Líčení na svatbu, Strakonice, Písek. Víte o někom?

Profilova fotka
Holky, jsem bezradná, co se týká líčení. Nevíte o někom šikovném. Na netu skoro nic není kromě kosmetičky v Labuti ve Strakonicích a té jsem psala před týdnem e-mail, ani se neobtěžovala odpovědět.
Odpovědět
@ptjj Mamka má známou kosmetičkou v Písku, jestli víš, kde se tam říká Titanik, tak tam... řeknu si o číslo a pošlu :-) líčila mě na maturák a je fakt moc šikovná, pokecaly jsme si, milá...
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady jeee, tak to by bylo fakt super, kdyztak posli do IP, jsi moc hodna, diky. A myslis, ze by prijela me nalicit domu nebo to dela jen v Pisku?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já bych potřebovala nějakou holčinu, která češe i líčí :-) a hlavně aby byla ochotná se za mnou dopravit, ať už z Písku, Milevska nebo Příbrami. Nevíte? díky
Odpovědět
To nevím, ale každopádně Ti předávám info - jmenuje se Martina Kolářová, je v Písku v ul. Čechova 11, tel. 605 950 298, mail km.mk@seznam.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady ok, moc díky @smarty to bohužel nevím, mně češe moje stadardní kadeřnice
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych potřebovala nějakou šikovnou vizážistku z Příbrami. Cenově tak kolem 500,- Víte o někom? A také beru reference na kadeřnice v PB. Díky moc! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Pro ty, co narazí na tohle téma ve vyhledavači, musím sem přidat výbornou zkušenost s paní Vachoutovou ze salonu Kosmé v Písku, líčí skvěle a přijede i domů. Doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bude líčit Alena Vošahlíková, myslim, že je někde u gymplu v Písku? Dostala jsem na ni kontakt od kamarádky, co k ní chodí leta na kosmetiku a nemůže si ji vynachválit. Za zkoušku líčení chce 100kč, ve svatební den pak 250kč. Kontakt můžu dodat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Mě líčila jedna slečna z Písku, Klára Kotorová, opravdu moc šikovná, líčení mi vydrželo celý den a vlasy také. Je fakt super že máte obojí najednou a nemusíte si objednávat další lidi. Připadala jsem si jako princezna.... :-) Fakt skvělé.
Odpovědět
Ahoj Ilono 5525 prosím tě, mohla bys mi více přiblížit spolupráci s paní Kotovou? Budu se vdávat v dubnu a hledám někoho šikovného. Pokud by se mi to podařilo propojit budu moc ráda... Zajímá mne hlavně jestli je schopná poradit - na účesy moc nejsem tak nemam dostatečnou představivost.. Pokud budete mít někoho s dobrou referencí určitě beru doporučení, díky dámy!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?