LÍČENÍ PUDR-prosím poraďte

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím poraďte.. .Je mi 44 let, moc se nelíčím, byla jsem u vizážistky, tak prosím posuďte a napište Váš názor na mé líčení. Mám problém s tím, že po líčení mi vylezly oční vrásky ještě víc než je mám obvykle. Vizážistka mi dala podkladovou bázi pod make up, make up a nakonec pudr. Může to být třeba pudrem? Přiznávám, že v líčení se nevyznám. A pak ještě jestli se můžete vyjádřit ohledně účesu, hodí se k šatům? Změnily by jste něco? Příčesek mám proto, že mi po vážné nemoci vypadaly vlasy, ještě ho bude nějak dobarvovat....Šatičky neměním, do těch jsem se zamilovala :-D Děkuji moc Monča
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se vyfotit jak se usmivate a bude to dokonale;)vsechno bych nechala takto;)sekne vam to;)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, pudru se určitě nebojte. Dělá se to i kvůli focení, člověk se po blesku opravdu leskne, i když se v reálu neleskne vůbec. Spíše si myslím, že v oblasti čela by mělo být pudru více. Jinak Vám to moc sluší, hlavně na posledních 2 fotkách :-).
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že vám to moc sluší...jsem zastánce přirozené krásy, kterou bez debat máte a hlavně pokud je vaše okolí zvyklé, že se moc nelíčíte, rozhodně bych víc nepřidávala. Já pro změnu používám jenom pudr a myslím že tím to nebude, spíš celkově tím makeupem. Nechte vše tak jak je, alespoň nebudete vypadat jako vosková figurína, ale jako normální krásná ženská. ;-)
Odpovědět
Jestli ti vynikly vrásky, je chyba spíš v bázi nebo korektoru.
Odpovědět
@monus124 účes je krásný. Líčení Vás dělá starší. Neměnila bych základ (fixaci, make-up, pudr), ale víc si vyhrát s korekcí obličeje, ubrat tmavé stíny a tmavou linku, rozjasnit oční okolí i nosoretní rýhu.
Odpovědět
@monus124 na muj vkus moc tmave oboci, ale co člověk to nazor.... vrasky pod ocima myslim ok.... saty krasne a uces super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Účes i šaty jsou moc pěkné. Líčím se celkem dost, a Váše líčení mi přijde moc pěkné, možná jen horší fotka :-)
Odpovědět
Mě se účes i šaty líbí moc. Co se týká líčení, řekla bych, že méně je více. Na fotce, kde jste nenalíčená (nalíčená jemně), vypadáte svěžeji a mladistvěji :)
Odpovědět
Profilova fotka
saty su krasne, schvalujem :) a co sa licenia tyka tak som jeho dost silny odporca a myslim ze vas to spravilo o cosi starsiou. myslim ze s jemnym licenim by to bolo ovela lepsie, uplne by stacila maskara a suhlasim s denninka22
Odpovědět
Vrásky jsou jemné a jsou-li ty vějířky od smíchu, tak tohle bychom si měly přát všechny, jako známku spokojeného života. Řiďte se hlavně tím, jak to cítíte Vy, i když i mně přijde, že obočí máte zvýrazněné až moc. Mně vizážistka doporučila, abych si nechala podtrhat obočí, že ho mám prý moc široké, moc se mi nechtělo, popravdě mně se moje obočí líbí, ale objednala jsem se ke kosmetičce, jenže cestou tam jsem zůstala trčet v zácpě, kde se mi to ještě nestalo, že bych tam čekala, takže jsem přišla pozdě a slečna mi říkala, že už na mě nemá čas, protože ji přišla po mně objednaná zákaznice, což chápu a beru to jako znamení, že to vytrhávat nemám, jsem spokojená, tak jak ho mám nyní a vizážistka si s tím bude muset poradit, jde o mou spokojenost a ne o ulehčení její práce. A Cara si na svém obočí udělala kariéru, tak co. 8-) Takže jestli chcete jemnější líčení, tak to vizážistka musí přizpůsobit Vám a ne na Vás malovat jako na zajetou šablonu, co malovala x-krát. Šaty k Vám ohromně pasují, dala jste na svůj instinkt a je to paráda!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych dala jinou rtennku a oboci mi prijde mozna dost tmavy, pokud neni takhle prirodni, jinak pricesek bych absolutne nepoznala, v ucesu je zakomponovan moc dobre a saty jsou krasny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,myslim ,ze si moc krasna zenska.Saty a vlasy super ,make-up taky ,rtenku bych mozna zvolila vic do oranzova nez takovou ruzovou(ruzova ti slusi ,ale dela zluty zuby na fotkach),jak jsi psala ze nejsi zvykla...to chapu ,ale na fotkach ,jemnd liceni neni videt,je traba pridat.... .Takze styl a sila liceni o.k. jinak jestli si v ty hnedy pripadas unavena a starsi (ja to tak mam.),tak zkuste modrou tmavou je jemnejsi nez cerna ,ale takova svezejsi nez hneda.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, účes je moc pěkný a sluší ti. S líčením je třeba si ještě pohrát. Víc rozjasnit a nedělat tak tmavé obočí.
Odpovědět
Profilova fotka
Me se taky tak libite :-) a tipovala bych vam tak Cca o 10 let mene, nez vam je. Nestli bych neco menila, tak nemit tak vyrazne oboci, ale jinak super :-)
Odpovědět
účes je úžasný :)
Odpovědět
No, mně přijde, že líčení tě dělá zbytečně starší. Z té fotky v šatech je vidět, že na svůj věk vůbec nevypadáš, tipla bych ti 35. :) Já bych osobně vyměnila vizážistku. Obočí je příliš tmavé, tvar očí ti zbytečně zvýraznila směrem dolů, ale na druhou stranu to není zase taková hrůza, to zase ne. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moniko, dobrý den, děkuji za Vaši zpárvu a důvěru. Co se týká Vašho líčení: V první řadě souhlasím s příspěvky výše-jste krásná žena, máte sama o sobě hezky tvarovaný obličej i kontury. Obecně-líčení viz.foto mi přijde zbytečně výrazné. Ubrala bych na všem-.počínaje obočím. Tvar obočí udává celkový výraz obličeje, a pokud je takto zvýrazněné a vykreslené, zbytečně to vytváří nepřirozený dojem. Volila bych spíše přirozenější a nenápadné stínování pro vyladění tvaru. Líčení očí-volila bych spíše matnější stíny, nikoli perleťové, obecně perleťové a lesklé stíny přidávají na věku a zvýrazňují vrásky. Přirozený mat v odstínech tělové, hnědošedé (tzv.taupe), možná lehce prosvětlit perletí vnitřní koutek oka. Rty-to samé, viz.oční stíny. Rozhodně bych vyměnila rtěnku-tento perleťový efekt plus odstín mi evokují doby 80.let a vypadají lehce lacině v celkovém vyznění spolu s líčením očí. Volila bych rtěnku lehčí textury, hydratující a vyživující, která bude vypadat přirozeně, tedy žádný zvytečný třpyt a lesk. Odstín malinový, ale spíše pro dodání "šťavnatého vzhledu". Co se týká make-upu-záleží, jaký typ pleti máte. Pokud je Vaše pleť spíše silnější, se zvětšenými póry a má tendenci se lesknout a máte pocit, že během dne make-up nevydrží a lesknete se, pak je to pleť mastná, případně smíšená (tzv.T-zóna) a tam bych v první řadě volila péči (denní/noční krém) pro tento typ pleti, abyste zregulovala tvorbu kožního mazu. Pro takový typ pleti bych doporučila lehký makeup, který příliš nezvýrazňuje póry/jemné vrásky, ideálně určený pro smíšenou až mastnou pleť, případně make-up tuhý/pěnový se zmatňujícím efektem. Na trhu je jich mnoho. Pudr ano-ale opět pozor na množství, nechceme vytvořit efekt masky (a tím se i zvýrazní vrásky, jak jsem již psala). Takže pudr nanést ideálně sypký, zmatňující, pomocí štětce, aby pleť mohla dýchat. Snad jsem Vám takto zodpověděla Vaše otázky, pokud Vás ještě něco zajímá, ptejte se:-) Hezký den, Terezie
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčátka, hrozně moc děkuji, že jste si daly tu práci a poslaly pár rad. Takže abych to jako laik shrnula.... - po nemoci mi obočí hodně vypadlo, mám v něm mezery, takže na kosmetice si ho mám nechat upravit a dokreslit, ale mám říct, že chci světle hnědou barvu ne černou barvu ( těch pár chloupků co mám vlastních má barvu světle hnědou) - měla bych si říct o oční stíny, které jsou matné, stejně jako matnou rtěnku - podkladovou bázi dát, make up taky, ale ne moc hutný a krycí, spíš lehčí, pudr ano, ale pod oči jen v menším množství, víc pudru dát na čelo, aby se nelesklo - rozjasnit oční okolí a nosoretní rýhu....čím ? - no a teď moc nerozumím tomu, co je myšleno tím : víc si vyhrát s korekcí obličeje ?,Myslíte, aby mi nějak zamaskovala ten bambulkový nos ??? :-D Ještě posílám poslední fotku, taky není moc kvalitní bohužel, vizažistka mne líčila ve 20 hodin večer, ale psaly jste mi do vzkazů, že mám poslat fotku se zavřenýma očima,ať jdou vidět stíny...přes zprávu fotku neumím odeslat tak musím tady, krásný víkend všem
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 noo čelo se leskne a oboci je za me az moc vyrazne...
Odpovědět
taky bych lehce ubrala obočí a vyměnila rtěnku za jinou růžovou, vůbec celé se mi to zdá nějaké nedodělané, hoď sem fotku bez makeupu
Odpovědět
Profilova fotka
Leskne se čelo i stíny-viz.můj příspěvek výše, rozhodně bych volila matné stíny a úplně jiný odstín rtěnky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?