Líčení-prosím poraďte

Profilova fotka
Ahoj holky, byla jsem u profi vizážistek, výsledek nebyl podle mého očekávání, vím, že to se mnou není jednoduché-po nemoci nemám souměrné oči, ale i tak jsem se cítila velmi špatně. Prosím o posouzení...díky Takže první profi vizážistka
Odpovědět
Profilova fotka
Posílám druhou vizážistku
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusím třetí....
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Poslední jsem zkoušela já.....nevím co bych tam měla ještě upravit, radím se s jednou milou vizážistkou přes internet, tak jsem se dopracovala alespoň k tady tomu. Díky moc za radu, svatba je za 3 týdny....
Odpovědět
Profilova fotka
no, nemuzu si pomoct, ale nejvic se mi libi to tvoje liceni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jen trochu vic prepudrovat celo a nos, at nejsou odlesky na fotkach :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No,zrovna jsem dneska koukala na tvuj profil,ze uz jsem te tady dlouho nevidela a kuk,jsi tu.Urcite to tvoje,100%.
Odpovědět
Profilova fotka
To tvoje je nejlepší! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky, mám ale pocit,že ten make up je přiliš světlý a nevím co s rtěnkou :( stíny jsou růžove a trochu světle hněde, ale růžová rtenka mi připada na mne ujetá, je spíš pro mladší?
Odpovědět
taky bych nechala to vlastní... třeba to první mi přijde opravdu strašné na vizážistku.
Odpovědět
To Tvoje je moc krásné, něžné a hezky Ti rozzářilo oči. Opravdu Ti to moc sluší.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím souhlasit - poslední osobní líčení je nejhezčí ;-) První vizážistka si nemůže říkat vizážistka - toto není svatební líčení. Důležitý je, aby se člověk - hlavně nevěsta cítila ve svůj den úžasně, uvolněně, v pohodě.... Poslední líčení opravdu nejlepší :-) Rtěnka mi nepřijde ujetá, je to o nezvyku, růžová sluší všem generacím, jen vybrat správný odstín (světlejší, sytější, podpř. i podostín). Popř. zkusit nějaký lesk.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Bohužel musím souhlasit, že líčení na prvních fotkách je absolutně mimo a pokud si paní, co Vás líčila říká profi vizážistka, tak to je opravdu smutné :( Vám zcela jistě bude slušet jemnější líčení, nic tvrdého - jemné přírodní barvy. Nicméně na posledním obrázku, kde jste se líčila sama bych jen na líčení očí použila perleťové stíny maximálně na pohyblivé víčko, výše už pouze matné stíny, totéž pod obočí. Obočí bych ještě krásně změkčila, pořádně ho pročešte hřebínkem - bude působit přirozeněji :-) Rtěnka se mi na Vás moc líbí. Přeji hlavně ať se v líčení cítite jako ve své kůži a hlavně ať si svůj den D pořádně užijete! Držím Vám palce :-)
Odpovědět
Néééé, ta růžová rtěnka je krásná! Nádherně ti rozzáří obličej, ty světlé rtěnky jsou k tvojí světlé pleti a blond vlasům hrzně nevýrazné.
Odpovědět
Profilova fotka
I mně se nejvíc líbí to tvé vlastní líčení :-) Opravdu ti to sluší! Jen, jak už bylo napsáno, víc přepudrovat. A myslím si, že takhle světlý make-up je akorát.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc, zkusím to ještě jednou, dám si pozor na ty lesklé stíny a fotečku tady z dovolením zase přidám ;)
Odpovědět
První, ale víc bych ho zvýraznila. Je takové vyblité. A udělala bych sytější linku.
Odpovědět
To poslední, vlastní, se mi líbí taky nejvíc. Prakticky vše už bylo napsáno - přepudrovat, pod obočí matný stín, obočí trochu jemnější. Rtěnka se mi moc líbí. Podle fotky bych se nebála bronzeru / modelačníhi pudru k linii vlasů a na zvýraznění lícních kostí, plus bych trochu přitvrdila s tvářenkou (třeba do broskvova, aby to nebylo přerůžovělé). Dohromady s účesem a šaty to bude super.
Odpovědět
Tvoje vlastní líčení je jednoznačně nej, ty ostatní ti zbytečně přidávají roky.
Odpovědět
trpytive stiny byste vubec pouzivat nemela....pridavaji leta/vrasky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky můžu se zeptat, co tohle líčení???? Mám pocit, že mi zatím sluší nejvíc? Nějaké rady? Moc děkuji, já to za těch 14 dní nakonec natrénuji a vdám se :D
Odpovědět
@monus124 s růžovou je u modrých očí problém, vypadají pak plačtivě, řeší se to tedy tak, ze se oko orámuje tmavě hnědým nebo černým stínem/tužkou. Jinak zkuste hnědé studené matné stíny a pokud se Vám to bude zdát obyč, přidejte malinko barvu....Důležité je to oko aspoň trochu orámovat tmavším stínem a rozmazat do ztracena. Jinak myslím, že jste šikulka a zvládnete to :) Držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Obočí perfekt. Ale oči bych být Vámi jemně orámovala hnědou tužkou, nahoru jen tenkou linečku k řasám a dole jen lehce rozmazat do ztracena, hlavně jemně. Ten růžový stín na horním víčku bych ale úplně vypustila... Pokud na něm trváte, použijte ho maximálně pouze na pohyblivé víčko, výš než je oční záhyb určitě ne. Ta perleť jen zvýrazňuje převyslá víčka :( Do očního záhybu a malinko nad použijte matný, nějaký neutrální hnědý stín. Tím nemůžete nic zkazit. Nicméně nevytahovala bych ho už tak vysoko... Snad se nebudete zlobit za mé rady. Hodně štěstí, držím vám palce.
Odpovědět
Profilova fotka
@luciesen děkuji jsem vděčna za jakoukoliv upřímnou radu, která mi pomůže. Chci se zeptat,pokud by ta ružová byla na pohyblivém víčku,tak nad tím by měl být světle hnědý nebo tmavě hnědý matný stín? A pokud bych růžovou vypustila úplně tak s tou samotnou hnědou jak naložit? Na pohyblivé víčko tmavou nahoru sv.hnědou? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lea212 děkuji, za radu, do té hnědé přidat jakou barvu? Divala jsem se na líčení na videu,přiznávám je to pro mne španělská vesnice,jen jsem snad dobře pochopila,že světlejší barva ve vnitřním koutku a ve vnějsím tmavší. Ale nevím jak to je s hnědou- pohyblive víčko a nad ním. Tmavá-světlá? Všimla jsem si,že těsně pod obočim je skoro bílá? Vím,že takhle na dálku je šílené radit, ale za 12 dní se vdávám a na další PROFI prostě nemám :(
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli jsem se dobře vyjádřila,takže varianta 1. Na pohyblivé vičko dám růžovou, na vnitřní koutek taky svetle ružovou,vnějši tmavě hnědá,nad pohyblivé víčko hnědá-ale jaká? A pak varianta 2 pouze hnědá a tam jsem v lese úplně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 ja bych nenechavala jen ruzovou, je ji tam moc, ja bych dala do vnejsiho koutku nejakej jinej stin, svetle hnedej,sedej nebo neco podobnyho ab to nebylo jen cely ruzovy. ;-)
Odpovědět
@monus124 nejdříve nanesete bazi pod ocni stiny na cele vicko az klidne pod obočí, potom celé vybarvíte světlým stínem - bílý nebo tělový, potom o vnějšího koutku tmavý matný stín a mírně prostínovat i ohyb oka. Do vnitřního koutku a pod obočí můžete dát malinko perleťového nebo lehce třpytivého stínu. Na pohyblivé víčko potom trošku té růžové. Nebo můžete nechat bez barvy.... Tím, že si dáte ten světlý stín na celé to oko, Vám to bude i lépe držet...určitě nezapomeňte i na tu bázi.... jo a přidala bych malinko tvářenky.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji vyzkouším
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, tak pokud teda uz neni po svatbe, tak to vase liceni, kde jste na to sla sama se mi libi, jak tu psala luciesen tak bych taky pod oboci zvolila spise matny svetly - lepenez uplne tvrdy bily odstin lehce bezovy - tzv. nahy ten muzete proti lesku nanest pod vsechny stiny lehounce i na pohyblive vicko, tesne pres primer. pak bych dala jemne ty vase barvicky a spis tu ruzovo lososovou jak mi ten odstin tedy na fotkach prijde na vnejsi koutek pohybliveho vicka a kousek vyse jak to mate a pak tento odstin smichala s onim hnedym budou pak spolu lepe ladit a vytvori plynuly prechod stinu. Mozna bych dokonce doporucila jemnou linku hnedou nebo tmave sedou, ktera nepusibi tak tvrde jako cerna a trosku zdurazni oko. Jinak musim souhlasit s ostatnimi, ty vytvory vizazistek jsou fakt hruza... ostuda ze za to nekdo chce penize... Co bych doporucila, kouknete na youtube.com svatebni makeup pro blondynky atd a kouknete tam urcite najdete zeny ktere maji podobnou barevnost oci/vlasu/pleti a kdyz pak vizazistce reknete mam takovou predstavu, takhle se licim sama - dojdete tam s vasim licenim at vidi co umite tak si nedovedu predstavit, ze vas jeste nekdo muze tak ,,zmasakrovat,,. Takze za me Vase je fakt lepsi - coz vas muze uklidnit, ze kdyz bude nejhur zvladnete si to nalicit doma sama na kolene... a nebojte se rict co ocekavate a co nechcete. Preju vam aby jste si uzivala vasi krasnou svatbu!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?