Partnerovi se nelíbí moje líčení

Hezký den, tak jsem se právě vrátila ze zkoušky česání a líčení. S mamkou a vizazistkou jsme podle mne vybraly krásné líčení. Přijela jsem domu nalíčená a pochlubila se partnerovi. A jsem nešťastná z jeho reakce. Prý se mu to vůbec nelíbí. Říkala jsem mu, ze já se sama takhle nenalíčím. A on na to, že se mu líbí, jak se líčím já. Jenže já se nezvládnu nalíčit kvalitně na celý den. Ach jo, jsem z toho smutná. Že jsem se mu ukazovala... Teď to budu pořád řešit. Zažily jste něco podobného? Jak jste to řešily?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Konkrétně zatím ne, ale když jsem si domlouvala zkoušku líčení a účesu, tak u toho partner byl a říkal, že stejně nechápe, proč vůbec chci něco takového podstupovat, když se běžně nelíčím (max stíny a řasenku) a sluší mi to i tak, tak nechápe, proč ze sebe chci dělat někoho, kdo nejsem. Tohle prostě asi chlapi nepochopí. No, každopádně také nečekám zrovna pozitivní reakci, protože i když chci líčení hodně jednoduché a nenápadné, tak rozdíl to bude :/
Odpovědět
A co přesně se mu nelíbí? Moc výrazné oči? Nebo makeup? Určitě by šel vymyslet kompromis. Popř. se nechat nalíčit stejně, nebo jemněji a na svatbě se mu stejně líbit budeš, v šatech, závoji, budeš prostě JEHO nevěsta a nebude tolik řešit líčení. Navíc to bude vypadat zase jinak, než takhle slavnostní líčení v civilu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co rict vizazistce at te nalici jak jsi zvykla? A ukazat se mu, Mozna to je pro nej nezvyk,protoze je to vyraznejsi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chlap si to nedovede predstavit jako celek, az budes v satech a nacesana, tak mu to tak vyrazne urcite neprijde ;-) slib mu ze to bude na svatbu decentnejsi, tipuji ze nebude tvoje liceni dal nijak moc resit a do svatby uz uplne zapomene, ze se mu to po zkousce nelibilo :-)
Odpovědět
Děkuji moc za tipy. Také se začínám chlácholit tím, že až to bude v kompletu se šaty, kyticí, nazdobeným účesem tak mu to tak nepřijde. Šaty mám totiž barevné, tak k nim nemůžu být nevýrazná. K vizážistce se mi znovu nechce. Myslím, že to udělala dobře. Navíc bych určitě znovu platila. Promítla do toho moje barvy líčení. Akorát já prostě jen máznu stíny, občas naznačím linku :-) Pak mne ještě napadá, aby zkusil kdyžtak říci při líčení v ten den třeba něco.
Odpovědět
Profilova fotka
@ifffanka a nemas fotku?? Treba bychom ti dokazali lip poradit..a co se presne partnerovi nelibilo? ten muj se mi po zkousce take "vysmal" ale teda opravnene protoze jsem vypadala katastrofalne.. Narovinu ja jsem takova ze kdyby mi rekl ze se mu tohle liceni nelibi tak bych zkusila jine a nebo kdyz je tak chytrej tak bych ho "donutila" jit na dalsi zkousku se mnou..:)) chci se ve svatebni den libit sama sobe ale predevsim jemu..
Odpovědět
Profilova fotka
no ja som sa nechala 2x nalicit a bola to teda katastrofa... ani linky, ani dymove licenie... ani partnerovi sa to vobec nepacilo, ani samotnej kozmeticke... takze pokial sa mu to nepacilo tak to mozno naozaj nebolo to prave... a ja osobne si dam asi len riasenku... inak som nikdy nic nepouzivala....
Odpovědět
Profilova fotka
Zažívám něco podobného celkem často (aspoň teda vždy když si něco kupuju). Manžel by mě chtěl mít nevýraznou v tmavém volném oblečení a ve sportovních botách. Já mám zase ráda barevné věci, kabátky, tričko vždycky upnuté a miluju zajímavé conversky (třeba teď mám jedny se srdíčky :-D ). Občas slyším "aach", když vidí, co si objednávám. Co dělám? Neřeším to, manžel se s tím už nějak smířil, v tomhle ho poslouchat nemůžu, protože bych to potom nebyla já. Těžko udělá z umělkyně sportovkyni. Tenkrát na seznamce mě oslovil právě kvůli tomu, že jsem místo profilovky měla vyfocené hippiesácké kytičkované conversky, tak už s tím musel počítat :-D. Ohledně svatebního líčení by ale měl vědět, že jsi ho alespoň z části poslechla, aby věděl, že si jeho názoru i tak vážíš. Snad mě napadá, že by se třeba zjemnila tvářenka nebo tak něco, ale těžko radit bez fotky. Nevím, jak ten tvůj, ale ten můj je celkem háklivý na to, když ho neposlouchám. Pak přichází na řadu kompromis. Třeba ujištění v tom, že to bude o něco jemnější.
Odpovědět
Tak přidávám fotky. Pod okem jsem si to trochu ušpinila, ale jinak je to ono. Šaty budou barevné, tak jsme to tam zkusily promítnout.
Odpovědět
ifffankaMožná se partnerovi bude líbit ,když se nalíčíš jako Kiss
Odpovědět
@ifffanka Líčení přímo ne, ale mamka mi pohanila šaty dva dni před svatbou. Bere si Vás proto jak chodíte nalíčená nebo proto že Vás má rád? Osobně bych spíš přemýšlela nad ním, nad tím jaký je charakter a ne nad líčením, které se líbí Vám.
Odpovědět
@huwik Nezlobte se na mne, ale Váš manžel je pořádný žárlivý pitomec. Doma chce mít usedlou pipinu, ale venku se rád podívá za pěkně upravenou ženou.
Odpovědět
Článek se načítá
Partner si mne vezme i takhle nalíčenou i vůbec nenalíčenou :-), jen když jsem chtěla slyšet jeho názor, tak jsem se dozvěděla tohle. Takže to prostě zamrzí, no.
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt to asi zkus neresit ,je proste zvyklej na neco jinyho .....nekteri muzi nemaji radi zmenu a uz vubec ne kdyz je rychla ,na podruhe uz se mu to bude libit vic.
Odpovědět
Profilova fotka
@lidka3 ale to né :-). Musela byste vědět, jak se oblíkám - no, jako typický umělec. Prostě nemá rád, když se oblíkám moc "umělecky" a taky když si stěžuju, že mě bolí z módních bot nohy. To mě potom tlačí do sportovního. Na ženský mi naštěstí nekouká :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@ifffanka to líčení mi přijde úplně v pohodě, čekala jsem něco strašně výrazného, ale tohle je v pohodě. Asi je prostě zvyklý Vás vídat nenalíčenou.
Odpovědět
@ifffanka nahodou moc slusiiiii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Možná by ještě stálo zato podívat se na Vás při "běžném" líčení, ale mně to přijde naprosto v pohodě a dokonce i decentní. Jako celek to bude jistě super :) Hoďte to za hlavu a vychutnejte si jeho obdivně padající čelist v den D ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mně se to taky líbí :) já bych mu nic neříkala, ať se nechá pěkně přesvědčit :) Podle mě jde u něj o nezvyk. Nejlepší je opravdu nic neříkat :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já budu asi jediná, kdo přítele podpoří... Nejde mi o Vaše líčení, to mi nepřísluší posuzovat... Ale možná se zamyslete nad tím, že když s Vámi začal chodit, tak jste vypadala nějak... S touhle myšlenkou všechno připravuji - aby až mě přítel uvidí, tak si řekl: "Jo, tohle je ta holka, se kterou jsem začal chodit, do který jsem se zamiloval tenkrát na chodbě gymplu, a dneska si jí beru a je nádherná, ale je to furt ona." Takže prostě budu vypadat téměř stejně, jako normálně, ale svatebněji...
Odpovědět
Tak já teda nevím, nechci nikoho urazit, ale myslím si, že ti to líčení opravdu moc nesluší..nemyslím to špatně, vážně! Ale myslím si, že jsi hezká holka, který takhle namalovaný oči přidávají akorát na věku. Chtělo by to něco světlejšího, co ti oči prozáří..:-) a myslím si, že líbit se ženichovi je jedna z nejdůležitějších věcí na svatebním dni. :-)
Odpovědět
@ifffanka Podle me se proste chlapum libime v prirozene krase... tak, jak se vedle nas rano probudi :) aspon mi tohle rika nejen muj manzel, ale i vsichni moji byvali. Tak zkus treba donest vizazistce fotku toho, jak se licis ty, a poprosit ji, aby to napodobila ale udelala slavnostneji?
Odpovědět
Já mám podobný problém, kdykoliv se nechám nalíčit - třeba když jsem šla za svědka, tak se to partnerovi nelíbilo, v normálu se téměř nelíčím, jsem ekzematik, tak ani moc nemůžu. Jsme proto domluvení, že na zkoušku líčení půjde se mnou, aby měl šanci se vyjádřit. Vím,že to není stěžejní a že kvůli líčení si mě nebere, ale chci se mu líbit..
Odpovědět
Partnerova první reakce po zkoušce líčení byla: to máš nějaký černý ne? Taky říká, že ať si nedělám nic umělého, abych nevypadala jinak. Takže neplánuju žádné gelové nehty, které nesnášíme oba :-) ale jeho reakci na jakékoli líčení jsem čekala, takže jsem extrémně zklamaná nebyla. Oni si chlapi hlavně neumějí představit všechno dohromady.. K tomu šaty, květiny, sebe vedle nás v obleku.. Takže když najednou přijdeme nalíčené jinak a nic k tomu jinak nevidí, tak můžou být v šoku :-) ale myslím, že to pak bude v pohodě.. Můžeš probrat s vizážistkou, co z líčení by třeba mohla udělat jinak a stejně ale uvidíš, že se mu budeš líbit. I jak tě budou obdivovat ostatní, tak bude pyšný.. Mně řekl večer snoubenec, že se mu to pak začlo po chvíli líbit a že mi to slušelo.. Jde o celou tu atmosféru. Já třeba napsala pak ještě vizážistce, že bychh ubrala barvu na obočí, dala jen rtěnku a ne lesk, když se stejně budeme fotit až po obědě a jde určitě domluvit víc věcí... Ona by ale měla poznat, co by člověku mělo slušet. A tohle myslím, že ti sluší hodně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, možná mu zkuste ukázat nalíčení na fotkách. Ve skutečnosti je každé líčení výraznější než na fotce. Každopádně záleží hlavně na tom jak se cítíte Vy :-) Mám zkušenosti i s nevěstami které chtěly velmi jemné líčení (sami se běžně nelíčily) a i tak jim to přišlo výrazné až až. Odešly ze zkoušky domů a když se ´´okoukaly´´ chtěly výraznější.
Odpovědět
Profilova fotka
Vaše líčení by se mu líbit mělo. Chceme se přece protějšku líbit ne? Zkuste ho vzít s sebou na líčení ať vizážistce řekne, co se mu líbí a co ne přímo v průběhu líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
Liceni mi hrozne neprijde. Osobne jsem ale zvykla licit se vyrazneni. Zeptej se pritele konkretne, co se mu nelibilo. Za sebe bych tipovala, ze spis by zkousnul sede stiny nez barevne. Jinak souhlasim naprosto s @katevonf
Odpovědět
@ifffanka koukla jsem na fotky a napadlo me to same co pajah94...nechci se te nejak dotknout, ale zkusila bych nastevu treba jine vizazistky nebo zkusit se nechat namalovat jinak...ja sama jsem vyzkousela nekolik vizazistek a nekdy to byla fakt podivana :D
Odpovědět
Moc nechápu co přítel má. Líčení je úplně jednoduché a jemné a hlavně Vám sluší. Takové já bych třeba mít nemohl a musím mít hodně výrazné a to se skoro nelíčím. Když sem přijela domů po zkoušce líčení a účesu tak byl spokojený a nevím co bych dělala kdyby nebyl asi by to hodně mrzelo. Člověk se chce zalíbit a být dokonalý v ten velký den a ještě se ani nezavděčí.
Odpovědět
Profilova fotka
@ifffanka Ahoj, loni jsem líčila bratrancovo přítelkyni..den před svatbou jsme si to na ní zkusila a přesto, že byla nádherná a každému se to moc líbilo, přišel bratranec a řekl, že se mu to nelíbí, že je napatlaná vším možným a že jí má radši přirozenou bez ničeho..:D každopádně druhý den změnil nároz, když k tomu ještě měla vlasy a šaty..líčila jsem ten den všechny přítomné dámy včetně sebe a moc se to povedlo. Já sama mám svatbu 20. června a na svatbu se líčím sama. Myslím že tvůj budoucí manžel změní názor až Tě uvidí ve svatební den. Z jeho nadšení si nic nedělej a udělej to podle svého :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?