Oblek pro díte. Kde se dá pujčit stejný jak manželovi?

Holky, nemáte prosím typ na půjčovnu (Praha nebo Zlínsko, popř. Trenčín - SK), kde by půjčili pro budoucího manžela a našeho ročního syna stejný společenský oblek? Popř. prodejnu web, kde prodávají takto sladěné společenské obleky nebo vestičky s kravatkou? Díky moc Venda
Odpovědět
Zkus se zeptat v Praze v DD Models na Smíchově a ve Studiu Chic v Žitné, nebo si tam zavolej. Na netu nabízejí šaty a doplňky i pro děti, ale nevím, jestlli i pro takhle malé.
Odpovědět
Profilova fotka
Když se podíváš sem http://www.caxa.cz/svatebni-salon/det... je to v Olomouci, tak tam v druhé řadě odspodu je fotka tatínka se synem - mají stejný oblek. Myslím ale, že to seženeš i jinde, přece jen je olomouc od Zlína trošku dál
Odpovědět
Dekuji moc holky za typy - na caxe jsou obleky od vel. 86 - syn bude mit na svatbe teprve 10 mesicu :-( Je to docela problem, neco sehnat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
cartenoire: a na mimbazar a aukro jsi se dívala? My máme teda 11 měsíců teď a vel. 86 už nosíme asi měsíc až dva
Odpovědět
Vsude maji jen velke :-( Koukala jsem i na mimidekor.cz - maji tam nadherne oblecky na malinke deticky, ale chtela bych aby byl zenich (tatinek) se synem hezky sladeny.. Muj nejvetsi sen byl, ze by oba byli v zaketu, ale ten tak maly nemaji nikde :-( ani v Chic v Praze :-( Popripade bych brala stejnou vesticku a kravatku, oblek uz muze byt cerny..
Odpovědět
ja som objednala oblek z next, uk. nie je sice jedna k jednej s tym zenichovym, ale zas tak podrobne to skumat netreba:)
Odpovědět
ja budem mat bordovo biele saty, muz bielu koselu a bordovu vestu a kravatu, 3-rocny syn bielu koselu a bordovu vestu a kravatu a dcera bielo cervene saty :-D :-D :-D ... inac, vramci BA viem o skvelej pozicovni spolocenskych siat a detskych oblekov !!!!! za uzasne ceny !!!!!!!!!!
Odpovědět
Já zase nemůžu sehnat oblek vel. 86 - černé sako, černé kalhoty, černá vesta, šampan košile a šampan kravata :-(
Odpovědět
holky, nemate nekdo na prodej tmavy (cerny?) oblek s bilou kosili a kravatou pro 18ti mesicniho chlapecka? nebo nevite, kde sehnat? velikost mu bude tak 92.. je to kus chlapaka :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj holky, obnovuji téma..... Hledám vestu k obleku stejnou pro ženicha i syna, nemáte tip, kam se podívat?
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem spolecenske-saty-martina.cz - hledáme pro 12leteho klacky, což není o nic snazší :-p
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?