Líčení na svatbu za 600,- moc nebo málo?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám možnost mít kosmetičku, která by mě nalíčila na svatbu za 600,- ( v ceně je jak zkouška líčení tak i líčení samotné v den svatby) líčení maminky či svědkyně by vyšlo na 300,- . Co si o těchto cenách myslíte? Jsou tyto ceny v "normálu"? Díky za názor
Odpovědět
1
2
@sjenna Ahoj, záleží asi odkud jsi, ale moje kosmetička z Havlíčkova Brodu dělá svatební líčení za 350,- včetně zkoušky. A rozhodně nepatří mezi "béčka".
Odpovědět
Budu se nechávat líčit v Olomouci... tak právě nevím, ta cena se mi zdá docela vysoká... :-|
Odpovědět
@hanajdesign Pravě, že z Olomouce, tak se mi to moc nezdá...
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to je levné. Já platila za líčení včetně zkoušky 1200,- Kč (Pardubice), ale nelituji.
Odpovědět
600 i se zkouskou mi prijde spis malo ... rozhodne ne hodne :)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít líčení v Brně, vč. 1 zkoušky 1000, - +případné líčení stavebčanů (svědkyně, maminka - běžné denní) za 200/osobu. Fakt záleží, odkud jsi, v rámci Brna jak jsem zjistila cenové relace, tak si za tuto cenu výskám! :-) A taky mi to přijde spíš míň než víc, těch 600, jestli je to vč. zkoušky ;-) A dojede k tobě domů? Já to mám i s dojezdem v rámci Brna (toto si myslím, že už je dneska snad standard, ale člověk nikdy neví...) @hanajdesign 350?? :-O to je ZADARMO! Vem si to je skoro hodina zkouška, 40-60 minut svatební líčení, tak na hodinu tak max. 180 Kč u tebe...a to jestli je samozřejmě na OSVČ a musí si nakupovat veškerý ty štětce, líčidla afixátory, které pokud chceš, aby byly kvalitní, tak stojí každé pěkných pár stovek, odvést sociální, zdravotní a daň...takže kdybych slyšela tuto cenu, spíš bych přemýšlela, co za tím je, že je to tak levné...ale pokud ji znáš osobně a jsi dlouhodobá zákaznice, možná ti dala slevu, nevím :-)
Odpovědět
Hele já jsem z malého města. Líčení v den zkoušky mne mělo stát 800 Kč, zkouška další 400 Kč. Při zkoušce otřes, navíc se pak paní kosmetičce stala nehoda a nakonec mne nelíčila - naštěstí. Líčila jsem se sama a bylo to tisíckrát lepší jak od ní, říkali to všichni...
Odpovědět
@sjenna dobrá cena
Odpovědět
@ninive211 jj cenu 600,- mám i včetně zkoušky. A paní za mnou nepojede ve svatební den domů, ale do svatebního studia, kde se budu jak líčit tak i oblékat. Samy my to navrhly, že to běžně klientkám nabízejí. Tak jsem toho využila, budu mít vše v klidu a od profesionálů... žádné stresy navíc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo já mám zkoušku za 150 a v den D za 500....takže mi to příjde normální i když nejsem zrovna z velkoměsta :))
Odpovědět
600Kč za líčení ve svatební den a zkoušku je dost dobrá.
Odpovědět
Profilova fotka
2500kč jsem platila já, takže nee 600kč je zadarmo:D
Odpovědět
Článek se načítá
600 mi přijde vážně dobra cena.. :-) a i ze zkouškou..
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 a kdo te bude licit? Ja jsem taky z Brna. Cetla jsem tady super recenze na Katku Hrabalovou,tak jsem ji kontaktovala,ale cena malinko vyssi... 450 zkouska a v den svatby 900 (mimo studio)...
Odpovědět
@sjenna No to je opravdu skoro zadarmo.Ja kdyz jsem nekoho zhanela tak chteli zhruba 600kc bez zkousky a teda narazela jsem i na vic.Jeste ze me bude licit kamaradka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@faminka slečna Kristýna (KIka) Valová, na FB ji lze najít pod MakeUp by Kika :-)
Odpovědět
@ninive211 No vážně 350,-. :-) Je to líčení u ní v salonu, ale kdybych chtěla, aby přijela ke mně domů, asi bude chtít jen cestovný navíc (8 km tam, 8 km zpátky). Není známá, ale tak to má v ceníku. A prý je dobrá. No ale na zkoušce jsem u ní ještě nebyla, tak uvidím. :-D http://www.kosmetika-duha.cz/cenik.aspx
Odpovědět
@sjenna jak už se tu psalo, záleží kde a to cenové rozpětí je opravdu dost různé :-) já jsem platila 1300, ale byla v tom zkouška a svatební líčení, kosmetika (vyčištění pleti + nabarvení obočí) a ještě decentní dolíčení mojí mamky :-) takže když od toho tak odečtu ten zbytek, tak bych se taky možná dostala na cenu okolo těch 600 (jen za tu zkoušku a líčení).
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs kde si se nechávala líčit?
Odpovědět
taky záleží na tom jaké líčení to je, já vizážistku měnila, protože u té levné jsem se po zkoušce zděsila, raději jsem si připlatila, to je jako se vším. Od levného nemůžeš čekat kvalitu...
Odpovědět
@chris_n u paní Janovské v Kolovratech.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs já právě sháním někoho na východě Prahy Mezi Jirnama a max. Říčanama :-) Má nějaký salon, nebo je na ní nějaký kontakt?
Odpovědět
Profilova fotka
@luuuciee to si nemyslím :-) Záleží na tom, kolik si ten člověk řekne za práci. Ne vždy je přímá úměra čím vyšší cena, tím vyšší kvalita. Vím o jedné slečně, co měla kvalitní kosmetičku, ale byla podle mě hrozně zmalovaná, na obličeji měla masku a nebyla to ona...
Odpovědět
@faminka bude mě líčit Romana Handlová, ale já jsem v Olomouci a ona též... tak to bude pro tebe asi nezajímavé...
Odpovědět
@hannnahs o tom, že zajdu na kosmetiku a nechám si ještě před svatbou vyčistit pleť a taky nějaké úpravy také uvažuju... jak tu čtu tu diskuzi, tak můžu být nakonec ráda za tu cenu :-)
Odpovědět
@chris_n posílám kontakt do IP ;-)
Odpovědět
@sjenna já jsem si taky nebyla jistá, jestli nějakou kosmetiku jo nebo ne, nikdy předtím jsem na tom nebyla :-) ale nakonec je to prý lepší, že ta pleť líp vypadá a i líčení víc drží. Je fakt, že krom rtěnky jsem nemusela vůbec nic upravovat, ani dokonce přepudrovávat, a to bylo přes 30 stupňů :-) ale jinak myslím, že všeobecně vzato, je těch 600 Kč ještě docela málo.
Odpovědět
Já si myslím, že je to dost. Mě moje kosmetička nalíčila za 450,- i se zkouškou a byla jsem spokojená, líčení vydrželo až do noci bez jakékoli úpravy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla zkoušku líčení u nás doma za 700 a líčení ve svatební den na místě,kde jsem se připravovala, za 1000 a bez jakékoliv úpravy to vydrželo až do 4h ráno :-)
Odpovědět
pokud chceš být nalíčená kvalitní kosmetikou, tak to prostě něco stojí, ale to si musí každý vybrat sám
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?