Můžete mi doporučit kadeřnici a kosmetičku v Ostravě?

Profilova fotka
Ahoj holky můžete mi prosím doporučit kosmetičku a kadeřnici kdekoliv v Ostravě??? předem děkuji Týnka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám svou stálou kadeřnici a líčení na svatbu mi dělala kamarádka Katka, která dělá pro Mary key. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a kam chodíš ke kadeřnici?
Odpovědět
Profilova fotka
do Třebovic
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj týnka, dostala jsem tip na ličení od kamarádky na paní z Petřkovic, prý líčí za 200,-. v únoru u ní budu mít zkoušku, tak jestli chceš můžu Ti poslat kontakt :-) a kadeřnici teď budu zkoušet sestru od kamarádky, dělá v porubě a na svatby češe, protože mě bude česat na ples a říkala, že češe ráno zrovna na svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Jituško, jestli budeš tak hodná, tak mi ten kontakt prosím pošly.Moc děkuji a ta kadeřnice je odkud z Poruby? já jsem totiž taky z Poruby :o)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tynko, já jsem taky z Poruby :-) Jdu do kadeřnictví Vlasta.
Odpovědět
Profilova fotka
pořád si říkám, že je čas se někde jít objednat, ale abych se nakonec nemusela česat sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tynko: mě česala kamarádka, salon má v Radvanicích a líčení slečna z Petřkovic, budeš- li chtít pošlu kontakt do IP.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
evelynka17 • Včera ve 14:59 Ahoj, chtěla bych poprosit o radu , kde sehnat v Ostravě dobrého vizážistu(ku)...mám dost problematickou pleť,a chtěla bych aspoň na svatbě a fotkách vypadat dobře.Moc děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
anabella.lee • Dnes o 12:34 Ahojky, nemáte někdo nějakou dobrou zkušenost s kadeřnictvím s účesem na svatbu? A kosmetiku pro nalíčení? Díky moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
silvusska • Dnes o 12:02 Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, jestli znáte nějakou dobrou kadeřnici v blízkosti Ostravy, Karviné..., která umí více než drdol.
Odpovědět
No, máme stejný problém domika007 :-) Já bych nejradši kadeřnici a kosmetičku v jednom studiu, abych nemusela přebíhat přes půl OVY :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Doporucuji salon Omorfi v Ostrave-Porube nebo Studio in v Ostrave na Masarykove namesti. Jmena kadernic nevim, ale v omorfi takova drobna blondynka (viz. foto v mem albu) a v centru dluhovlasa cernovlaska. Ve Studiu in ted cesala mou kamaradku i me na svatbu a ucesy oba perfektni, krasne drzely cely den a opravdu umi a ma napady. Jako vizazistku doporucuji Irenu Valachovou (salon ma v Ove Trebovicich), ale neni problem pro ni dojet domu, nebo do kadernictvi, kde se cesete. Licila me na moji svatbu a jeste i mou svedkyni a mamku a vsechny jsme byli max spokojene. Vcera licila mou svedkyni na jeji svatbu + me a opet perfektni. Pripadne dalsi dotazy klidne zodpovim pres IP.
Odpovědět
ja doporucuju Theresu Matejicnou z Havirova, theresamatejicna.ic.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, neznáte nějakou kadeřnici a někoho na nalíčení? Nejlépe někoho kdo to dělá opravdu profesionálně. Mám také problematickou pleť a potřebuji dobrý make-up. :-) Nejlépe Ostrava - Havířov a okolí. Taky bych uvítala kdyby mohla ke mě domů... ale nebráním se i dojet já ke kadeřnici. Když půjde o profesionální kadeřnici - jasně že potřebuje mnoho věcí. Chtěla bych nějakou, která jde s módou a sleduje trendy. Ne takovou, která češe pouze na vesnici pořád ty samé střihy a dělá svatební účesy stále stejné celou dobu její praxe (znám takovou ke které chodím, ale právě pro výběr účesu ze sto let starých knih ji nechci na svatbu). Proto bych i raději nějaké paní ve středním věku - ty by se mohly ještě zajímat o nové střihy/účesy a přitom mít i zkušenosti. Děkuji moc za rady!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Rennyes, zkus Lucku Tesařovou. Líčí překrásně a má absolvováno několik školení. Pleť Ti i před nalíčením ošetří a nemusíš se bát nedokonalostí pleti - vše dokáže skrýt. Má studio v centru Ovy a ještě v Porubě. V Porubě je studio dokonce zaměřené na svatby. Myslím, že spolupracuje ještě s kadeřnicí, ale ruku do ohně bych za to nedala. Ještě je tam floristka. Jo! A je ochotná dojet v den svatby k Tobě domů!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
elis_two, a nemá Lucka Tesařová nějaké webovky?Nebo neznáš alespoň jak se to studio jmenuje?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky rennys, já vím že Michaela Bernatíková je vizážistka a taky má asi i holčinu která češe.. ona je i fotografka.. já ji budu mít na svou svatbu.. bude mě i líčit.. líbí se mi její líčení.. můžeš ji zkusit pisnout.. a nebo ještě mám kamarádka mladou kadeřnici.. studioneli.cz, http://www.facebook.com/home.php?#!/p...
Odpovědět
Profilova fotka
Dydlisku, webovky jsem na netu nenašla, ale mohu Ti do IP poslat kontakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
elis_two, tak to by jsi byla moc hodná.Máš s ní nějaké zkušenosti? Na internetu jsem nikoho šikovného nenašla.Všichni dělají to samé.Stejné účesy,stejné líčení a všechny nevěsty jsou jako jedna.
Odpovědět
Profilova fotka
Misa Bernatikova je byvala kolegyne z prace, foti, lici, ... ma i webovky michaelabernatikova . U Lucky Tesarove jsem byla, ale moc me nenadchla. Dela pro Mary Kay kosmetickou poradkyni, takze lici touto kosmetikou, prvni zkouska liceni byla spis klasicka predvadecka vyrobku teto firmy + liceni. Nicmene, abych jen nehanela, licila kolegyni z prace a ta byla spokojena. Kazdopadne me liceni, ani celkovy pristup, nesedl. Jak uz jsem psala drive, ja jsem si nakonec vybrala Irenu Valachovou a byla jsem maximalne spokojena. Lici Diorem, Lancome apod., cenove ok, prijemna, mila, posloucha, co clovek chce ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, díky, už jdu na to kouknout a pohledat je. :-) Pište jestli máte ještě někdo na někoho kontakt a byly jste spokojené - kosmetička, kadeřnice ;-) děkujiii.
Odpovědět
Elis_two, prosím tě napiš mi taky kontakt na tu Lucku Tesařovou, webovky fakt nemá, nebo nejsem takový hledač, jaký jsem myslela :-| A kdyby jsi měla pravdu a spolupracovala i s kadeřnicí, tak to by byla úplná bomba :-)
Odpovědět
Ahoj, máte někdo zkušenosti s líčením na svatbu v kadeřnictví v Kotvě v O-Zábřehu nebo s nějakým jiným nejlépe někde kolem Hrabůvky?
Odpovědět
Ahojky holky, konečně jsem našla skvělého kadeřníka, ale bohužel v termínu mé svatby tady nebude. Potřebuji sehnat nějakého kadeřníka (kadeřnici), kdo by mě učesal na svatbu..Barvu budu mít od toho svého,jde jen o účes...Nevíte o někom?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky,teďka už může být všechno:-) Jen jde o to, jestli ji nebude vadit, že budu chtít jen učesat. Samozřejmě že bych přišla na zkoušku účesu..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, vynikající kadeřnice je v Ostravě - Porubě, jmenuje se Petra, jestli víte, jak je Svinovské nádraží, tak salon má v přízemí nového kruhového parkoviště hned u nádraží, pokud budete chtít, dám vám kontakt, můžu říct, že už k ní chodí skoro všichni mí známí, protože opravdu výborná a má dobré ceny. Ale kosmetičku bohužel nevím...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?