Megan 🌸 make-up, vlasy

Profilova fotka
Nejočekávanější svatba roku, nejočekávanější nevěsta roku....V sobotu jsme se asi všechny zasnily u té neskutečné pohádky ....princ a Megan..tato překrásná herečka a princ Harry si řekli své ano před milióny-milióny diváky...🌸 Ale musím se přiznat byť byla nevěsta úžasná, překrásná...zaskočil mě její make-up a účes vše na mě působilo tak, že si v rychlosti něco spletla a rychle si dala stíny a řasenku docela sama a tradá....do průvodu...O to ještě mé větší zděšení bylo, když jsem našla tuhle fotku, kde zveřejnili kolik jí tahle úprava stála....posuď te sami 390.000 kč!!!!😱😱😱"trochu řasenky a jeleního loje bych zvládla za 100kč."..stálo pod příspěvkem Její přirozený look byl každopádně správnou volbou...😘
Odpovědět
Cože? Tolik prachů? Omg! To si mohla přešmrdlat sama a je to. Ale slušelo jí to moc, hezká holka. Dneska se u nás v práci ráno v kuchyňce samozřejmě řešila Megan, někomu se šaty líbily a někomu ne. Mně se docela líbily, vzhledem k protokolu jí to slušelo.
Odpovědět
Jo, taky to nechápu. Makeup ani dle mého názoru není příliš precizní, hlavně oči, které má sama výrazné, se tady ztratily v nějaké záplavě černé barvy.
Odpovědět
Profilova fotka
@blakube Musím přiznat, že já jsem z ní byla celkově trochu rozladěná. Krásná ženská s krásnou postavou a byť měla krásné šaty, tak mě trochu zklamala, stejně jako kytka... Bylo vidět, že byla hodně osobitou nevěstou, ale do těch prostor a mezi všemi těmi lidmi mě to bohužel dost bilo do očí...
Odpovědět
Já jsem zase četla, že se líčila sama,tak nevím.Ale tolik prachů za make-up?To bylo bylo pár skromnějších svateb :-)
Odpovědět
Řekla bych, že makeup má minimální, protože má dost viditelné pihy. Spíše to tipuju na nějaký zmatňující pudr.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě snad ještě víc než makeup, rozladily ty vlasy. Otřes!
Odpovědět
Profilova fotka
Meghan byla krásná nevěsta. Ale velmi minimalistická. A chápu, že to tak chtěla... Asi jako většina lidí jsem na královskou nevěstu čekala něco víc. Že mi spadne čelist, sednu na zadek a řeknu WAU. Účes na mě působil, jako že zaspala a nebyl čas na nějaké dlouhé vyčesávání. :-)
Odpovědět
Ona zkrátka vyznává tenhle nedbale minimalistický styl, takže ze sebe na své svatbě asi nechtěla udělat někoho jiného. Moc se mi líbily šaty, byla to podle mě skvělá volba s ohledem na prostředí a velikost svatby, ale i na věk nevěsty, a fakt, že je to její druhá svatba. Kéž by mělo více nevěst po třicítce soudnost, jako ona. Nelíbila se mi ale tiára, a závoj si mohla odpustit. Styl účesu se mi nelíbil, a makeup je taková klasika.
Odpovědět
Já jsem teda (přiznám se) sledovala v sobotu svatbu online a musím říct, že jsem si říkala, že to je všechno nějaké obyčejné, nedotažené... Ale čím více se na ni s odstupem času dívám, tím víc tomu přicházím na chuť a přijde mi to perfektní. Kdyby byla výraznější, nebo měla něco šokujícího, strhla by všechnu pozornost na sebe. (Nicméně částku za make up taky úplně nechápu...)
Odpovědět
Nevěřím bulváru, na kolik to spocetli...líbila se mi její nedokonalost, boří mýty, žádný perfektně uhrazeny účes
Odpovědět
Profilova fotka
Ona makeup fakt nepotrebuje, o to vic me ta castka prekvapuje! Jinak saty se mi moc nelibily, protoze byly cele volne...jakoby ji vubec nepadly...Ma krasnou postavu, cekala bych neco upnuteho. Ty saty, co mela pak na recepci, byly hezci :-D Ale Harry byl teda kouzelnej. Je to nadhernej chlap 8-)
Odpovědět
Tiara pujcena od královny a dlouhý zavoj patří k britským královským svatbam odnepaměti, obojí mít musela. A vzhledem k tomu, ze se vdavala uz podruhé zase nemohla mít nic zdobneho jako např.Kate, musela byt hodne stridma, takže celkově byl ten manipulacni prostor dost malý. Podle me to zvládla dobře, a to mi jinak sympatická moc neni.
Odpovědět
Článek se načítá
Haha buh vi co si Vouge navymyslel, upřímně pokud neni vydano ofiko prohlášení o cene, tak jsou to jen dohady. Mne se to libilo a do konceptu urcite zapadla :-)
Odpovědět
A víme my, že ty čísla jsou pravdivá? Lidi na net dávají kde jaké keci. Megan byla krásná, byla svá. A ta jednoduchost odlehčila a zlidštila tu královskou opulentnost. Každý máme jiný názor a jiný vkus. A tak to má být. Aspoň to není tak jednotvárné. :-) Hlavně aby jim to vydrželo a aby byli šťastní.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se taky divala online😁 na prvni pohled me saty nijak nezaujmuly, ale cim dal vic jsem ji prichazela na chut😊 Takze za me nadherna😊 jeji styl napasovaly do striktni kralovske etikety. Jednak jednoduche linie to je jeji, navic je ji 36, 2. svatba a jeste kralovska. Tak moc prostoru na manevrovani vam nezbyde. Kdyz jste vsim omezivani a pres hodne veci nejede vlak. Ty saty na recepci ji taky moc slusely, ale na obrad absolutne nemyslitelne. Za me palec nahoru.😊
Odpovědět
@nikca92 Já teda nejsem odborník na královskou etiketu, ale Camilla na své svatbě s Charlesem závoj ani tiaru neměla. Díkybohu.
Odpovědět
Je to prostě krása https://youtu.be/BHOe5cUjAmY :-o , chtěla bych taky :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, každopádně o Megan ještě hodně uslyšíme...myslím si, že je nesmírně emancipovaná a chytrá a se srdcem na pravém místě....bude bojovat jako lvice za různá práva a v charitě dle mého taky hodně pomůže...🌸🌸🌸
Odpovědět
Profilova fotka
@beruska0077 ..já už tak proplakala celou sobotní svatbu😂...tenhle moment byl Ten nejočekávanější 🤗👌🌸pohádka😘..
Odpovědět
Profilova fotka
..oslava narozenin tchána jen pár dnů po její svatbě...zde zvolila upravený make-up a upravené vlasy... .....a opět krásná🌸
Odpovědět
Profilova fotka
..na netu, již koluje tahle verze ...😂....tak kterà se vàm líbí víc?
Odpovědět
@stastnevdana Jenže Camilla neměla ani klasické svatební šaty, čili těžko by k tomu co měla na sobě mohla mít závoj a tiáru. Jejich svatba byla vzhledem k okolnostem pojata celkově jinak, navíc ve svém věku by v šatech se závojem vypadala opravdu hloupě. To mi nepřijde jako relevantní srovnání.
Odpovědět
Mě se Meghan líbila moc. Jak už tu někdo psal - vdávala se podruhé, tiára a dlouhý závoj byl zřejmě skoro povinností (a to bylo snad jediné, co se mi úplně nelíbilo). A šaty se mi líbí vlastně čím dál víc :) Líčení moc neposoudím, podle mě je krásná od přírody, na co sahat po make-upu. Jen účes mohl být preciznější, ale myslím, že s ním hodně mával ten dlouhý závoj. A k průběhu (viděla jsem jen ze záznamu) - Harry byl kocour a strašně se mi líbilo, jak svoji nastávající úplně hltal :-) Asi se fakt zamiloval :-)
Odpovědět
@nikca92 Já je nesrovnávám, ale poukazuji na to, že v případě starší nevěsty a druhé svatby závoj zřejmě povinný není. Ovšem tady možná hraje roli to, že tohle byl církevní sňatek. Těžko říct. Ale mně osobně to v jejích 36 letech a na druhé svatbě vadí.
Odpovědět
Profilova fotka
presne, maji pouze obcansky snatek s cirkevnim pozehnanim. Navic ji bylo skoro 60. To by byl spis vysmech, kdyby mela tiaru a zavoj.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?