Podkladová báze pod oční stíny. Jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
Hezký den, dámy. Co momentálně řeším, je, že jsme si nechala udělat řasy, vypadá to krásně..a tím se mi i vyřešil svatební make-up- jen decentní stíny a snad dokonalý make-up. Tudíž mě bude líčit kamarádka. Potřebovala bych sehnat opravdu dobrou podkladovou bázi pod make-up a hlavně oční stíny) myslím i dobrá investice do budoucna). Jenže Artdeco je k nesehnání...což se zatím jeví, jako nejlepší volba, dle diskuzí :-( Nemáte tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, proč je artdeco k nesehnání? Myslím, že to mají v parfumériích Marionnaud a určitě i na netu (http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...) Jinak já už si bez té báze nedovedu líčení očí představit....i sebelepší stíny se mi vždycky po nějaké době slily do čárky a nějak oklepaly a teď mi drží celý den jak přibité a jou hezky jasné a syté. Jestli můžu doporučit, zkus i bázi pod makeup :-) Já mám bílou od Givenchy a je to fakt paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
jee děkuji, jsi zlatá! ..na netu ať hledám, jak hledám...zatím nic :-( @barbora_b
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju podkladovou bázi pod oční stíny tuto: http://www.elfkosmetika.cz/eshop-prod... Hodně se mi potí oční víčka, takže jsem z toho vždycky byla nešťastná, teď to i v těch vedrech drží jak přibité..:)
Odpovědět
Hlasuju pro Art deco :) Nedam na nej dopustit. Mam od neho i vodeodolnou tuzku na oci - behem dne se ani nehne. Ted jsem vsak narazila na bezvadnou vodeodolnou od Rimmelu, taky drzi jak pribita.
Odpovědět
Profilova fotka
Urban Decay - Primer Potion http://www.urbandecay.com/eyeshadow-p... Je to tak dobrý, že ti ty stíny pak nejdou pořádně ani sundat odličovačem, natož aby se ti smazaly samy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejlepší je dát si pod stíny kvalitní makeup :-)
Odpovědět
Já si koupila za pár korun od Essence a taky funguje v pohodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka225 ale makeup ti takhle fungovat nebude, báze je tak trochu voskovitá, lepivá, ty stíny se na ní prostě "přilepí" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže mi dorazila báze od Artdeca..a absolutní nadšení!!! Opravdu stíny drží, žádná rýha se neudělala a zůstaly dlouhou dobu přesně takové, jak jsem je nanesla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky za radu, Artdeco objednáno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejlepší je asi Urban Decay Primer Potion, ale používám i již zminované Artdeco a spokojenost :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Nejlepší stíny, co mám jsou Precision glimmer od Avonu, odstín Pinky peach. Potom mám Artdeco, černý odstín, ty mně moc nesluší, ale tobě můžou slušet. Pak mám BR, odstíny: šedý, tmavě hnědý, světle hnědý a černý. Nakonec mám vietnamské stíny Meis, nevím, jestli je můžu zrovna doporučit, byly opravdu hodně levné, odstíny: bílý - není špatný, zelený, modrý - takový nosí Heduš v Ordinaci v růžové zahradě, tmavě šedý, světle šedý, jasně růžový, fialový a červený - ten je docela zajímavý.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?