Narychlo sháním šikovnou vizážistku, znáte nějakou ?

Jsem nešťastná :-( . Dnes jsem byla na zkoušce svatebního líčení (vizážistka schválně chtěla zkoušku takto těsně před svatbou, prý z důvodu, aby si lépe pamatovala, jaká použila všechna líčidla). Zkouška dopadla ale katastrofálně, vůbec jsem neměla ze sebe pocit, že jsem krásná a z výsledku se mi chce brečet :-( Termín svatby je příští pátek (14.8.), a tak jsem se chtěla zeptat, zda neznáte či máte zkušenost s nějakou šikovnou vizážistkou, v Praze a okolí ? Vím, že je to šibeniční termín, ale nic jiného mi nezbývá. Moc děkuji.
Odpovědět
Zkus Petru Mužíkovou, ale nevím, jestli bude mít volný termín..
Odpovědět
zkuste martina.kottova@email.cz bude mě teprve licit, ale mám ji na doporučení, takže by měla být ověřená. má dost plno a je drahá (2000 kč zkouška a svatba), ale za zkoušku nic nedáte...držím palce. M.
Odpovědět
Mně líčila Štepánka Kotalová http://stepankakotalova.com/pages/about. A byla jsem naprosto spokojená. Líčí na profi úrovni, takže žádná teta, co si udělala kurz a teď je z ní vizážistka.
Odpovědět
Profilova fotka
Lucie Janouskova
Odpovědět
Profilova fotka
14.8. jsem ve Vestci u Prahy 9:30-13:00. Pokud by Vám nevadilo ranní vstávání, jsem Vám k dispozici. Líčení 650,- účes 700-1400,-. V případ zájmu prosím pište do mailu, nebo volejte. Díky :) jana P.S. Já si vždy všechno pečlivě nafotím, popíšu a stáhnu do tabletu, tak kdybych zapomněla, mám to posychrované. Přístup Vaší vizážistky mé přijde dost neprofesionální.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja doporucuju Eriku Zelenkovou, zadej si na fb stylistka erika zelenkova.
Odpovědět
Já doporučuji Romanu Čížkovou nebo její kolegyni paní Miláčkovou ze salonu Anet v Praze..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já mám tento termín volný. Pokud byste mela zajem, kouknete na mou praci zde nebo na facebookovych strankach. Preji hezky den, Bara H.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?