Názory na mé líčení

Zdravím všechny nevěsty i manželky a samozřejmě i ostatní :), už se mi to blíží a místo neplodné paniky jsem vytvořila album se sbírkou mých líčících pokusů. Budu moc vděčná za každý názor a postřeh... Předem díky! http://www.beremese.cz/blog/flyby/alb...
Odpovědět
urcite bych nevolila modre ani fialove stiny. Zkuste jit do hnedych...mozna kombinace tmavsi hneda a trpytivejsi ruzova.... jinak cerna linka na spodnim vicku je moc tvrda, zkuste oramovat oko spis stinem...
Odpovědět
@lea212 Díky, zkusím hnědou verzi zítra a přidám fotky :)
Odpovědět
Ve všech vypadáš strašně přísně a tvrdě, ale nejvíc se mi líbí to druhé. :)
Odpovědět
Nejvic se mi libi pokus 1 a 3, ale dala bych take uricte nejake hnede stiny :) , jak navrhuje lea212 :)
Odpovědět
Za mě 1 a 3, ty ostatní tě dělají takovou šíleně přísnou, máš pak v nich moc tvrdý pohled (nevim jak lépe to napsat), ale ta 1 a 3 jsou jemné a myslím, že k nevěstě se více hodící.. Ale je to jen můj názor. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě č. 3..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Síce máte šaty s tyrkysovými ozdobami, no máte modré oči, tak modré ani sivé tiene vôbec neskúšajte, v tom vám oči splynú s líčením... Môžete skúsiť zemité tóny, prípadne niečo s ružovým alebo tehlovým nádychom, to vám krásne otvorí oči a prejasní pohľad... Alebo len trošička k vonkajšiemu kútiku pridať iba tyrkysové trblietky bez farby, nech sa to perfektne hodí k šatám... Ale nepreháňať ;-) Inak linka je veľmi pekná decentná a taktiež to veľmi jemné doladenie do polovice spodného viečka oči krásne doladí do dokonalosti :-)
Odpovědět
@lea212 @curdibilka @karlajasmine @anianka @renya3 tak jsem zkusila hnědou http://www.beremese.cz/blog/flyby/alb... co myslíte?
Odpovědět
@flyby jo!! :) Moc pekny, urcite nejlepsi
Odpovědět
@flyby pořád se mi nejvíc líbí 3, pak 1. Ty hnědé se mi nelíbí, i když je možné, že to dělá i výraz tváře. Každopádně u 3 se mi líbíš nejvíc.
Odpovědět
1.
Odpovědět
Profilova fotka
První pokus je nejlepší a potom se mi ještě líbí i to hnědé líčení. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hěndé je nejlepší !
Odpovědět
Profilova fotka
to hnede je zatim asi nejlepsi.. ale jak koukam na ty fotky, chtelo by to krom oci nalicit i zbytek obliceje. ;-) chybi mi tam aspon trochu tvarenky, zvyrazneni rtu..
Odpovědět
1, 3 nebo hnědé ;-) ale nejvíce se mi líbí asi č. 1
Odpovědět
@flyby Moc moc hezké! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?