Parfém jaký zvolit

Holky poradte mi náký krásný parfém na svatbu prosím :-)
Odpovědět
Já bych řekla, že tohle je věc vkusu každé z nás :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne velmi voni Chloé od Chloé, Premier Jour od Niny Ricci, Bright Crystal od Versaceho, J'adore od Diora a Daisy od Marca Jacobse. Kazdopadne urcite doporucuji v parfumerce poradne vyzkouset a spis vybrat to, k cemu Vas to osobne potahne:).
Odpovědět
Profilova fotka
Já zůstávám u své oblíbené značky - Thierry Mugler Alien. Vydrží celý den a noc a můj nastávající tuto vůni miluje. Proto ji taky používám jen na zvláštní příležitosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarrita souhlas už se mi veze :-)
Odpovědět
@sarrita a koukala sem že je více druhů.Jakou máte vy holky od tady té značky?mě se zalíbila jen podle popisku vanilka,orgidej,jasmín co myslíte.ale koukám že na natu není skladem :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Já mám tento http://www.parfums.cz/thierry-mugler/... Je to ten původní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 mel by to byt tvuj oblibeny parfem :-) ja mela svuj oblibeny od Paco Rabanne Lady million.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam nejradsi Chloe a to jakoukoliv, voni mi opravdu vsechny
Odpovědět
Určitě záleží na vkusu každé ženy. Nejde říct - tenhle je "svatební" a na svatbu ho musí mít všechny nevěsty! :-D Já měla svůj nejoblíbenější - Juicy Couture - Viva la Juicy.
Odpovědět
Ja bych doporucila hlavne ne nic noveho v den svatby, pouzila bych neco co mam vyzkousene ze vim ze mi neudela reakci na kuzi a co voni budoucimu muzovi...vune je dost dulezity smysl a osobne myslim ze by bylo dobre aby muz nevestu poznal alespon po cuchu kdyz uz nam tradice diktuje ze by nevesta mela vypada tak uplne jinak nez normalne kazdy den...(velke saty, profi make up a vlasy...) Dalsi varianta je take pouzit vuni jako prostredek asociace s necim prijemnym...ja mam treba vonavky ktere jsem si koupila na dovolene a vzdy kdyz se s nimi navonim vzpomenu si na pekne vzpominky z one dovolene. Lze toto samozrejmne vyuzit kreativne a par mesicu pred svatbou zacit takticky vytvaret asociaci s urcitym parfemem na urcite prijemne aktivity... ;-) a pak ten parfem pouzit v den svatby...
Odpovědět
Nedovedu si představit, co od této otázky očekáváš. Vyraž do parfumerie a zkoušej, vždycky jen pár a pak přijď zase další den a zkoušej dál. Když tě něco zaujme, zkus to víckrát. Jinak to asi nepoznáš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?