Nevěsta a tetování?

Krásné slunné dopoledne:) Mám menší dilema.Mám potetovanou levou ruku, prst,klíční kost a zezadu na krku mám ornament.Přemýšlím jestli si mám brát nějaký přehoz přes šaty nebo ne? Bolerko se mi nelíbí, to je moc usedlé, přemýšlela sem o nějakém přehozu přes ramena nebo lehounké pelerínce.Vzhledem k tomu že svtaba je v říjnu, tak si mylsím, že ani počasí už nebude na to jít jen tak bez ničeho.Vzala bych si to nejspíš na obřad a na nějaké fotky a pak sundala.Můj snoubenec je taky potetovaný,ale bude mít nakonec sako takže to nebude vidět ale nevím jak u sebe..Někdo říká, že to bude hnusné,když bude vidět tetování,ale zas na druhou stranu já si říkám, že všichni vědí, že sem potetovaná a můj muž si mě bere i s tetovánim tak nevím.. přikládám fotky svého tetování a budu ráda za názor.děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám také tetování a nebudu ho schovávat. Na noze na nártu mám nápis ,, jdu za štěstím,, na svatbě bude písnička ID Gotta ,,jdi ta štěstím,, takže to je krásné a na rameni mám ruzovo-fialiveho motýlka a motylky máme na svatbě jako dekorace. Myslím že to bude krásné tak proč ti schovávat??
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je nezakrývala, naopak, potetované nevěsty mi přijdou šmrncovní... ber to jako přednost :-)
Odpovědět
Ahoj :) Přesně jak říkáš, partner s tvým tetováním určitě problém nemá a rodina a kamarádi o něm určitě vědí, takže není důvod ho schovávat. Naopak bych zvolila takové šaty, ve kterých tetování vynikne. Nevolila bych ve tvém případě třeba šaty s krátkým rukávem, ale s ramínky nebo úplně bez rukávů i ramínek. A pokud budeš mít obřad venku a pravděpodobně už bude zima, tak bych zvolila nějaké pohodlné sáčko nebo přehoz. Přeju vám, ať vám svatba vyjde podle vašich představ! :-)
Odpovědět
Právě mě to taky nepřijde nějak hrozné.. spíš přesně jak říkáte šmrncovní:) každopádně přeoz si kupím a vyzouším jak mi to bud evíc slušet a v den D se asi zaměřím nejvíce na to, jaké bude počasím a pokud to na přehoz nebude tak bych ho asi nebrala.Jen , že v práci mě neustále radí, že potetovaná nevěsta bude hnus, že nevěsta má být něžná a bla bla bla bla :))
Odpovědět
@neyki právě, partner je potetovaný taky :) Mám šaty bez rukávů,srdcový výstřih .zima právě vubec nevím zda bude, ono na ten podzím může být bud chladno, nebo může svítit sluníčko a být teplíčko takže uvidím:)
Odpovědět
Kolegům bych poděkovala za radu a zařídila se podle svého :-) Mně se zase hrozně líbí svatební šaty, které jsou vepředu krátké a vzadu dlouhé a spoustu lidí to kritizuje. Ale nevěsta budu já, ne oni.
Odpovědět
@neyki Takové šaty budu mít :)
Odpovědět
@vercapx Pfff, s něžnou nevěstou bych je poslala někam :-) Já jsem toho názoru, že tetování sis nechala udělat z nějakého důvodu, patří k tvojí osobnosti, a na svatbě bys ho měla schovávat? Navíc je opravdu vkusné a pěkné (jinak se mi naprostá většina tetování nelíbí). Ale nezávisle na tetování se mi nápad s přehozem líbí, na některé fotky nebo i jen tak by mohl být fajn.
Odpovědět
@izzybickerstaff taky jsme toho názotu, že to patří k mojí osobnosti, je to má součást a mů muž si mě bere i s tím tetováním:) ono mám ho už na celý život :)(tetování a i muže :D ) seženu tedy nějkaý jemný přehoz a bud ho yužiji jen na pár fotek, a nebo i na obřad:) ais njevíce v den bude záležet na počasíčku:) a to rozhodně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, na kecy o něžné nevěstě prď, je to tvoje svatba, i kdybys chtěla mít černý mini šaty je to jen na tobě ať se jim to líbí nebo ne. Potetovaný nevěsty vypadají skvěle, originálně...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslí, že jednou k vám to tetování patří, takže bych ho neschovávala.
Odpovědět
děkuji Vám všem za názory :) máte pravdu, je to moje svatba tak na rady ostatních prdím a rozhodnu se dle svého:))
Odpovědět
Článek se načítá
@vercapx Tetovat jste se nechala proto, aby jste tetování schovávala nebo, aby Vás zdobilo?
Odpovědět
@vercapx já jsem si ještě nechala tetování zdůraznit vybarvením třpytivými barvami do barvy svatby, které se používají k malování na tělo.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja budu asi jedina s jinym nazorem :-D mam barevne potetovanou celou levou ruku a i kdyz jsem na sve tetovani hrda a nestydim se za nej (naopak) tak mam proste pocit ze ke stylu nasi svatby se to nehodi a ani nemam potrebu ho nejak zvyraznovat do popredi. ty obrazky maji hlubsi vyznam jen pro me samotnou, nedelala jsem to pro obdiv ostatnich (tim samozrejme nechci rict, ze vy ostatni ano, at to nekdo spatne nepochopi) :-) no a jelikoz jsem se zamilovala do saticek s rukavem, jdu do nich a nechavam si je usit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tetování na lopatce, barevný, a taky ho nechci schovávat, tetování patří k mojí osobnosti a můj partner to schvaluje :) takže záleží na tobě.. výběr šatů mě teprve čeká, ale mým záměrem je aby bylo vidět ;)
Odpovědět
Ahoj nevím co tu bylo psáno protože jsem nepročítala ostatní komenty. Já mám tetovàní na levé lopatce pravé. boku a levé ruce. Do svatby mi ještě přibude na kotníku. Moje babička se sice málem zhroutila když viděla že mám korzetové šaty a tetování nechci zakrýt prý jak to bude vypadat hrozně a že je to škaredé. Já nic schovávat nebudu, ženich je tatér a je potetovaný a všechny mé tetování jsou jeho díla. Navíc mají význam týkající se mně a mého života. Jedno je na pamàtku za dva hooodně důležité lidi z rodiny, ( náramek s iniciàly za babičku a dědu ktdří pro mně byli hofně důležití)jedno jsem prostě já ( na lopatce něco co mně vystihuje) jedno je můj životní cíl ( symbol z keltského prstenu cladagh- má touha najít v životě přesně takovou làsku ,viz význam symbolu) a poslední je za syna. Můj názor je že tvé tetování jsou součást tebe a tvé osobnosti. A proto bych radila nezakrývat je a kašlat na názory druhých.☺☺☺
Odpovědět
Ovšem pokud ty sama máš pocit že je chceš schovat tak do toho.
Odpovědět
Zastávám názor, že ve svatební den by nevěsta měla vypadat krásně, ale měla by to být ona. Tzn. zakrývání kérek, sundávání brýlí, lepení umělých nehtů a řas mi příjde nesmyslné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?