Na svatbu se budu líčit a česat sama - rady

Zdravím Vás, Velmi bych ocenila nějaké rady ohledně líčení, jak moc by mělo být výrazné, aby bylo vidět na fotkách? Nějaká rada, na co si dat pozor, aby make-up vydržel? Jsem v koncích a nevím jakou barvu líčení zvolit,jsem bruneta s velmi světlou pleti, oči mám hnedozelene. Šaty budou v barvě šampaň, květina a venecek do vlasů bude v barvách burgundy/kremova/vínová/svetlounce růžová. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju zajít si za nějakou vizážistkou pro rady. I když nechcete žádnou v den svatby, tak očividně si úplně nevíte rady a každá Vám ráda pomůže, jak se máte ve svatební den nalíčit. Ale jako fotografka velmi doporučuji ty peníze za to obětovat a nechat se hezky a zkušeně nalíčit. Je to obrovský rozdíl.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Doporučuji Vám obličej dobře vykonturovat, působí to dobře na fotkách :-) Aby make-up vydržel, určitě použijte podklad pod make-up a v neposlední řadě bázi pod oční stíny. Já vždy ještě fixuji srejem :-) Takhle od počítače těžko říct, ale dle Vašich fotek bych folila líčení v teplých tónech (hnědé vlásky, champagne šaty, krémová... to vše jsou teplé tóny). Velmi ráda se Vám budu věnovat, pokud budete mít zájem. Poskytuji individuální poradenství. Hezký den, vizážitka Kristýna
Odpovědět
Upřímně, když sama nevíš jak na to, proč se chceš líčit sama? Mas krásné saty, proč nechat utopit celkový vzhled špatným líčením?
Odpovědět
@simsamsim Nemyslím si, ze se neumím nalíčit, jen nevím jak s tím naložit při takové události, jako je svatba. Bohužel mi partner takové výdaje neschválil a musím to vyřešit tímto způsobem. Nepotrebuju vypadat jako z Photoshopu 😊
Odpovědět
@vizazistkakristynahanakova můžu se zeptat, jaký setting spray používáte? Přemýšlím nad UD All nighter, ale nevím, jestli to nejsou vyhozené peníze. Díky
Odpovědět
@petracp Také se budu líčit sama. Ale upřímně, koupě kvalitního make-upu bude stát víc než profesionál (: Ale já to využiju i později, tak mě to netrápí. Já mám hnědozelené oči, světlé vlasy a jsem studený typ. Budu mít fialové líčení očí, abych vytáhla zelenou barvu očí. Oči chci výrazné, ale zbytek pleti jen lehce. mně se totiž silné konturování nelíbí. Na fotce možná, ale v reálu nic moc. Jinak co můžu doporučit (samozřejmě je to hrozně individuální), podklad pod stíny buď korektor nebo rimmel magnif eyes. Podkladovou bázi pod make-up dle typu pleti a na závěr baking. To mi hodně pomáhá, aby make-up vydržel celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
@petracp jak partner neschvalil? To mi hlava fakt nebere. To ti vsechno musi chlap schvalovat? 😧Vis kolik te bude stat jen kvalitni make up, podklad, pudr a treba kvalitni rtenka, ktera vydrzi? To bude daleko vic, jak vizazistka.
Odpovědět
@iviiiii já jsem se nad tím taky pozastavila. Přijde mi to panovity a od chlapa sobecky.
Odpovědět
Profilova fotka
@petracp zrovna do tohoto bych si od chlapa nenechala kecat, ja budu platit vizazistce 800,- coz mi neprijde jako castka co by mi mel nekdo zakazat. Kdybych si mela kupovat vse na liceni potrebne aby to melo vydrzit a nebyl to zadny sunt tak zaplatim nekolikanasobne tolik :-)
Odpovědět
@lucie_sev hlavně přece mi nemůže partner nic zakázat! Je to můj rovnocennej protějšek a ne můj rodič. Přijde mi úplně ujety, aby mi něco schvaloval. Můžeme se na něčem neshodnout, ale nakonec se přece domluvíme na kompromisu nebo jeden ustoupí, ale pokud by mi někdo něco zakázal, tak se opravdu nastvu. S takovým chlapem jsem chodila 5 let. Díky bohu, ze jsem prozrela.
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 prave jako, mela sem chlapa co si myslel ze jsem jeho majetek (byl to Srb) zakazoval mi i chodit do prace protoze sef byl chlap. Trvalo mi to dva roky nez sem otevrela oci, zpetne nechapu jak sem i jen ty dva roky mohla vydrzet! Ano samozrejme probrat to, rict svuj nazor, udelat kompromis, ale ne nechat si zakazat a jeste ke vsemu takovou drobnost. Nerekla bych kdyby to byl nejaky rozmar v radu desitek tisic, ale tohle?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se normálně takřka nemaluju, nijak si na to nepotrpím, ale zrovna na svatbu bych si to bez profíka nelajsla (líčila mě sice příbuzná, ale která dělá líčení profesionálně). Opravdu to za to stojí. Je tisíc jiných věcí, na kterých se dá ušetřit a na výsledném dojmu ze svatby (tvém či hostů) se to projeví jen minimálně - máš šaty až na zem? Pak asi nepotřebuješ nové boty za drahé peníze. Já jsem měla bílé sandálky půjčené od mamky. Jak je právě diskutováno ve vedlejší diskusi, nejrůznější dárečky pro hosty/svědky/družičky. Milión blbinek na výzdobu - mám pocit, že to vnímá stejně hlavně nevěsta, hostům je ve většině případů šuma fuk, jestli jim mašle na vývazku ladí s ubrouskem. Minimálně já si ani z jedné svatby, na které jsem kdy byla, nepamatuju, do jaké barvy to měli sladěné či cokoliv z výzdoby (jo, s výjimkou čokoládových mincí poházených po stole, ty jsem jako 5 letý host ocenila ;-) ). O ohňostrojích nebo hořících lampionech nemluvě. Oznámení si krásné a osobní můžete vyrobit doma a nechat jen vytisknout. Já třeba považuju za zbytečné i výslužky - člověk je stejně přejedený ze svatby, pak tu krabičku veze bůhvíjak daleko domů, kde už je to stejně všechno splácnuté dohromady a akorát se tahá sirka, kdo to teda sní, aby se to nemuselo vyhodit. A tak bych mohla pokračovat, záleží na každého prioritách. Ale zrovna to líčení je prostě patrné u sebeskromnější svatby, i já ač nelíčí typ se teď ráda dívám na fotky a říkám si, že se sama sobě líbím. A samozřejmě v daný den to taky dělá hodně, když člověk ví, že mu to sluší.
Odpovědět
Článek se načítá
Asi jsme se nepochopili, chtěla jsem radu jak moc má být líčení výrazně a jaké tóny mám zvolit. Troufám si říct, ze mám většinu kosmetiky luxusní a drahé, takže žádné výdaje mě v tomto ohledu nečekají. Na svatbu nepřispívám ani korunu a není pro mě primární mít vizazistku, když se dokážu nalíčit sama, než mít praní prefosionalni kosmeticky za tisíce. Děkuji za pochopení
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to jo, to se omlouvám. Já jsem vycházela z tvé věty, kde píšeš, že je to kvůli výdajům, že ti je partner neschválil. Proto jsem psala, že mi zrovna tyto výdaje přijdou oprávněné, že bych to s partnerem přeci jen zkusila ještě probrat. Pokud se i z jiných důvodů chceš líčit sama, tak to neporadím, nemám s tím zkušenosti. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem vizážistka, ale pokud jste se rozhodla líčit sama. Tak zkuste projet místní fotoblogy, zabere to čas, ale v detailu nevěst je poznat, do jakých barev by líčení mělo směřovat. Případně projet youtube, instagram a tyhle věci. Pokud nechcete zaplatit konzultaci s odborníkem, který by vám poradil, tak se mi to jeví jako nejlepší možnost. Ať se svatba povede. :)
Odpovědět
@lucie_sev bohuzel ne kazdy to ma jen za 800 Kc...ja si zjistovala taky vizazistku a ta si brala min 2000 kc jeste bych ji musela zaplatit dopravu a kdyby chtel nekdo z rodiny namalovat tak dalsi 500 na hlavu...to jako na me uz je teda dost.. Ja se tedy nastesti liceni vcelku venuju, mam i drazsi kosmetiku a rozhodla jsem se taky licit sama. A co si vzpominam na kamaradky svatbu, zaplatila 5000 kosmeticce, makeup mela troufam si rict stejny jako kdyz se nalici sama a nikdo nepoznal rozdil, v cene teda mela i uces..
Odpovědět
@petracp jestli můžu poradit, já se učila jedině z youtube, od ruznych holek, maji tam i hezke tutorialy a pokud mate drazsi kvalitni kosmetiku tak staci jen najit zpusob jak se hezky nalicit a musi to jit samo :-) Já jsem taky bruneta a světlý typ a pujdu urcite do jemneho kouroveho liceni v zemitych barvach. Chce to zkouset zkouset at na sobe vidite co nejlip vypada
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalena2112 tak ja sem taky hledala a vybirala, vybirala jsem hlavne podle toho jak se mi libila prace dane kosmeticky a vysla mi z toho tato jeste s tak luxusni cenou. Chce to hledat, da se najit ;-)
Odpovědět
Tak já jsem se na svatbu malovala sama stejně, jako se maluju na plesy a podobné slavnostní příležitosti, a nepřipadala jsem si nijak "škaredá"... :-) Naopak jsem už nejednou zažila nevěstu nalíčenou profesionálně, ke které mi to vůbec nesedělo - na fotky třeba ok, ale v reálu už moc nepřirozené, jako by nebyla úplně sama sebou... Ale jindy se mi to zase líbilo, to jo. Takže neporadím konkrétně, na to jsem amatér, ale podporuju tuto myšlenku. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?