Mám se nechat na svatbu nalíčit od kosmetičky?

Profilova fotka
Ahojky, přemýšlím jestli se mám na svatbu nechat nalíčit od nějaké kosmetičky nebo jestli mi postačí šikovná kamarádka. Je velký rozdíl v líčení od profesionála a od kamarádek?
Odpovědět
1
2
Pokud kamarádka není profesionálka, pak obrovský ...
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusi byt rozdil v praci,ale materialu.Ja se licila sama,ale vybava me stala nekoli tisic:-( A fakt mi makeup drzel a byla jsem spokojenejsi nez kdy me nekdo licil.Ale pro me je to zabava a konicek takze ty penize byla takova investice do me:-D Kdybych ty pripravky pozdeji nevyuzila tak je nekoupim a necham se licit visazistkou.
Odpovědět
Já s prací vizážistky nebyla vůbec spokojená. Nakonec jsem si nakoupila za cca 2200 Kč kvalitní kosmetiku a nalíčila se sama. Drželo vše ok, na fotkách prý není poznat, že jsem se líčila sama a všichni mi to chválili. A já se cítila být sama sebou...
Odpovědět
Chce to vizážistku, co se tím živí. Jen ta, ti ten make - up udělá tak, že ti CELEJ den vydží, mně držel tak perfektně, že i když jsem celej obřad plakala, tak na focení nebylo třeba předělávek a úprav. Takže rozhodně jdi do kosmetičky, ta cena, co za ní dáš je jen krůpěj v tom všem, co za svatbu platíš. Princezna jseš jednou! Tak si to uží.
Odpovědět
@glock Já měla profi vizážistku a stálo to za prd. A líčila jsem se sama a drželo to úplně stejně jako od ní. Takže ono to není až tak jednoznačné...
Odpovědět
Profilova fotka
@glock CELEJ den ti vydrzi, i kdyz si ho udelas sama. Zalezi na tom, jakou mas kosmetiku, ne ci ruka to na tebe patla ;-) na "vydrzeni" doporucuji fixacni sprej.
Odpovědět
Líčila jsem se sama, make-up vydržel do noci bez toho, že bych ho musela upravovat ;-) . Zálěží na tobě, já jsem chtěla od vizážistky a aby to bylo "wow" - změna, ale když to manžel uviděl tak vůbec nadšený nebyl, naopak. Bohužel. Takže jsem se malovala sama. Sice vypadala jako já ( :-D ) obyč, ale jak píši - líčení drželo perfektně! A to jsem i slzela. A zas tak drahé nebylo ;-) .
Odpovědět
@marcelahall Každá máme na věc jiný názor......fixační sprej jsme použili.....Já napsala svůj názor tazatalce a dál se o tom nehodlám s nikým bavit, mám velké starosti a nemám náladu se s někým přít o pravdě....
Odpovědět
Profilova fotka
@glock V pohode, nikdo se tu s tebou nepre. Taky jsem napsala svuj nazor, takze hlavu vzhuru. Kazdej ma lepsi a horsi dny, ale tohle si vazne nemusis brat osobne ;-)
Odpovědět
hm, zalezi ako sikovna si Ty a vies sa dobre nalicit a zavisi od sikovnosti kozmeticky ci kamaratky. Moja osobna skusenost - kozmeticka a zaroven kamaratka ma nalicila desne. Nebola som to ja, farby mi nesadli a nehodili sa mi k pleti, celkovy dojem bol nanic. Prve co som spravila po prichode domov bolo strcenie tvare pod vodovod. A opravila som si to po svojom, tak ako sa len ja poznam. Takze bud si niekoho dobre preklepnes a ten si da zalezat alebo sa skusis cvicne nalicit sama. Umenie spociva najma v kvalitnom mejkape a dobre zvolenych farebnych tonoch. Nepotrebujes na sebe masku z divadelneho mejkapu, ktory napr. nacapala na tvar mne ta kozmeticka. Celkove licenie by malo dobre vyzerat okrem fotografii aj v reale, na dennom svetle. Za dalsie, vzdy sa da primalovat a doupravit, staci mat vecicky po ruke. Nechapem ten trend natret si na tvar nestieratelny plech, ktorym nepohne ani potapanie. Posobi to umelo, neprirodzene.
Odpovědět
@marcelahall Já vím, ujelo mi to, omlouvám se.....fakt nemám dobrý období, tak ještě jednou pardon :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@glock V pohode ;-) Hlavne, at je brzo lip.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já se třeba na ples dokážu nalíčit pěkně a baví mě to, ale právě v den D bych chtěla vypadat naprosto dokonale, ale právě jsem od některých kamarádek slyšela docela dost kritiky, jakože byly přepatlané, nespokojené a tak. Vzhledem k tomu, že ženich je spíše na přírodní krásu tak bych chtěla vypadat přirozeně. Musím to asi ještě promyslet :-)
Odpovědět
@kacenka115 Tak když už, tak to bude chtít zajít za víc kosmetičkama :-) Hoď nám sem fotku, jak by ses chtěla namalovat sama :-) Třeba to bude paráda :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@glock To ještě úplně nevím :-D svatbu mám až v dubnu, ale snažím se vše vyřídit do Vánoc než mi začne zkouškové období. Ale moc děkuji za rady, ještě to promyslím a uvidíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@glock teda to by se chudinka nedoplatila, kdyby měla zkoušet x kosmetiček :-D
Odpovědět
Ahoj, sama za sebe rozhodně doporučuji profesionální kosmetičku, líčení ti zafixuje speciálními přípravky a vydrží opravdu pak celý den, a navíc profesionální kosmetika je sama o sobě kvalitnější, než ta spotřební, co koupíš v obchodech. Já na svatbě z finančních důvodů šetřila, ale kosmetičku jsem měla profi a vůbec nelituji investice.
Odpovědět
@befffana Přesně z toho důvodu jsem původně chtěla kosmetičku. Nakonec to neklaplo a víš co? Nalíčila jsem se líp, jak když mne líčila ona a drželo to celý den....a to fest...
Odpovědět
Profilova fotka
Pro mě je rozdíl taky obrovský. Pokaždé když mě líčila profesionálka, jsem to nebyla já. Samozřejmě po zkoušce si ji asi nadiriguješ, ale určitě budeš vypadat jinak než normálně vypadáš. Můj muž měl hrůzu z toho, že si bude brát někoho jiného než s kým chodil a s kým bude žít :-D tak jsem se napajcovala sama a dokonce ještě o dost méně, než se líčím normálně a spokojenost veliká. Jasně že bych mohla být profesionálně vyretušovaná a vybarvená, fotky by určitě byly nádherné, ale takhle jsem to prostě já, s pihama a vráskama ;) Pokud máš nějaké zkušenosti a čas si to párkrát nanečisto vyzkoušet, tak za mě vyhrává domácí péče ;)
Odpovědět
@chris_n Některé mají zkoušku zadarmo,.
Odpovědět
Profilova fotka
@glock jeeee, takovou bych chtěla najít ;-)
Odpovědět
@chris_n No jo, to bys musela být z Plzně Pražačko :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tedy, já musím říct, že naopak už se moc těším na péči kosmetičky/vizážistky. Vždyť přeci správná vizážistka má umět vyzdvihnout Vaše přednosti, zakrýt nedostatky a ne, jak zde některé píšete, změnit Vás k nepoznání... :-( S vizážitskou zkušenost mám, byla jsem v její péči před profi focením a musím říci, že sama bych se takto krásné nenamalovala, a to si dokáži s kosmetikou hodně pohrát, ale takhle krásně zvýraznit lícní kosti, zúžit nos apod, to si asi člověk sám neudělá. Toť můj názor...
Odpovědět
Profilova fotka
@glock pchh :-D doufám, že je to jen legrace...
Odpovědět
Profilova fotka
Já se sama umím nalíčit pěkně, ale i tak si vezmu kometičku/vizážistku. Chodím k ní na kosmetiku už dlouhou dobu a říkám si, že v den D chci mít klid a pohodu, že mě někdo nalíčí, někdo mě učeše, obleče a tak. Nechci mít stres, bude se mi klepat ruka a to by ty linky nebo řasenka tedy vypadaly. :-) Takže já to řeším spíš z důvodu vlastní pohody a lenosti v den D. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Ja myslim,ze udela ale chce to cvik a vedet co mas delat...A uprimne to casto nevi i tzv.vizazistky:-( Jestli jsi nasla dobrou mas stesti...je to tak kazda 20;-)
Odpovědět
@chris_n Jasně, moje rodina pochází z Prahy, nejsem patriotka, nemám nic proti žádného městu :-) ;-)
Odpovědět
@buldok To jsi šikulka! Já měla ještě celkem viditelné jizvy na rtu, takže jsem potřebovala hoodně výrazné oči, takže jsem byla ráda, že jsem měla profesionálku a navíc celou dobu " při ruce", takže mě občas dortěnkovala :-), a namalovat sama bych se nezvládla, nějak mě to nenaučily :-D . Hodně štěstí v manželství!
Odpovědět
Profilova fotka
právě se docela bojím aby to k něčemu bylo když jsem z maloměsta, ne každá vizážistka je dobrá, ale kámošky mi nějaký doporučily takže by to asik stálo za zkoušku, uvidím co na to ženich, rozpočet atd. :)
Odpovědět
já asi seženu kosmetičku raději. sama s tím nemám mnoho zkušeností, ať to v důležitý den nepokazím a kamarádky třeba také tolik nemají zkušenost. jen nevím zda řeknu své kosmetičce-s líčením nemám s ní zkušenost- nebo jinde.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?