Odmítnutí vizážistky po zkoušce líčení

Profilova fotka
Ahojky, chtela bych se zeptat jak si mam vybrat vizazistku kdyz k zadne nechodim? Je mozne ze si nejakou vyberu, pujdu k ni na zkousku a vubec se mi nebude zamlouvat ( at co se tyce liceni nebo cehokoliv jineho?) tak proste podekuji, zaplatim za zkousku a odejdu a najdu si jinou? Jsem v tomto ohledu trochu zoufala, nebydlim v CR tak nemam sanci si nejakou vyzkouset na delsi dobu ( jako nechat se od ni licit etc. ) :-( Mate nekdo podobny problem a jak jste to vyresili?? Dekuji za nazory :-) P.S.: svatba bude v Praze pokud byste nekdo mel doporuceni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride úžasná je Nikola Miláčková :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride Já pravidelně taky k žádné kosmetičce nechodím. Na první zkoušce jsem byla u slečny, s kterou jsme si nepadly do noty - nevyslyšela moje přání na styl líčení a navíc působila silně nesympaticky. Ocházela jsem od ní poměrně dost "rozhozená". Druhý den jsem jí zavolala, že její služby nevyužiji. Šla jsem na zkoušku k jiné a tam to už klaplo ;-) Takže se neboj odmítnout, pokud nebudeš spokojená :-) Typ ti bohužel nedám, protože jsem z Jižních Čech.
Odpovědět
@englishbride Od toho před svatbou slouží zkouška líčení. Ať se můžeš rozhodnout zda chceš danou kosmetičku nebo ne. Opravdu tady toho bych se nebála. :-)
Odpovědět
@englishbride Ahoj, určitě je normální ji odmítnout, pokud ti nesedne... já měla zkoušky dvě a ani jedna nedopadla dobře :D :D mám hodně citlivý obličej a i když mi tvrdily, jak mají super antialergenní kosmetiku, do rána jsem byla jak bubák :) může se stát, že si prostě nesednete, nevyslyší tvoje přání atp. Od toho jsou zkoušky, a to jako líčení, tak i účesů, aby sis mohla vyzkoušet, co ti sedí a co ne ;-) bohužel z Ostravy ti taky neporadím nikoho v Praze :(
Odpovědět
Doporučuji: Nikola Miláčková, Lucie Průžková, Monika Navrátilová .... Simona Bártová ...
Odpovědět
Klidně můžeš odmítnout, pokud se ti líčení nelíbí. Já si našla kadeřnici a kosmetičku v jednom, zkouška účesu super, zkouška líčení děsná, tak jsme se domluvily, že mě jen učeše a že líčit se budu sama (moje denní líčení vypadalo líp, než to její). Musím bohužel konstatovat, že na svatbu nebyly ani ty vlasy nic moc, a to jsem byla se zkouškou spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride Můžu doporučit slečnu která dělá s Mary Key, líčila mě jednou, decentní denní líčení, za dva týdny mě bude líčit na svatbu přátel (za to si bere 400), mám ji i předběžně zamluvenou na svatbu (bere si 500), takže cenově super, plus je to milá holka.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji za prozatimni napady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
čau mě se to taky stalo,na doporučení kámošky jsem se rozhodla vyzkoušet její kosmetičku, ale zkouška dopadla hrozně-líčení mi se nelíbilo a obočí jak marfuša, takže jsem jí zaplatila zkoušku a tím to haslo.Na finální líčení jsem nakonec zašla do salonu Mia
Odpovědět
Profilova fotka
vizážistka je taky služba a jako každou službu, můžeš ji odmítnout, když nejsi spokojená s výsledkem. Proto je dobré udělat zkoušku dříve, aby jsi měla čas na hledání. Samozřejmě, ideální je nejprve shlédnout její práci, zda se ti líbí její styl a pak zkusit službu :-). Jsem z Prahy, takže za sebe ti mohu doporučit Romanu Čížkovou (zrovna nedávno jsem byla na zkoužce a mám to v albu) a již zde zmiňovanou její sestru Nikolu Miláčkovou. Super vizážistka, která dělá svou práci opravdu dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Můžu se jen zeptat, jak dlouho líčení s kosmetikou této značky vydrží? na svatbu jsem taky vybrala kosmetičku, co používá tuto značku, tak se chci jen zeptat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena tuhle kosmetiku používám denně a drží. Myslím běžný den v práci,12hod,bez problémů,max se večer napudruju. A to nejsem profi a líčím se pár minut ráno. Myslím že od profi to bude celý den i noc v pohodě.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kolbena Taky se přidávám s doporučením pro Mary Kay, mám od nich pudr, make-up a rtěnky (zatím, postupně chci dokupovat další) a pro denní líčení je to bezva a drží to. Jinak na svatbu mě má malovat kámoška, která taky používá Mary Kay.
Odpovědět
Měla jsem moc sympatickou vizážistku, která líčila i několik nevěst tady alíčení se mi na nich líbilo. Ale když namalovala mě...no já jsem to nedokázala posoudit, rpotože to pro mě byla celkem velká změna, ale manželovi se to nelíbilo a musela jsem ji odmítnout. Bylo mi to líto, bylo to příjemné a moc fajn, ale měla jsem pár dní do svatby a na další zkoušku k ní bych už nestihla dojet. Malovala jsem se nakonec sama a tak se cítila i nejlépe :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem přímo vizážistka, dělám také i účesy a určitě je možné zaplatit jen zkoušku a pokud by se Vám něco nelíbilo, zkusit jinou vizážistku. Mě se to ještě nikdy nestalo, protože u mě zkouška je od toho, aby se vyzkoušelo třeba více stylů líčení, více účesů atd., tak, abyste odcházela naprosto spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
@englishbride Dobrý večer, nejdůležitější je, abyste byla spokojená. Zeptala bych se tedy na reference a hlavně práci dané vizážistky. Pokud se Vám bude líbit její styl, je zpola vyhráno. Pak je důležitý první dojem. zajímá se o styl šatů? O Vaše přání a představu? Dává Vám doporučení nebo Vás do něčeho jen nutí? Musíte se s ní cítit dobře, pak jí budete i důvěřovat. Od toho jsou dobré zkoušky, víte, do čeho půjdete. Dovolím si Vám doporučit slečnu, se kterou spolupracuji, protože vím, že je profesionál a velmi dobře odhadne, co komu sluší. Naše služby najdete na webu, který je napsán níže. Pokud byste potřebovala s čímkoliv poradit, neváhejte se na mě obrátit. Přeji Vám hezké přípravy! Michaela Pokorná, Svatba-stylově
Odpovědět
Já byla u Lucky Průžkové a předtím mě taky nikdo nikdy nenamaloval. Prostě jsem si vytipla podle www kdo dobře líčí celkově a pak jsem jen obvolávala. Ze stránek se hodně pozná a pokud je tam víc fotek než jen jeden člověk, tak poznáš, jestli má vizážistka zkrátka "oko" a nebo jestli ti namaluje monokly a ještě barvou, která nesluší. A také by mělo být na stránkách uvedeno, jakou kosmetikou člověk líčí. Pokud někdo líčí např. Miss sporty apod. (taky jsem našla takovou slečnu), tak to profík určitě nebude:-D Jinak není po zkoušce, která ti třeba nesedla, problém vizážistu odmítnout. Ale určitě bych zkusila více stylů líčení i účesů, než se tak stane.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré odpoledne, určitě se nebojte vizážistku odmítnout, jde o Váš velký den a vizážistka by měla udělat vše pro to, abyste se cítila jako princezna. Pokud ani přes její snahu výsledek neodpovídá Vašim představám, nebo Vám cokoliv na vizážistce nesedí - chování, čistota náčiní apod., tak neriskujte. Martina
Odpovědět
Profilova fotka
:-) tak jsem nahlédla a někdo mě tu chválí děkuji. Jinak když nemohu tak doporučuji svou kolegyňku Martinku Bartoškovou. Já už mám bohužel skoro plno :-( ráda bych ale udělala úplně všechny krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče odmítnutí zkoušky tak mě se to bohužel loni stalo asi 2x že mi nevěsta zrušila svatbu týden předtím a to přitom na zkoušce byla spokojená. Jako důvod uvedla finance. Bohužel si neuvědomují, že jsem místo toho mohla vzít někoho jiného.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?