Minerální make-up zkušenosti...

Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenost s minerálními make-upy (například bare minerals, nebo i jiná značka). Protože se hodlám líčit sama, hledala jsem rady a tipy na internetu a při svém brouzdání četla na minerální líčení samou chválu. Než do toho ale zainvestuju, ráda bych věděla, jestli ta pudrová konzistence nezvýrazňuje vrásky... Mám pod očima kromě kruhů milion malinkých vráseček a pudrem a make-upem se obyčejně zvýrazní, tak se bojím, že jenom pudrama to bude ještě horší... Máte některá zkušenost a poradíte? Díky!
Odpovědět
Vrásky zvýrazní korektory i make-up. Pudrem se to neřeší. Nechte si poradit od vizážistky. Ta ví jak na to.
Odpovědět
Profilova fotka
@flyby Dobrý den, dovolte, abych Vás pozvala na minikurz líčení, kde si můžete minerální makeup vyzkoušet. Velice ráda Vám poradím jak se správně na svatbu nalíčit a poradím Vám co je pro Vaši pleť nejvhodnější. To vše zdarma!
Odpovědět
Profilova fotka
Mineralni makeup jsem zkousela, znacku uz nevim. Neprislo mi, ze je nejaky lepsi nez klasicky makeup, vrasky po nem byly videt stejne. Na to je spis dulezity kvalitni podklad, gel nebo base, ktera vrasky vyplni a nejsou tak znatelne. Kazdopadne ja se nechala licit od kosmeticky a byla jsem moc spokojena.
Odpovědět
Profilova fotka
@flyby mam mineralni pudr od bare minerals a ten je skvely. Makeup od nich nepouzivam, pac mam velmi mastnou plet a vydrzel mi jen dve hodiny.
Odpovědět
@vizazistka_lucie Dobrý den, díky, můj problém ale je, že bydlím a budu se vdávat v zahraničí :-)
Odpovědět
@vlajka1 @mejzy85 Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@flyby Aha :-D tak to je opravu "problém". Kdybych Vám mohla poradit nějak na dálku, tak klidně napište na můj mail.
Odpovědět
Profilova fotka
Já používám a nemůžu si ho vynachválit. Perfektně kryje, nevytváří masku, je lehký, vydrží dlouho a stačí jen trośka. Mi se zda ze když jsem používala normální, plet byla hned mastná a to jsem nepoužívala nějaký levný. Takže za me super :)
Odpovědět
@verunka26 díky
Odpovědět
Profilova fotka
Minerální make-up je určen spíš pro přirozený vzhled, má příjemnou a lehkou konzistenci a je obohacen o vitamíny a minerály, takže vám pleť chrání. Pokud není pleť správně opečovávána a hydratována, může zvýrazňovat i jemné vrásky, kolem očí opatrně. Určitě doporučuji vyzkoušet předem!
Odpovědět
@glaeser Díky, už jsem udělala pár pokusů, kolem očí je pro mě lepší ho nenanášet, ale jinak jsem s minerálním make-upem dost spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?