Opálení do šatů

Holky, dá se dostatečně opálit do svatebek za dva týdny v solárku? Doufala jsem, že se opálím normálně venku, ale bohužel to sluníčko nehřeje ještě tolik :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Když budeš chodit obden (pokud teda nemáš citlivou pleť) a koupíš si nějaký krém do solárka, tak to bohatě stačí, aby si měla takové "zdravé opálení"
Odpovědět
Záleží jak dobře se opaluješ :) Řešila jsem to tenkrát před maturákem, jsem fototyp 4, byla jsem 3x a na "zdravé opálení" mi to stačilo. A s tím mazáním si dej záležet - já to podcenila a spálila jsem se pod prsama... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím,mě se nikdy nepodařilo za dva týdny v solárku opálit..
Odpovědět
Taky si myslím, že za dva týdny se v solárku nedá stihnout opálit. Já mám třeba citlivou pokožku, takže bych musela dlouhodobě pomalinku. Nedávno jsme si s kamarádkou v Praze nechaly aplikovat samoopalovací nástřik. A jaká jsem byla krásná opálená svědkyně a ona nevěsta... jakobychom se vrátily od moře :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikkk3 a neobarvil ti ten nástřik šaty?
Odpovědět
Tyjo, samoopalovací nástřik? To jsem ještě neslyšela. Asi nad tím teda popřemýšlím, protože do solárka budu muset chodívat skoro každý den a tolik času nemám a bojím se toho. A to by stačilo jít na ten nástřik jednou? Nemáš nějaký kontakt, že bych se případně poradila a zeptala se, jak to funguje a tak?
Odpovědět
Profilova fotka
Zaalezi jakou mas kuzi, ja se opaluju dobre a stejne jako @azrrael mi staci jit do solarka parkrat na par minut :-)
Odpovědět
@shelbynka Kdepak, šaty to neobarvilo, ptž hned po první sprše po nástřiku se smyje nástřiková barva a na kůži zůstane jen to opálení. Takže jen na ten nástřik jsme měly černé prádlo a pak volné tmavé oblečení, ale potom už normálka všechno.... @simonkad jasně. My šly taky jednou. Dokonce nám paní poradila i jak o sebe pak pečovat a tak. Kontakt mám: 774 599 919 nebo vlastně můžeš mrknout i na jejich stránky xentan.cz , přes které jsme to našly. A uvidíš.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky byla na nastriku opaleni a super sice v zahybech jsem trošku šaty obarvila protože byl parak v létě ale v pohodě se to vypralo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chodím do solárka už teď a svatbu máme 4.července, protože se špatně opaluji, tak jsem musela začít už teď. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já byla teď v solárku 2x a vůbec jsem se neopálila. Jsem fototyp 2. Když jsem neviděla žádné výsledky (ani náznak), tak jsem tam přestala chodit, nechci si zbytečně ničit zdraví. Já se jedu v létě na týden opálit k moři. Být tebou, tak ale solárko zkusím, jestli se dobře opaluješ. Na mě to nechytá, ale kolegyně v práci se opálila hned poprvé. Možná je to i tím, že já chodila na stojaté solárko a ona na ležaté. :) Ten nástřik bych já osobně neriskovala, děsí mě představa zašpiněných šatů.
Odpovědět
Právěže jsem to s tím opalováním asi zaspala. Opaluju se pomalu, proto jsem chtěla chodit každý den, ale bojím se, že to moje kůže nezvládne. Navíc mám strašně moc zařizování, takže s volným časem je to hrůza, nic nestíhám. :( Děkuju moc za rady, holky, jste skvělé, že se snažíte pomoct. ;) :* Zkusím si brnknout na ten samoopalovací nástřik, když s tím mají lucikkk3 a vitulovas dobré zkušenosti. :) Ještě jednou díky :) Mějte se krásně! ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, mám úplně stejný problém.. poprvé jsem byla teď v sobotu a plánuji chodit téměř obden na 6-8 minut.. jsem blondýnka a taky se neopaluji příliš dobře.. na zdravě opálenou pleť to stačí v ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já chodím už 3 týden jen 2x v týdnu a je to znát, chodím na silnější solárko tak to opaluje lépe. myslím že za 14 dní když půjdeš 3x v týdnu se to stihnout dá ale nebudeš opálená jak od moře ale chytneš zdravou barvu. čím dřív začneš tím lépe.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak uz chodim třetí týden na solárko, chodím na to turbo. 2x týdně na 6minut a bohatě to stačí, už teď je vidět docela velký rozdíl. Taky jsem se bála že se neopálím, protože jsem tam byla poprvé, po druhé, po třetí a až po čtvrté šlo teprve vidět, že jsem se opravdu opálila. :-) Nestačí tam jít jen dvakrát. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pro rychlejší opálení v soláriu doporučuju..
Odpovědět
@lucikkk3 @simonkad Luci, fakt je samoopalovací nástřik dobrý? Vydrží to případně horka. Přece jen i když jsme dámy, tak pocení se v létě neubráníme. A ještě jedna otázka. Prosím tě, jak brzo před svatbou bych si nástřik měla případně nechat aplikovat? Simonko a ty jsi jak dopadla s nástřikem? Šla jsi na něj? A jestli ano, jak jsi byla spokojená? Moc děkuji za odpovědi a zároveň se omlouvám za tolik otázek, bohužel mi nezabírá solárko, tak jsem krapet nervík.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?