchy liceni zvladnes i sama. Dej si hlavne zalezet na make-upu, at ti dlouho vydrzi (kup si primer a nejaky matt krem jestli je tedy uz nemas :)
Odpovědět
@mejzy85 V makeupu se tolik nevyznám. Nikdy jsem moc nemalovala. Co je, prosím, primer? A matt krém jaký bys doporučila? Máš s nějakým dobrou zkušenost? To samé s makeupem... mám od Mary Key (ted nevím jak se to píše) ale odstín spíš když nejsem opálená. Tady jsem použila od Dermacolu ale pudr byl světlý, tak možná to spolu "zlobí". Barvy bych chtěla ještě vychytat. Fix mám taky. TOhle je teda tužkou. Nejdou mi moc dělat ty špičky..
Odpovědět
Holky jste zlaté, díky všem za názory i rady!
Odpovědět
@missa2 Pokud se běžně nemaluješ a teď se chystáš líčit se sama na svatbu, tak máš opravdu odvahu. Zkus si najít různé kosmetické blogy a videa na youtube. Najdeš spoustu tutorialů jak na linky, jak na konturování, jak na rudé rty, atd... Ve finále pak nejspíš budeš muset zvýraznit i obočí. Co se týká makeupu, tak mi přijde, že ti asi úplně nesedí odstín, ale podle fotky se těžko soudí, zdá se mi moc světlý. Chtělo by to asi i trošku víc krycí, navíc korektor nebo kamufláž (vidím na čele nějakou nedokonalost). Pak celé zapudrovat fixačním pudrem. Co se týká kontur, tak obecně se tmavším pudrem zvýrazňuje oblast pod lícními kostmi, naopak jejich vršek se rozjasní rozjasňovačem. Tím vzniká efekt štíhlejšího a atraktivnějšího obličeje. Oko by podle mě chtělo projasnit vnitřní koutek a nadočnicový oblouk na vnější straně vystínovat matným hnědým stínem, dodá to pohledu hloubku. Co se týče rtěnky, tak záleží na tobě, tahle mi k tobě moc nejde. Samozřejmě budeš potřebovat další věci jako podkladové báze - vyhlazující, matující, fixátory, podkladovou bázi pod makeup... A kvalitní rtěnku nebo fixátor na rtěnku. Abych byla upřímná, já se maluju dost a ráda, mám doma spoustu zajímavých vychytávek, ale na svatbu jsem se svěřila vizážistce.
Odpovědět
@missa2 Rozhodně souhlasím s tím dát si víc záležet na make upu - podkladovou bázi, korektory,fixační pudr. Jinak linky jsou super, a s tou rtěnkou souhlasím s @kacenkakaca - šla bych do ještě tmavší a matné. Uvidíš, bude to super. P.s. na svatbu se budu líčit taky sama a stejně jako ty.
Odpovědět
Profilova fotka
@missa2 tak jestli mas od Mary Kay make-up a vyhovuje ti, kup si od nich i ten primer a matt krem. Oboje prodavaji a maji bezne v katalogu. Nejsem poradkyne, nedelam tu na sebe reklamu, ale sama zrovna tohle od MK mam a opravdu mi liceni dlouho drzi. Primer si das po kremu a pred make-upem. Je to neco jako fixator, aby ti liceni dele vydrzelo.
Odpovědět
@kacenkakaca nechci se vyloženě malovat sama. Jen jsem to zkusila, zdali by to šlo :-) Ale jak to tak čtu, tak jsem v tomhle "oboru" jak alenka v říši divů, takže asi zkusím najít jinou vizážistku, která by mi vyhověla..
Odpovědět
Profilova fotka
@missa2 možná to takhle vypadá obyčejně, ale myslím, že až budeš mít šaty, účes, závoj, tak to bude úplně o něčem jiném ;-) Já se taky nemaluju, tak jsem to na svatbu taky nepřeháněla, aby mě ženich poznal :-D
Odpovědět
Jo, to taky bude dělat své, to máš pravdu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?