Líčení padlé víčka

Ahoj holky, nemáte nějaký tip na líčení pro padlé víčka? Jaké je nejlepší? Svatbu mám do fialova, tak si představuji něco do té barvy, ale mám obavu e je to asi fuk když to stejně skoro nebude vidět :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Však když budeš mrkat, líčení vidět bude :) Zaměřila bych se hlavně na řasy a prozářila vnitřní víčko :) A holt budeš muset hodně mrkat, aby šly vidět i stíny :))
Odpovědět
@wikyh efektní je i líčení na spodní víčka. Ale svěřila bych to vizážistce, abys pak neměla místo krásného líčení monokly.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@miska812 to se asi umrkam :-)
Odpovědět
Ahoj. Mam taky spadlá víčka a dočetla jsem se, že tmavý stín se má nanášet přímo na očnicový oblouk ... Jinak jsem dnes byla na zkoušce líčení u jedné paní, co líči už 4 roky ... S kosmetikou Mary Kay ..... A byla to katastrofa! Raději se nalíčím sama. Pozor na tyhle " profíky ".
Odpovědět
Profilova fotka
@wikyh Haha :) Promin, byl to spíš fórek :) Neboj se, profík by si s tím měl poradit :) Já bych klidně i použila linku na spodní víčko :)
Odpovědět
Na převyslá víčka je důležité použít horní stín tmavší barvy, matné barvy a nanést ho na celé pohyblivé víčko i nad něj(na tzv. převyslou část). Tím se opticky "zatlačí do pozadí". Dále, vyvarovat se horních linek a co nejvíce natočit řasy, jak už tady bylo řečeno. Ve Vaše případě bych ještě zvýraznila obočí, prosvětlila vnitřní koutek a vnitřním linkách bych se na Vašem místě vyhnula úplně. Snad jsem aspoň trochu pomohla :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?