Oční stíny NYX. Nemáte někdo zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, prosím Vás, nemáte někdo zkušenost se stínama NYX? Někde jsem četla, že jsou dobré, chci se na svatbu líčit sama, ale furt nevim, jaké stíny použít.. Poradí někdo, prosim? Díky moc:-)
Odpovědět
1
2
kompaktne by nemali robit problem, ale kvalitnych ocnych tienov je dost aj na slovenskom, ci ceskom trhu... pri sypkych je to narocnejsie, co moze viest k nezelanemu vysledku, tu je potrebne mat to trosku v ruke ..
Odpovědět
Profilova fotka
casy:souhlasím, používám stíny MAC a NYX, ale na svatbu jsem je vynechala a použila jsem stíny z paletky,které jsou tuhé. Asi bych se při těch nervech v den D neuměla nalíčit, hodně se sypou a třpytí. To je můj názor, a líčím se každý den, už 15 let ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
..no já používám už dlouho nějaké "normální", ale právě bych chtěla na svatbu nějaké trochu třpytivé.. Můžete mi tedy, prosim, doporučit nějaké jiné? Díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no já je používám už hodně dlouho a myslím, že na tuhle příležitost jsou naprosto vhodné. Vypadají totiž na očích víc slavnostněji, sytě a taky dlouho vydrží, sice nanášení je horší, ale výsledek je super a hlavne se mi líbí, že mají odstíny, které perfektně ladí k sobě !! ale to je můj názor, opravdu je používám už nějaký ten rok !a zrovna na svatbu si myslím, že jsou super!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, pokud mohu doporučit markeeeet třpytivé - kup si od dermacolu v takové vaničce nanáší se prstem - jsou krémové - dej je jako podklad a kup si od manhattanu sypké stíny - stříbrné - a ty na ně nanes pěnovým štětečkem, efekt bude "hodně třpytivý"..:-) Jinak co do kvality - MAC asi opravdu nejlepší, ale ty klasické značky jsou dobré všechny - Loreal, Max Factor, Manhattan, Dermacol..stačí si vybrat správný odstín.
Odpovědět
Profilova fotka
..no já jsem si právě myslela, že bych si dala nějaké jen lehce třpytivé - stříbrné - jako základ a na to nějaké trochu růžové ( to jsem právě myslela ty NYX), ale tak jestli je to obtížné, tak to asi nemá cenu, zas tak často stíny nepoužívám, no.. Tak abych se nezmalovala jak kašpar.. Každopádně moc děkuji za rady! Jo a ještě jedna otázka - dají se koupit normálně v drogerii, nebo parfumérce? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Market, no trpytivejsi nez pigmenty MAC asi nesezenes, ale jestli se chces licit sama, doporucuju to chvilku zkouset, chce to cvik, kvalitni stetce a hlavne bazi pod stiny! Manhattan, Artdeco, nebo urban decay ... bez baze to nebude ono.
Odpovědět
Profilova fotka
yenn - tu bázi už mám objednanou :-) Tak aspon něco :-) Já se právě zkoušela doma líčit už několikrát (jako na svatbu), ale nikdy to neni ono, tak jsem chtěla zkusit něco jiného (stíny).. Já nechci zase uplně se třpytit, to jsem asi blbě napsala, jen lehce, proto jsem si myslela, že by byly dobré ty stíny NYX, že by to bylo takové "slavnostní".. Můžeš mi prosim ještě napsat, co znamená "kvalitní štětce"? Já mám teda asi nějaké obyčejné, tak možná je to tim, třeba jsem jinak děsně šikovná :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Marky, zkus www.pigmenty.ic.cz Je to diskuze primo k tematu, dozvis se vse o NYX, MAC i dalsich znackach ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobře, díky moc za typ ;-)
Odpovědět
markeeeet... na tej stranke naozaj najdes vela info ohladne licenia... kedze o liceni nieco viem, moja rada je, skusit zajst aspon po radu k dobrej vizazistke, svadba je den, ktory pre vela zien je velmi dolezity a tu by som vsadzala radsej na kvalitu... kedze tvoje skusenosti asi nie su velke, odbornik ti dokaze poradit ako si vybrat farby, ako ich zladit aj so zvyskom, ako nanasat, co ako pouzit.. taketo kozmeticke minimum nie je vobec zbytocnost... licenie je tak trosku aj umenie, da sa nim velmi vela pokazit, ale velmi aj pomoct.. starostlivo vyberaj odtiene ale aj ich prevedenie, super leskle a trblietava by som na svadbu neodporucala...
Odpovědět
Profilova fotka
casy, já jednou takhle byla a líčení dopadlo dost hrozně - nebo alespon já jsem si připadala dost hrozná... Slečna mi radila, že se ke mně hodí hnědá, zlatá.. , protože mám tmavé oči a tmavé vlasy, prostě jsem spíš tmavší typ.. Ale já se v tom necítila, na svatbu mi to kor připadá takové "usedlé".. Nebo to je špatný výraz, ale mně se to prostě na sobě nelíbí.. Ale tak možná zkusim ještě někde jinde, třeba mi poradí jinak :-) Já bych si nejraději někam zašla - na to líčení na svatbu, ale máme to dost daleko, kde nikoho neznám , tak se raději chci spolehnout sama na sebe :-|
Odpovědět
Článek se načítá
na svadbuz´pouzi radsej matne tiene, pokial nemas fakt kvalitneho fotografa, na fotkach to nemusi vyzerat dobre.
Odpovědět
a k tej vizazi. Najma treba konzultovat, aky styl siat, bla bla a proste sa s kockou dohodnut to a to sa mi paci. napr mne, kebyze chce dat niekto modru, tak to moze byt akokolvek super, NEZNESIEM to, pokial to nie je temna, kralovska modra. Cize rozhodne nutnost komunikacie...
Odpovědět
markeeeet.. skus inu odbornicku, priamo vizazistku, nie kozmeticky, ktore casto o vizazi vedia minimum, dobry odbornik by ti mal dat viac moznosti, konzultovat tvoje predstavy, dat to na tu odbornu uroven, niekedy je mozno problem aj v zlych navykoch zakazniciek, co moze vyrobit sklamania.. vizaz nie je len o tom ako co posobi v dany moment, ale nejako chceme vyzerat aj na fotkach, ci kamerovych zaznamoch a to uz fakt vie najlepsie poradit odbornik, co ako pouzit, aby tych neskorsich sklamani nebolo vela.. zdenulkaa napisala cast toho co som chcela povedat aj ja... vizaz nie je len o predstavach vizazistu, ale urcite stelesnenie tvojich snov do profesionalneho vyzoru...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jo, děkuji Vám moc za rady a doporučení, někam si zajdu a uvidim:-) Díky moc!
Odpovědět
ja osobne, ked licim, tak si posadim zakaznicku, poviem jej moju predstavu a nejake varianty a nech mi povie, co by sa jej mohlo pacit a spolu sa do toho pustime a priebezne nech sa na seba pozrie, aj kvoli intenzite a tak. Ale treba vyskusat viac, niekedy to 1. licenie je super, niekedy 3., 4. :) Musis sa TY citit dobre . Vela stastia. potom daj nejake foto :) A viete mi kocky pomoct?, videla som na pigmenty.ic.cz, ze mate cele kolekcie nyx-ov, ake to je velke, kolko to je odtienov a co taka sranda vychadza???, resp odsypky, mnozstvo, cena a taaak. Ďakujem :)
Odpovědět
zdenulkaa... tych moznosti na kupu pigmentov a ich odsypkov je mnoho, samozrejme od roznych znaciek.. full balenia su dost velke, napr. u Mac pigmentov je to myslim 7,5g, co je fakt dost.. ja nakupujem radsej odsypky, kedze tie ceny su dost vysoke pri plnom baleni a kedze tu farebnu skalu chcem mat vacsiu, je to takto vyhodnejsie.. odsypky tiez vydrzia dost dlho.. u mna konktretne pigmenty od Nyx nie su nic moc.. pripadne ine znacky a moznosti kde sa da co pozhanat viem rozpisat do ip, alebo dost sa da prave dozvediet na tom fore pigmenty.ic.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji diskusi :-) Včera mi přišla paletka stínů Nude od Nyxu... Obsahuje matné i trošku lesklé stíny, barvičky moc krásné. Taky mi došly růžové pigmenty, ale ještě čekám na fialové a stříbrné. Dále jsem vyzkoušela korektor na kruhy pod očima s pěnovým aplikátorem, taky je docela fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
@misula.g prosím Ťa, odiaľ ten NYX objednávaš?majú tam aj make-up? Už dlho chcem vyskúšať NYX, ale neviem odkiaľ ho objednať ... ďakujem :-)
Odpovědět
@samsarka pisnu do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dievcata a nevadi vam, ze NYX sa vyrabaju v Cine? ja by som sa bala dat si nieco take na oci.. :-o
Odpovědět
@laleeta Vadí, ale pár věcí od NYXu mám a super :-D. Miluju paletku Champagne&Caviar...
Odpovědět
@laleeta já se nelíčím denně, stíny tak jednou měsíčně a řasenku tak jednou týdně :-) Ale paletku Nude jsem vyzkoušela a vydržela celý den na očích, aniž bych pod nimi měla podkladovou bázi... takže to účel splnilo
Odpovědět
@laleeta dnes sa v Cine vyraba mnoho inych a prestiznejsich znaciek... Cina uz nie je len o nekvalite, do Ciny sa firmy deru vyrabat kvoli inym vyhodam... Nyx nie je cinska znacka, to ze tam maju vyrobnu farbiku este nesvedci o nekvalite... ja uz naozaj zacinam mat alergiu na predsudky co je z Ciny a Polska je nanic...
Odpovědět
@misula.g mohla by jsi mi rosím poslat odkaz odkud objednáváš?
Odpovědět
@casy Přesně tak... Např. oblečení - šije se tam hromada známých oděvních značek (já si nechávám šít iv Číně i šaty u ověřeného výrobce, od kterého vypadají daleko lépe než z některých salonů, ale to je trochu mimo téma :-))
Odpovědět
@pipik ano, pošlu do IP :-)
Odpovědět
@misula.g děkuji jsi moc hodná
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?