Neabsolvovaly jste líčení na svatbu v Yves Rocher?

Profilova fotka
hledala jsem teď na internetu kosmetický salon Yves Rocher někde v Brně a zaujalo mě, že mají v ceníku položku "Svatební líčení", cena 500 Kč. Neabsolovala jste to některá? Docela by se mi totiž hodilo, že jeden Yves Rocher salon je vedle mojí kadeřnice (resp. skoro vedle, na pěšky), na druhou stranu asi člověk vůbec neví, na jakou narazí "líčičku" :-) narozdíl od toho, když si objednává konkrétní vizážistku. Nemáte někdo zkušenost, dokonce konkrétně na Černém Mostě v Praze (v CČM)?
Odpovědět
Profilova fotka
posunu si to nahoru, třeba je tu někdo, kdo ví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja byla na liceni na vecer v brne, a dopadlo to teda hodne katastrofalne, vypadala jsem jako bych si nasadila masku :-S Pak jsem prisla na akci pozde, protoze jsem se doma davala doporadku.... Kazdopadne me to delala slecna, co tam pak hned skoncila, takze zalezi na te dane slecne asi... ja se tam urco jeste jednou podivat pujdu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jéje :-) No právě, to mě trochu nesedí, jak je to s tím, kdo mě líčí. Když se tam půjdu teď zeptat, budou vědět, kdo mě bude líčit v květnu? To záleží, jaké mají ony služby, ne? Nebo mi už teď zajistí nějakou paní? Asi mi nejlíp odpovědí tam, já vím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty máš svatbu... někdy v červnu? Nebo na konci května?
Odpovědět
laala:ja bych mozna zkusila yves ne to na ceske, ale v krpoli v nakupnim centru..je tam tusim tesco, ale jak se to nakupni centrum jmenuje, netusim :-D s licenim teda nemam zkusenosti, ale pripadne mi, ze tam jsou mnohem lepsi lidi a maji na to klid, nemaji tam tolik lidi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky na svatbu jsem se sice v yves roche nelíčila ale ybla jsem tam před svatbou na vyčištění pleti, mám celkem dobrou plet, ale po tom co mi paní plet tak hrozně rozrýpala uplně silou tak mě vyskákaly hrozné podkožní pupínky, dala jsem za to plno peněz a pak jsem týden brečela:(hrůza
Odpovědět
Profilova fotka
butt - v tom kr poli jsem prave byla, licila me takova blondyna s culikem a trocha mela melir. Jeste jsem zkousela v tescu na dornychu (jen oboci) a tam to na me pusobilo nejlip (ta slecna :-) ) laala - ja myslim, ze zalezi, kdo bude mit sluzbu ale kdyz budes chtit ke konkretni, tak by nemel byt problem se domluvit... zkus si tam zajit na zkousku a uvidis ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
teda, to zní dost hrůzyplně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, můžu vám doporučit kosmetičku z YR na České - Milena Veselá - je to výborná kosmetička a moc pěkně umí nalíčit. Jinak na kosmetiku do YR jsem chodila a byla jsem nadmíru spokojená - jen ta cena je trochu vyšší. Příjemná hudba a ta masáž nemá chybu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?