Novomanželky - mohly byste se podělit o zkušenost, co je lepší?

Zda kosmetička a kadeřnice u vás doma nebo jet k dotyčným do salonu? Švagrová, že je lepší jet do saonu, že u Vás doma není na to klid a pak jsou obě strany nervozní a třeba i něco zapomenou.... Ale já si zas říkám, že budu nervózní já, nato abych řídila někam....
Odpovědět
Já půjdu ke kadeřnici do salonu, vizážistka pak dojde domů
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla kadeřnci-kosmetičku v jednom a byla u nás. Myslím, že je to lepší, česala a líčila více svatebčanů, je to pohodlnější, nikdo nikam nemusí jezdit...
Odpovědět
já myslím, že profesionálka by to měla v klidu zvládnout i u tebe doma, záleží koho sis vybrala
Odpovědět
Měla jsme obě u sebe doma, bylo to časově pro mě mnohem méně náročnější. Navíc spolupracovaly, takže část účesu, líčení, zbytek účesu, pak mi pomohly do šatů, dodělávka závoje do účesu a pudr okolo výstřihu. Bylo to mně pohodlné být v ložnici na kuchyňské židli a ony musely mít sebou přinesenu hromadu věcí, ale podle mě je to tak lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak primarne bych se zeptala vizazistky a kadernice, zda ony s tim maji nebo nemaji problem, ne kazda je zvykla nekam jezdit, pak se opravdu muze stat, ze neco nebude mit sebou.. stejne tak zalezi jestli doma budes mit klid a nebo za tebou bude porad nekdo lozit.. na rizeni do salonu se kdyztak s nekym domluv, ze te odveze.. za mnou obe prijely do hotelu, mela jsem vyhrazeny pokoj jen na pripravu nevesty, pristup do pokoje melo asi jen 5 dalsich lidi (maminky, svedkyne, svagrove ktere taky licily a cesaly), takze byla pohodicka a klid :-)
Odpovědět
souhlasím se subsomi. je to doma opravdu pohodlnější a když se stane nějaká "nehoda" při oblékání, tak ti to vše hned upraví. já jsem měla kadeřnici i kosmetičku doma, měli jsme klid, nikdo nám tam nechodil, dost času, naprosá, spokojenost. pro mě by byl problém jet někam 10 km do salónu, nechat se tam česat, museli by mi upevňovat závoj a potom doma následné vyslékání a oblékání do svatebních šatů. to by určitě nebylo to pravé ořechové za ty velké peníze...
Odpovědět
Já zas preferovala jet do salonu,a udělala bych to znovu,doma už byla předsvatební nervozita a blázinec,tam byl klídek,užila jsem si to.Salon jsem měla 10 km daleko a kadeřnici a kosmetičku v jedné osobě..
Odpovědět
Domluv se s vizážistkou a kadeřnicí. Jak tu už psala Martaveg, každá může být zvyklá jinak. Já jsem měla kosmetičku doma a ke kadeřnici jsem musela jet. Když jsou obě doma, je to určitě lepší na čas (přejezdy trochu zdržují), na druhou stranu se může stát, že si dotyčná něco zapomene (což by se stát nemělo, ale bohužel někdy se děje, obzvlášť třeba pokud dotyčná není zvyklá jezdit ke klientkám domů) a průšvih je na světě. Co se řízení týká, je dobré se s někým domluvit, kdo by tě odvezl. Já měla na celý svatební den osobního řidiče, kamaráda mých rodičů, vezl mě pak i na obřad a byl úžasný :)
Odpovědět
Jak uz bylo napsano vyse, profesionalka by to bez problemu mela zvladnout u tebe doma. Uprimne jsou na to na svatbu i zvykle. Ja mam domluveno, ze mi kadernice prijede domu (licit se budu sama). Setrim tim svuj vlastni cas. Nechci stravit svatebni den prejizdeni tam a zpatky.
Odpovědět
@martaveg tak naše patro v domě by bylo asi jen pro mě a případné sestřenky/kámošky, které budou u nás už od pátku spát.......a jasně, obě (kadeřnice a kosmetička) ví o to, že by jely ke mě domů
Odpovědět
mě bude připravovat na hotelu :) já bych asi nechtěla někam jezdit :/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Osobně bych radila, ať přijedou k Tobě. Den D je docela náročný.. :) A bylo moc fajn nechat se upravit v pohodlí domova bez časového omezení někam cestovat. Jedna moje známá se nechala upravit v salonu..a pak nestihla vlastní svatební obřad. Farář už to málem zabalil a svatebčané taky. :)
Odpovědět
Článek se načítá
no já si to pořídila přími na městě kde bydlíme. Původně jsem měla odjíždět a tedy se i chystat u mých rodičů - 50 km od obřadu, ale - pak jsem si to vše zařídila v mém novém bydliště = klid pro mě a i klid pro rodiče, protože vynervovaná bych nikam neřídila a museli by mě vozit tim pádem by si ubirali svůj čas...takže pokud jste z vesnicen a služby máte z města tak bych se zkusila domluvit at přijedou domu.
Odpovědět
já měla kadeřnici a vizážistku v jednom a bylo to mnohem lepší, než někam ráno jet. Takhle jsem byla "v klidu" doma, paní přijela, byla na to zvyklá, tudíž vůbec ne nervozní a proběhlo vše v klidu :-) možná, kdybych měla kadeřnici i vizážistku u baráku, tak mi to je fuk, ale takhle jsem byla ráda, že tu ta možnost je :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?