Opalovaci krem vs makeup

Profilova fotka
Kdo mate svatbu venku v lete, resite nejak slunecni ochranu? Ja mam slunecni alergii, takze si netroufnu byt cely den na slunicku bez opalovaciho kremu. Ale nevim jak to jde dohromady s makeupem- jednak nevim jak to technicky provest - (napred krem, nechat vstrebat a pak makeup?) a navic se bojim aby to nedelalo nejake divne efekty nebo to spolu chemicky nereagovalo...
Odpovědět
Dobrý make up většinou obsahuje SPF 15 někdy i 30. Já jsem se nikdy pod make-upem neopálila, natož tak spálila...
Odpovědět
Makeup sam o sobe obvykle i bez oznaceni obsahube SPF 6 - 8, pokud vic, je to uvedeno na obale. Ale neni zadny problem dat opalovaci krem pod makeup a i z meho pohledu je to lepsi reseni. Nemam osobni zkusenost, ale vysoke SPF u makeupu pry hazi odlesky pri foceni, ale jak rikam, nevim, zda je to pravda.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, dobré make-upy mají ochraný faktor kolem SPF 20. Používám ho pořád a na fotkách se nelesknu :) a kdyby náhodou ano, tak když se to přepudruje, je po lesku ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky za tipy! A tahle zkusenost je s nejakou konkretni znackou nebo je to, myslite, jedno? (mam makeup Loreal)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja používám jedině artistry. S jinými zkušenost nemám
Odpovědět
@amenophus Pod make-up používám opalovací krém Ryor (SPF 30 nebo 50) a všechno v pohodě. Mám ale sušší pleť, takže mi polomastná textura krému vyhovuje. Nebo ještě existuje báze pod make-up od MAC s SPF 50, to je dobrá varianta, navíc 2 v 1 - zajistí delší výdrž make-upu a navíc ochrání přes spálením.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?