Miss Cosmetic. Používáš? Popř. Jak jsi spokojená?

Ahoj holky, znáte tuhle kosmetiku? používáte ji některá? jak jste spokojené... Já už dlouho o ní slyším, ale nevím, jestli z ní něco vyzkoušet...díky za rady.
Odpovědět
ja ji pouzivam s manzelem pul roku, navedla jsem na to i tchyni a rodinu a par kamaradek. je to drahe, ale docela dobre, ale pouzivam jen nektere vyrobky a nektere zase jen manzel, protoze ono je to dost specificke a "silne", ale da se to vychytat docela hned po druhem pouziti zda ti to sedi nebo ne. vrazili jsme do toho skoro 2000, ale vydrzi to na dlouho a proste kazdy pouzivame neco :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
tak ja se taky hlasim do klubu:-)Mam tu kosmetiku moc rada,je super.a cena neni zase tak strasna,si myslim :-N x-)
Odpovědět
a to je ta co ji dělá Žídková?
Odpovědět
Profilova fotka
jj,to je vonco.me se libi,ze je to prirodni a vyrobenou v CR ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
dermatologie od Miss Cosmetic je to nejlepší co jsem zatím vyzkoušela, 10 let jsem měla příšerné problémy s akné a vyřešila mi je dermatologické sada Aegis od Miss Cosmetic. Ze začátku se mi zdály produkty drahé, ale pak jsem zjistila, že mi těch 6 produktů z dermatologické sady vydrží asi 3/4 roku. Tak si vydělte 1795 Kč 6 produkty a 9 měsíci a vyjde Vám na jeden produkt úplně neuvěřitelná cena. Po čase jsem se u firmy zaregistrovala a dodávám jejich produkty svým známým a rodině Takže moje zkušenost je skvělá
Odpovědět
Vyzkoušela jsem tuto kosmetiku a nejsem spokojená, pokud kvalitu tak Lancome,Esteé Lauder,Dior, Babor, z levnějších Mary Kay, Mac, Etre Belle, Alcina, Janssen.Myslím si, i když je mi paní Žídková sympatická, že měla zůstat u modelingu.Ale sto lidí sto chutí, samozřejmě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Bohužel Mary Kay je mnohem dražší, než Miss Cosmetic a taky jsou to pouze kosmetické produkty. Kdežto Miss Cosmetic jsou produkty dermatologické. Mám takový pocit, žes produkty Miss Cosmetic nikdy nevyzkoušela. Doporučuju každému: ,, Pokud chcete vědět, jestli produkty Miss Cosmetic fungují, tak je vyzkoušejte a pokud vám nesednou, tak je můžete do 30 dnů vrátit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?