Liceni na svatbu - JAKA JE NORMALNI CENA?

Mile nevesty, zajimaji me vase zkusenosti a hlavne ceny za liceni ve svatebni den. Mam sikovnou slecnu ktera si uctuje za zkousku i za liceni ve svatebni den 1000Kc. Jak se Vam to pozdava a jak jste na tom vy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla účes a líčení v jednom, tehdy mě to vyšlo na něco přes 1500,- byly v tom 2 zkoušky účesu a líčení a česání u mě doma. Dnes už má moje kadeřnice ceník 2500,- ale jsou v tom 3 zkoušky účesu, česání a líčení doma v den svatby a střih ženicha :-)
Odpovědět
To je celkem krasna cena a pred jak dlouhou dobou jsi mela svatbu? Jelikoz jak pises ty ceniky se asi rok od roku lisi :-( :-D :-) ... Ja mam stesti ze moje mamina je kadernice, takze nemusim resit kdo me v muj den ucese :-)
Odpovědět
Profilova fotka
600 i se zkouškou, slečna byla uzasna, vše vydrzelo hodne dlouho 😊
Odpovědět
Já platila 500 Kč zkoušku (zkouška líčení a rychlozkouška účesu, který se mi stejně líbil hned na první pokus, takže jsme nic další už nezkoušely). V den svatby jsem platila kolem 1500 Kč (nevím přesně, zaplatila mi to maminka jako jeden z dárků od ní) - líčení, nalepovací trsíky řas, účes + výztuž.
Odpovědět
A smim se zeptat odkud jste?😊, jelikoz v Praze kde ja bydlim je samozrejme "blaze" tak se mi ty ceny zdaji krasny co jste daly za ty sluzby 😁
Odpovědět
musela jsem kouknout do archivu ::D zkouška líčení byla 350, líčení na svatbu 990, ale v tom byly i řasy a laser den předtím, takže cena krásná... no, ale bylo to daleko předaleko od Prahy, Uherské Hradiště
Odpovědět
Profilova fotka
Me vychazi liceni a uces vcetne jedne zkousky na 2000 Kč. A kazda dalsi osoba liceni za 400 Kč. Takze se bude licit jeste maminka, druzicka a svedkyne.
Odpovědět
Holky Středočeský kraj. Liceni zkouška 300 samotný liceni 1500. Cena se dost liší kosmetikou jakou dotyčný používa. Berte ty co maji mac dior bobbi brown, HR inglot atd. Kdo lici mary kay je všechno pres kopírák.
Odpovědět
Platila jsem za líčení včetně zkoušky 400 Kč. Make-up mi byl několikrát pochválen a krásně držel, ale bylo to na menším městě, ne v Praze.
Odpovědět
Já platila 2000, + 1000,- zkouška..v Praze.
Odpovědět
To je mazec jak se ty ceny lisi 😳, moc vam dekuju za odpovedi 😁
Odpovědět
Profilova fotka
Já za shellac, pedikúru s shellacem na nohách, zkoušku účesu, zkoušku líčení a finál platila cca 2200 Kč. Čím mě líčila nevím, jen vím, že i přes ty neuvěřitelný vedra se mi xicht ani nehnul a účes i po extra pařbě byl i ve tři ráno pořád ve 100% stavu (a nebyly to žádný nechutný tuhý kudrlinky :-D ). Jo edit - město České Budějovice :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já platila za zkoušku líčení i líčení v den svatby 250,- a měla jsem v tom i trsy řas.. Za účes na zkoušce nic a v den svatby 450,- takže velká spokojenost 😉😉
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dala za zkoušku a líčení 750 Kč. Slečna dojela k nám domů a pracuje pouze s ALCINOU :-)
Odpovědět
To záleží hodně na lokalitě a vizážistce, pokud je "profláknutá" ve svém okolí, tak je dražší než stejně kvalitní vizážistka bez patřičné "profláknutosti".
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu platit zkoušku účesu+líčení 700kc :-)
Odpovědět
Já platila 1650,- za líčení se zkouškou a 1500,- za kadeřnici také se zkouškou.. nebylo to nejlevnější, ale jak kadeřnice, tak vizážista odvedli vybornou práci a vše mi vydrželo až do konce.. jsem z Liberce
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?