Nástřik, máte zkušenost?

Profilova fotka
Holky máte některá zkušenost s nástřikem? Mám strach, abych až se zpotím neobarvila šaty a v půjčovně mi řekly, že je nevyperou a já je doplácela. Co myslíte?
Odpovědět
Ahoj, taky jsem měla strach, ale dostala jsem voucher na samoopalovací nástřik a tak jsem se ho nakonec rozhodla využít. Při telefonátu jsem zjistila, že to nebude v kabince, ale pistolí, což ještě zvýšilo mé obavy. Ale musím říct, že to dopadlo dobře a obavy byly zbytečné. Mám docela světlou pleť, paní mi doporučila střední barevný odstín a měla jsem barvu jako bych se lehce opálila, barva byla celistvá. Nakonec mě mrzelo, když se po týdnu vymyla. Šaty jsem obarvené neměla. Měla jsem ale své šaty, šité na mě na míru a pak jsem je dávala do čistírny.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaztov Můžeš mi prosím napsat který salón?? :-) Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj taky jsem nad tím uvažovala, jak dlouho to vydrží a kolik přibližně cena :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem z Ostravy a voucher byl k paní do Orlové. Cenu si už nepamatuji úplně přesně, ale tuším, že to nebylo více než 350,- Kč. Vydrželo mi to asi týden.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaztov Adresu asi nemáš, co? ;-)
Odpovědět
@ddanka nevím jestli byla paní zrovna u téhle kosmetičky ale to je asi jediná o které v Orlové vím že dělá nástřik pistolí :-) http://pseverova.sweb.cz/ Je to hned vedle Alberta.
Odpovědět
Adresu si nepamatuju, ale je to v Orlové u Hypernovy. Je tam kruhový objezd a na levé straně je Hypernova a na pravé straně takový komplex s obchody a tam to bylo, tuším, že paní dělala také kosmetiku.
Odpovědět
@kaztov Tak to je ono. Hypernova se teď jmenuje Albert :-) Je to v prvním nebo druhém patře naproti schodišti a dole v přízemí je obchůdek s vodoinstalací.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?