Líčili jste se sami na svatbu

Jakou kosmetiku jste použili,aby Vám to vydrželo celý den?
Odpovědět
Líčila, svou běžnou, jen sem si dokoupila paletku korektoru. Nijak jsem to nepřeháněla, aby se mi to přes den nesvezlo po obličeji dolů :-) Nebylo vedro, tak celé líčení vydrželo v pohodě až do večera.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se každý den líčím tak, aby to vydrželo do večera stále pěkné, takže jsem použila svou sbírku :) báze pod stíny a 16h rtenka to jistily :)
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Můžu se prosím zeptat jakou bázi používáte?
Odpovědět
Vydráždila jsi mě k aktualizaci mého alba :-D http://www.beremese.cz/blog/nase_ema/...
Odpovědět
a jaké makeupy a podkladové báze používáte?
Odpovědět
@shenna Já to, co mám v tom albu. Jako bázi toto http://www.beremese.cz/blog/nase_ema/..., na nos http://www.beremese.cz/blog/nase_ema/..., pod stíny http://www.beremese.cz/blog/nase_ema/... a mejkap http://www.beremese.cz/blog/nase_ema/... S tím mejkapem jsem teda hodně spokojená, ale to neznamená, že musí sedět každému, každý má jinou pleť, potřebuje jiné krytí atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@lilous89 v tuhle chvíli mám bílou od W7, dobrá je taky od Milani, tyhle dvě můžu rozhodně doporučit,....
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Moc děkuju, nějak se pořád nemůžu rozhoupat kterou pořídit, tak sbírám tipy :-)
Odpovědět
Ano, licim se na svatbu sama, koupila jsem Max Factor Face Finity bazi pod makeup, ostatni pouziju bezne veci co pouzivam, BB cream, korektor, make up pro mastnou plet na nos :) a pudr. Nekolikrat jsem to pred svatbou vyzkousela, abych si byla fakt jista, ze to vydrzi cely den a na co si dat bacha. Doporucuji of Maybelline ocni gelove linky Lasting drama, jsou az tak moc lasting, ze se mi hodne tezko odlicuji :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?