Návštěva u kosmetičky, měly jste první líčení hned?

Z dnešní návštěvy u kosmetičky mám opravdu dobrý pocit :) nejenže jsem zjistila že mám mastnou pleť a to jsem si celou dobu myslela,že suchou :D ale dokonce mi jen tak dala několik přípravku a ukázala mi jak je správně nanášet a jak často se o pleť starat :) tak doufám že do svatby budu mít svuj obličejík už v lepším stavu :) a první zkoušku líčení jsme taky odložili až se mi pleť trochu zlepší :). Zajímalo by mě jak jste to měly holky vy? Jestli jste měli první líčení hned a nebo jste poprvé jen probírali :)
Odpovědět
tak já chodím ke kosmetičce pravidelně každý měsíc, takže pleť má okouknutou, ale už musíme domluvit zkoušku líčení ;-)
Odpovědět
@akrrash cim driv si nechas udelat zkousku liceni tim lip. Mohla by si byt neprijemne prekvapena a aby nebylo pak pozde hledat jinde :-)
Odpovědět
tak já se musím podělit o špatnou i dobrou zkušenost. Já chodím ke své kosmetičce dlouho, ale s líčením na svatbu mě odmítla, kvůli tomu, že s tím nemá zkušenosti. Tak jsem vyzkoušela jinou, ale zkouška dopadla hodně špatně. Jak můj drahý poznamenal - vypadáš jako by jsi na sobě měla kýbl kytu. :-D Tak jsem zkusila jinou, ta zase byla neochota sama. Měla problém přijet mě nalíčit domů, prostě domluva o ničem. Tak jsem na poslední chvíli vyzkoušela do třetice, a bylo to všeho dobrého. Někdy je opravdu lepší vyzkoušet více možností. Od toho je zkouška. Závidím, pokud má někdo šťastnou ruku hned napoprvé. Většinou funguje doporučení. Jako u většiny řemesel. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chodim na kosmetiku jednou za dva mesice uz 3 roky. Tak nejak jsem zjistila,ze po 35 se ta plet uz sama blbe regeneruje :-) Docela mi trvalo,nez jsem nasla pani co mi "vyhovuje",ale dnes jsem spokojena.Pouziva kosmetiku PAYOT a nemuzu si vynachvalit ;-) pigmentove skvrny od slunce,drobne vrasky pod ocima..vsechno "zachraneno" - na urcitou dobu - jiste :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?