Nekorektní jednání kosmetičky :( Hledám svatební líčení 16.7.16 Plzeň...

Profilova fotka
Také se některé z Vás stalo, že jste si objednala kosmetičku a nakonec byla cenu úplně jiná než jste byli dohodnuté? Službu jsem objednávala v lednu a cena byla 750 Kč se zkouškou a líčením maminky.... Dnes jsem náhodou otevřela její webové stránky a zjistila, že cituji: "proběhla drobná úprava cen" od 16.4 a já jsem nyní na ceně 1550.....??? Ani neměla snahu mě o této podle ní "drobné" změně informovat......Ve středu mám jít na zkoušku a opravdu teď netuším, kde mám hledat někoho nového :'( Ale toto jednání se mi opravdu nelíbí...
Odpovědět
Profilova fotka
@klary93 A mluvila jsi s ní? Pokud jste měli dohodnutou nějakou částku, tak by měla platit bez ohledu na to, že mezitím ceny změnila. Tj. dodělat již objednané klienty dle původního ceníku.
Odpovědět
Profilova fotka
Psala jsem ji e-mail, ale neodpovídá, objednávala jsem si ji v době, kdy měla na stránkách uvedenou cenu 750 Kč a s tím jsem také počítala...
Odpovědět
Presne tak. Nejdriv bych to resila s ni a az pak kricela do sveta neco o nekorektnim jednani. Je to uplne bezne, ze nekdo zdrazi, ale klienty objednane pred zdrazenim obslouzi za puvodni dohodnutou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@klary93 Tak počkej na její odpověď, nebo jí v pondělí zavolej, a až potom se tu rozepisuj o neseriozním jednání ;-) Je normální, že se ceny služeb mění, a pokud se to na tebe nebude vztahovat, tak nevím, proč by tě měla o tom informovat.
Odpovědět
Nezzacnes delatnegativnireklamu, over si informace. To, že zvedla cenu na webu je naprosto v poradku. A zatím nic nenasvědčuje tomu, že by zvedla cenu i tobě, když jste byly domluvené. A uvedom si, že nemusí být na příjmu 24/7.
Odpovědět
Profilova fotka
@klary93 Jak by podle téhle logiky měla možnost změnit ceny? Vždycky bude v situaci, že už má naobjednané klienty, které dodělá za nižší cenu... Pokud by to na tebe mělo vliv, předpokládám, že by ti to sdělila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?