Nevěsta bez make-upu?

Ahoj holky, je tady nějaká nevěsta, co neměla - nemá v plánu mít - make-up na svatbě? (třeba jen korektor na nedokonalosti + oči) Vím, že na fotkách je to krásné a ani nejde vidět, že na sobě něco mám...ale mě stačil make-up jednou na profi focení a cítila jsem se hrozně, nemohla jsem vydržet a hlavně mi to přišlo jako maska... Máte zkušenosti? Udělá mi to kosmetička nějak "jinak"? Díky moc za vaše rady a tipy ;)
Odpovědět
1
2
Zalezi jaky mas oblicej, jestli nejsi zvykla na make up, tak bych si ho nedavala, ale ja si ho davam jednou tydne, kdyz jdu mezi lidi, nekdy je to vice, abych nedelala ostudu chlapovi a dceri :-D ale da se to unosit, nesmis toho mit na sobe tunu, byla jsem na svatbe, nevim jestli si nevesta delala make up sama nebo nekdo jiny, ale na me ho mela az moc a vypadala hodne starsi... Nejvice zalezi na ty kosmeticce/vizazistce jak ti to udela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Strašně záleží na kvalitě pleti...loni byla krásná nevěsta úplně bez make-upu - teď si nevzpomenu na přezdívku, ale je to Slovenka a i teď přispívá občas do diskuzi...a strašně ji to slušelo..:) Já osobně bez make-upu ani ránu - make-up+pudr+ řasenka...musí být....sice pleť mám jakžtakž v pohodě, ale 100℅ ani omylem...a závidim všem, co mají dokonalou pleť a nemusej to na sebe patlat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja som nemala nic... vadi mi uz aj obycajna maskara, nie este nejaka vrstva makeupu... takze mas moju plnu podporu :-) ale hlavne sa musis ty citit dobre, takze pokial chces len zakryt nedokonalosti to ti spravia snad uplne vsade, to nie je taky problem.
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda dufam ze si myslela mna :-D
Odpovědět
Kvalitni kosmeticka ti nikdy neudela na obliceji masku (mozna tak na nejake profi stylizovane foceni), ale ne na svatbu.
Odpovědět
Já běžně používám řasenku, výjimečně stíny, takže jsem se líčení taky bránila, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem se nalíčit nechala. Nicméně mě líčila kamarádka, nevím, co to na mě použila :-D, ale měla jsem jen hezčí a uhlazenější pleť, žádnou výraznou masku, ani jsem ji necítila. Asi záleží i celkově na tom, jaké budeš mít šaty, v jakém stylu bude svatba - měla jsem princeznovské, tak myslím, že bych bez nalíčení trochu zanikla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@inah91 já make-up neměla, protože na něj nejsem zvyklá. měla jsem i zkoušku s kosmetičkou, ale právě po ní jsem se rozhodla, že nechci. bylo mi v tom větší horko a plnila jsem přání ženicha, abych byla "co nejvíc já " :). Na druhou stranu - já mám dost tmavé a dlouhé řasy a výrazné obočí, takže většina lidí ani nepoznala, že nemám řasenku. Můžu poslat foto do sz. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo zkus bb krém,je jemný a jen ti sladí plet, dávám si ho v letě.
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalitní vizážistka vám masku neudělá.
Odpovědět
Profilova fotka
@smea ano!!! :)
Odpovědět
Já jsem o tom taky přemýšlela.. nikdy se nelíčím, navíc příteli se to ani nelíbí. Ale když jsem měla v létě promoce a nechala jsem se na ně profi nalíčit, tak jsem se cítila dobře - asi 5x jsem zopakovala, že na to nejsem zvyklá a že chci vypadat přirozeně a výsledek byl super - byla jsem sama sebou, jen ve svých očích trochu sebevědomější a hezčí. Ale je to jen na tobě, je to tvůj den - doporučuju vybrat nějakou dobrou vizážistku a nechat se zkusmo lehce nalíčit a uvidíš, jak se budeš cítit. :-)
Odpovědět
Já se nelíčím a nikdy nelíčila, takže ani na svatbě jsem nebyla nijak namalovaná. Jsem jsem si asi 2 měsíce a pak týden před svatbou zašla ke kosmetičce, která mi vyčistila pleť a udělala mi trvalou a barvu na řasy :)
Odpovědět
Článek se načítá
S nebo bez ... není to jedno? Každá jak se cítí.
Odpovědět
Tak liceni urcite není povinnost. Já mela jen řasenku a oční linky - bezne se moc neličím a chtěla jsem, abych to na svatbě byla ja. ;-) Troufám si říct, že na fotkách vypadám dobře. Ale jsem hodně kontrastní zimní typ a tudíž v obličeji jsem pomerne dost vyrazna sama o sobě.
Odpovědět
Já taky uvažuju jestli make-up ano nebo ne. Přeci jen mám už po 30 a líčila jsem se tak max na disko nebo koncerty (stíny a řasenka). Taky mám širší pory a tak trpím na občasné akné. Tak nevím, nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo by se dal třeba jen pudr + řasenka ... Ale jak píšou holky, záleží na kvalitě pleti. Já bych si to nemohla dovolit ani před 10 lety. Vůbec blondýny to mají horší, máme světlé obočí a řasy a vypadáme často bez make-upu jako nemocné. Výrazné brunety naopak v mnoha případech make-up vůbec nepotřebujou!
Odpovědět
Také sem na svatbě make-up neměla a cítila jsem se skvěle. Normalně se nikdy nelíčím, navic bylo horko a měla jsem strach, jak na to nejsem zvyklá, že si budu furt sahat na obličej a do očí a rozmažu to :-D navíc přítel tehdy řîkal, že se do mě zamiloval bez make-upu, tak že si mě chce i takovou vzít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu kvalitní vizážistka dokáže nalíčit tak, že žena vypadá tak nějak "líp", ale není zmalovaná. Hodně dělá obočí, oči a sjednocená pleť. Problém je spíš sehnat tu kvalitní vizážistku... Já jsem taky nechtěla, ale pak jsem si říkala, že se aspoň budu sama sobě líbit na fotkách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla jen úplně nepatrný make-up, jen bb-cream, řasenku, lehce stíny a myslím že takovou nenápadnou rtěnku. Žádné umělé řasy nebo něco podobného. Ale pokud ses v líčení necítila dobře, je to možná jen chyba vizážistky. Možná by stálo za to na svatbu vyzkoušet nějakou jinou. Každopádně kvůli focení je minimálně pudr fakt nutností. Ono i když holka vypadá v reálu dobře, tak ten blesk udělá ošklivé odlesky na čele a na nose a je-li ten odlesk velký, tak ne vždy to jde přirozeně vyretušovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Nutností pudr rozhodně není. Nechci sem házet svůj obličej, ale žádné odlesky na žádné fotce fakt nemám. @huwik
Odpovědět
Holky, děkuji moc za reakce ! ;) Určitě se asi poradím s kosmetičkou, jinak jsem právě světlejší typ, vlasy sice barvené do hnědozrzavé, ale jinak oči modré :) Řasy mám dlouhé a husté, jen světlé :D Možná ten BB, někdo psal, nebo sama posoudím po zkoušce u kosmetičky :) Děkuji, jste hodné! ;) Btw. měla jste některá vizážistku/ kosmetičky z regionu Nový Jičín? ;) Díky! :) @androz pošli, budu ráda :-) @huwik slušíí ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@androz tak profesionální blesk udělá odlesk skoro vždycky :-( Klasické foťáčky to neudělají, ale profi blesk je silný a ukáže i to, co normálně vidět není. Ale někdy stačí jen zmatňující krém a je to v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem neměla vůbec žádný :) a nelituji toho naopak.. :) nemaluju se vůbec, takzpe jsem chtěla být takto i ve svatební den :) jsem sice bledule, ale mě to nevadí :) jde o to aby ses cítila dobře, a pak budeš vypadat skvěle. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik Měla jsem profesionálního fotografa s profesionálním náčiním, tak asi je dobrý v post processu...
Odpovědět
@huwik Já se teda přidávám s tím, že odlesky na fotkách též nemám...a navíc téměř všechny fotografie jsou bez retuše - bylo to mé přání. ;-) Když nad tím tak přemýšlím, chlapi se přepudrovat nenechávají a nevšimla jsem si, že by se vedle nevěst nějak leskly.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem udělané řasy (mám je sice dlouhé ale absolutně rovné) takové ty 3D pro větší objem, jinak nic. Obočí si dělám sama pravidelně, takže má díkybohu stále tvar, a manžel nesnáší make-up, tvářenku a vůbec vše co mi zakrývá pihy :D. Těm, kdo vyloženě nemá akné nebo problematickou pleť, bych klidně doporučila zaměřit se jen na oči a nechat vyniknout přirozenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda :) dakujem
Odpovědět
Profilova fotka
@smea nejkrasnejsi nevesta beremese, co bychom my ostatni daly za to mit tak dokonalou plet :-) Pak bych na sebe taky nic nepatlala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja make up nosim tak jednou tydne jinak ne, ale na svatbu jsem se nechala licit, vypadalo to prirozene aj v realu tak na fotkach. A uprimne si myslim,ze make up udela opravdu hodne, malo kdo ma dokonalou plet a vypada jak modelka bez make upu ale kdo ma to stesti tak tomu v dobrem zavidim a klidne at jde bez neho a necha vyniknout prirozenou krasu :-) Kazdopadne vizazistka ktera vi co dela te nalici prirozene :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se normalne nemaluju, ale mam plet prisernou, takze na svatbu jsem se nechala namalovat. Muj muz nema rad kdyz se maluju, ale na moje svatebni liceni reagoval pozitivne, coz beru jako nejvetsi kompliment ze vsech. Jak rikaji holky vyse, dobra vizazistka te nalici tak, ze nebudes vypadat namalovane a pritom budes tak nejak hezci :). Ale ja muzu doporucit vizazistku akorat v Praze, v Jicine bohuzel ne :(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?